*Gravidute&Mamici de IASI* (10)
Raspunsuri - Pagina 6
kriss79 spune:
quote:
Originally posted by aeperju
kriss, pozele le-ai facut fara blitz nu?
emma
da, cu ap. foto de la mobil si fara blitz:)
Nasii nu au pref. cand e botezul:)ramane sa ne hotaram noi cand..
am tras si eu un pui de somn..eram rupta..asta mica plangea de ceva timp..nu mai adormea si m-a apucat disperarea si bocitul..a luat-o sotul si a culcat-o..si am dormit si eu putin.
Poze
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
GETY spune:
Kriss79, te cred, am trecut si eu prin perioada asta, dar trece...
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
kriss79 spune:
gety, cam cat dureaza? abia astept sa ies si eu afara, in oras, intre lume, sa fie aglomeratie si sa stau si eu vreo 2 ore!
e cea mai dulce fiinta din viata mea, o iubesc la nebunie..dar parca am nevoie si eu de putin aer!ma plang oare prea repede?(dupa 12 zile..)
Poze
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
GETY spune:
Nu, Kriss, la mine a durat aproape 2 luni. Pur si simplu ma saturasem de picaturi, Flatulin pe burtica, faptul ca nu mai stiam ca sa-i fac, dormea in pozitia fatului cu burtica lipita de burta mea. Asa dormeam si eu ziua, mi-era frica sa ma misc, sa nu se trezeasca. Sa mai continui? Nu are rost...
Eu am inceput sa o scot afara dupa 9 zile, la vreo cateva zile dupa ce am fost cu ea la preot si i-a citit molifta.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
mariussimiuc spune:
Cristina,dar ce te impiedica sa iesiti afara la plimbare? Din prima n-o sa stai 2 ore,dar macar juma de ora si tot e ceva...
Miha si Robert
alynta27 spune:
SAlutare! Am ajuns si noi de la parinti! David e cam agitat de la dinti! Il mananca gingiutele!
Kriss multa rabdare! Si eu am trecut prin perioada colicilor! Baiatul plangea si 3 ore in sir... Apoi ofta ca un om mare! Mi se rupea inima! Noi am ales sa facem botezul la 3 saptamani pentru ca el era foarte agitat! Dupa botez s-a linistit vizibil! Parca si cu coliceii a fost mai bine! Poti opta pentru un botez mai repede, iar cumatria dupa Post! Cred ca e cel mai bine pentru toti! Dar cel mai bine ar fi pentru Alessia! E tare frumusica si creste "ca din apa"!
Alina-Mirela cu DAVID 27.06.2007
David
Cum a aparut Printul!
Poze burtica
Pozele mele
anymony spune:
Eu am facut botezul la fix 40 de zile de la nastere, mi-a citit preotul si mie si am participat si eu. a fost chiar de Buna Vestire, in postul pastelui, am avut noroc ca a fost si dezlegare la peste si masa a fost ok. Noi nu am facut cumatrie mare. o masa la restaurant pentru 15 persoane si atit.
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina
Povestea nasterii Ioanei-Catalina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina
addiana spune:
kriss e greu, dar trece! denisa dormea numai pe burta mea cu capul pe sani si cu picioarele ghemuite sub ea...ca o broscuta! si mie mi-era frica sa adorm ca sa n-o scap si statem asa o ora doua de-mi intepeneau toate oasele...asta pana m-am prins de smecherie si ma asezam confortabil de la inceput cu telecomanda pregatita! si denisa dormea iar eu mai vedeam ceva nou la tv cu sonorul pe mute bineinteles!
si cand simti nevoia, iesi la plimbare chiar daca doar pentru 10 minute, si mai ales daca poti s-o lasi pe alessia cu sotul ar fi super. eu abia asteptam sa vina al meu de la munca ca sa cobor sa iau paine, stiam ca el uita de fiecare data
ema stii pe cineva care distribuie produse amway? incep sa aud din ce in ce mai mult despre cat de bune sunt produsele de la ei, ce-i drept ceva mai scumpe, dar ca merita.
andrei are asa de multe bubite? am cautat pe net prospectul la romergan si scrie dozarea doar de la un an in sus. raisei i-au aparut prima data bubitele in jur de 4-5 luni, si a mers cu advantan milk- crema. ii apareau la inceput niste bubite mici ca niste intepaturi apoi se faceau din ce in ce mai mari si se umflau.
doamne ce bine ar fi ca bubitele sa nu fie de la alergie! miha stie si ea ce inseamna copil alergic
multa sanatate! somn usor!
diana, denisa (06.07.2003) si raisa (05.03.2006)
poze
ella10 spune:
Neata!
un inceput de saptamina cit mai bun !si o pt toate
Kriss imi pare rau pt noptile nedormite dar uite asa simti si tu ca esti mama?(glumesc sper sa nu te superi), si cind ma gindesc ce ma asteapta si pe mine si eu sunt asa de panicoasa, cred ca pling o data cu bebelina de fiecare data cind o doare burtica sau stiu eu ce?...
In privinta botezului, finutul meu s-a nascut pe 29 septembrie si l-am botezat la sfirsitul lui noiembrie, in post, si cumatrii au facut si cumatria in aceeasi saptamina cu botezul,acum vedeti si voi cum va hotariti
Va pup pe toate!
poze
BIANCA ANTONIA
25+
aeperju spune:
diana din pacate nu stiu pe nimeni cu amway.
da,are bubite multe mici si rosii - burtica, fata, cap. are pielea tare ca o scoarta de la ele. uffff!tre sai iau temp ca parca frige. si e fffffffff agitat.
emma