*Gravidute&Mamici de IASI* (10)
Raspunsuri - Pagina 5
addiana spune:
buna! ce plictiseala...am o stare...n-am chef de nimic!
kriss diferenta dintre dec si ian este ca in dec suntem in post si banuiesc ca si cumatria va fi odata cu botezul...si s-ar putea sa ai cativa invitati care vor tine postul...
diana, denisa (06.07.2003) si raisa (05.03.2006)
poze
kriss79 spune:
revin..
am pus niste poze facute azi..de fapt am sa ii fac aproape in fiecare zi..:)
Oana, diana, m-am gandit sa fie si ea crestinata de Craciun..desi toata lumea e pe cap cu Sarabtorile..toti au cheltuieli atunci..
In ian lumea e mai linistita numai ca ea o sa aiba aproape 3 luni..nu e prea mare?:)
diana...plictiseala? ti-o dau pe Alessia vreo 2 ore ..ma duc si eu pana in Carrefour la plimbare
Poze
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
addiana spune:
kriss, cu cea mai mare placere...ori cu 2 ori cu 3 tot aia e!
si eu mai vreau o tura in carrefour, vreau sa ma uit dupa niste cutii-ladite pentru jucariile fetelor. acum am niste saculeti si nu-mi prea plac... ar fi si mai usor pentru ele sa le puna in cutii!
am vazut unele frumoase la tcm- happy shop, langa moldova, din lemn dar costa 140 /3 buc...si mi se pare prea mult!
despre botez...eu le-am botezat inainte sa faca o luna, adica pe la 3 saptamani, n-am vrut sa astept prea mult! eu cand l-am botezat pe finutul meu avea deja vreo 3 luni si vreo 6 kg...si mi-a rupt mainile, cand am ajuns acasa la cumetrii nu-mi mai simteam mainile
diana, denisa (06.07.2003) si raisa (05.03.2006)
poze
aeperju spune:
Un sfat va rog:
i-au aparut lui Andrei bubite rosii pe tot corpul iar de ne-a zis ca ar fi o alergie la ceva ce am mancat eu. ne-a dat Romergan sirop, vit C fiole, ca gluconic - fiole, fiolele date cu ceai baby drink inainte de mese. ce stiti voi de siropul asta Romergan? (am inteles ca are ceva in el de se da numai pe reteta). multumesc!
emma
oana8188 spune:
Kriss, sa stii ca eu am mai vazut bebei botezati la 2, 3 chiar si 4 luni; e o problema cu greutatea insa cum spunea si Diana; daca as fi in locul tau cred ca si eu mi-as dori sa fie crestinata de Sarbatori; si poti face cumatria dupa aia, prin ianuarie, daca vezi ca zice lumea ca nu vine din cauza ca posteste.
Oana 33+ Alexandra
mariussimiuc spune:
Helau!
Cristina,nu stiu cat va avea bubulina noastra,dar noi tot in ianuarie vrem sa facem botezul,asa cum l-am facut si la Robert care avea 2 luni aproape. Ne gandeam si noi sa-l facem de Craciun,dar ne-am gandit,asa cum a zis Oana,ca toata lumea e cu pregatirile de sarbatori pe cap si numai chef de botez n-or avea.Asa ca l-am facut in ianuarie,pe 7 tot in zi de mare sarbatoare,ceea ce ii va fi cu noroc cica mai ales ca erau si apele sfintite. Eu nu le am cu chestiile astea bisericesti dar cand e vb ca-i va fi bine copilului ma bucur tare.
Cat despre colici,nu stiu care e explicatia ca apar cel mai frecvent noaptea decat ziua...Poate doar ni se pare,ca noi stim sa facem diferenta intre zi si noapte si stim ca atunci trebuie sa dormim. Ziua e mai multa agitatie in jurul lor,is mai mult plimbati in brate,ceea ce se stie ca face bine la colici...Nu stiu...zic si eu...
Emma,din cate stiu antihistaminicele nu se administreaza copiilor sub un anisor.Parca Peritolul era permis de la 6 luni.Eu,sincer,nu i-as da,e prea mic.Dar na...fiecare face cum crede...Si eu il am pe Robert alergic si numai eu si dr dermatolog stie cum fugeam cu el la policlinica la fiecare bubita. Dar ne-am tratat de fiecare data cu unguente si lotiuni.Peritol i-am dat o data la 1 an cand a racit zdravan si a fost f aproape de a face convulsii si inca o data acum f recent cand toata fata i s-a umflat si inrosit de la niste arahide.
Miha si Robert
GETY spune:
Am fost si eu la targ, de unde n-am cumparat nici o hainuta, ci o jucarie Xilofon.
Aeperju, de siropel nu-ti pot spune nimic, dar stiu ca si Ca fiole si Vit. C sunt antialergene si bune pentru micuti. Multa sanatate lui Andrei!
Kriss, pe Maria am botezat-o la 1 luna si 3 zile, pentru ca de Sarbatori ar fi fost nasii Mariei ocupati si au putut atunci, pe 12 nov. Prima data mi s-a parut cam devreme, dar apoi am fost bucuroasa ca am facut-o, pentru ca dupa vreo 2 saptamani am scapat si de colici. Si a mai fost ceva special atunci: la 12 ziua mi-a adus-o botezata si a dormit incontinuu pana la 3 noaptea, adica 15 ore, ceea ce nu se intamplase niciodata pana atunci. Nu mai tin minte daca am trezit-o sa-i dau san.
Pana la urma ramane la latitudinea ta si a nasilor cand va fi botezul.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
aeperju spune:
multumesc miha si gety. deci pot sa-i dau fara grija ca si vit c. daca in cateva zile nu-i trec mai vad apoi.
emma