*Gravidute&Mamici de IASI* (10)
Raspunsuri - Pagina 4
ella10 spune:
Dupa cum bine stiti aseara am fost la ziua viitorului cumatru si vreau sa va spun ca m-am distrat super, am dansat si eu si bianca la mine in burtica, insa mi-am permis sa ma zbintui caci a venit si dl doctor la petrecere si am avut dezlegare de la el,in momentul cind noi cintam multi ani traiasca, bebelina mea ma boxa parca stia ca e ziua nanutului ei,intr-un cuvint a fost super.am facut si niste poze o sa le pun mai tirziu in album.
Elvira bine ai venit si sarcina usoara!
Va urez o zi buna si v-am
poze
BIANCA ANTONIA
25+
oana8188 spune:
Addiana, nu mai stiam ca despre tine era vorba, retinusem numai ca erai tare necajita ca n-au cumparat "delegatii" ce le-ai aratat...
Ella, ce frumos ca v-ati petrecut....
Eu ieri am fost cu tati sa o vedem pe Alexandra si are 2 kg, tot ce trebuie, e cu capusorul in jos si sta pe o parte, de aia ma suteaza numai in dreapta . Am fost foarte multumita de cum am discutat cu doctorita mea (d-na dr Schaas) si a ramas stabilita cezariana, dupa 15 decembrie, cat mai aproape de DPN (25 decembrie ), dar in asa fel incat, daca e totul ok, sa fim de Craciun acasa.
Oana 32+ Alexandra
addiana spune:
ella ma bucur ca te-ai distrat! durerile de cap au trecut?
oana sarcina usoara in continuare...si cat mai putine suturi in ficat! in ultima luna raisa juca fotbal cu ficatul meu... vad ca anul acesta veti primi cel mai frumos cadou de craciun!
michelle, ai inceput cu sucurile? de-acum trebuie sa pui bavetele in actiune eu nici acum nu reusesc sa scot petele de morcov! ca sa nu mai spun ca raisei ii place sa manance marul intreg si dupa ce musca de cateva ori il "sprijina" de bluzita fix cu partea de unde a muscat foloseste cineva solutie de scos petele de la amway? as cumpara dar e destul de scumpa ca s-o "incerc"!
sanatate la pitici! duminica frumoasa maine! azi a fost destul de placut afara.
diana, denisa (06.07.2003) si raisa (05.03.2006)
poze
ella10 spune:
Diana durerile de cap au mai disparut, mai apar din cind in cind dar trec, mai ma amagesc si eu cite un 3in 1
poze
BIANCA ANTONIA
25+
GETY spune:
quote:
Originally posted by byu
SALUTARE FETELOR...
Alina m-am speriat cand am vazut 8kg la David spre deosebire de Casian care a mai si slabit cu raceala asta si are doar 6.5kg(e normal la 4 lunni, mi-a zis doctora).
Byucu CASIAN ANDREI
Poze
Maria mea avea 5,8 kg. la 4 luni (s-a nascut cu 3,2 kg.) probabil laptele nu era prea gras sau era putin, cine stie... Dar am stat linistita, pt. ca dr. imi zisese ca e buna si greutatea asta.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
GETY spune:
Ioana77, mie tare frica mi-a fost de "naturala cu epidurala". Tin minte ca atunci cand mi-a zis dr. mea ca incercam prima oara o N.C.E, mi-a cazut fata. Dar la ultima ecografie mi-am luat inima in dinti si i-am zis ca vreau cezariana. Si sa stii ca, cateodata, stau sa ma intreb cum ar fost sa incerc sa nasc natural.
Bun venit noilor gravidutze!
Maine merg si eu la targ, am citit parerile voastre, trag si eu o fuga sa vad daca ma impresioneaza ceva. Eu tot din Siraj i-am cumparat cizmulitze si un costum pentru iarna cu salopeta si gecuta groasa pe deasupra.
Kriss, sa treceti cat mai repede de perioada cu ccc colici. Mie mi s-a parut cea mai grea si traumatizanta (pentru mine) perioada. Cand s-a terminat, parca eram alt om.
Elvira, un sfat din partea mea in legatura cu greturile? Incearca sa gasesti sa mananci niste alimente care nu-ti provoaca arsurile. De care nu scapam, eu asa zic. Eu mancam peste fiert (caras) cu telemea si mamaliguta, stinse la sfarsit cu lapte fiert. Eu beam in jur de 1 l lapte pe zi. Asta era una din mesele mele zilnice.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
oana8188 spune:
Addiana , mersi pt urari Si intr-adevar...anul acesta avem cel mai frumos cadou sub bradut
Oana 33+ Alexandra
addiana spune:
off greturile astea...primele 3 luni cu raisa am mancat doar paine prajita(toast) cu castraveti in otet(intre 3-6 cm, daca erau mai mari nu intrau pe gat)...dimineata, pranz si seara...si din cand in cand mai mergea si laptele dar cu cacao. iar arsurile treceau cu covrigi uscati tari si vechi, aveam in fiecare geanta, ca sa nu mai zic de buzunare
noapte buna si somn usor! fara colici!
diana, denisa (06.07.2003) si raisa (05.03.2006)
poze
kriss79 spune:
salut
tocmai ne-au plecat musafirii..viitorii nasi ai Alessiei..
Nu va mai povestesc de nopti..ca de acum cred ca vor fi toate asemanatoare:)totusi, de ce numai noaptea o doare mai tare burtica? ziua doarme fara sa se screama de durere..
pot bea oare o cafeluta dimineata daca alaptez?
Aseara am baut juma de cutie de bere..mie care nu imi place deloc berea..si dimineata aveam niste sani tari si m-am sculat si cu ei curgand ca la robinet..am sculat-o repede sa mi-i goleasca:) dupa care am cantarit-o si are fix 3 kile! dar era cu burta plina:))
greturi..eu nu am avut asa ceva deloc in sarcina..cred ca tre sa fie tare nasol..auzisem ca remediu..sa mananci un biscuit/saratele inainte de a te da jos din pat..
Voi ce parere aveti de botez in decembrie? nu m-am hot inca daca sa fac botezul pe la mijl lui dec sau lui ianuarie?
duminica placuta!
Poze
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
oana8188 spune:
Kriss, exact intrebarea asta cu cafeaua am adresat-o si eu mai multor mamici; raspunsul: poti sa incerci cu jumatate de ceasca si urmaresti daca bebe reactioneaza in vreun fel; valabil pentru orice aliment; si daca e ok, poti bea o ceasca mica dimineata. Asa au raspuns majoritatea mamicilor "chestionate".
Si eu trebuie sa fac botez in ianuarie si eu cred ca e ok; in decembrie e toata lumea cu Sarbatorile pe cap; cel mai bine tot voi stiti
Oana 33+ Alexandra