*Gravidute&Mamici de IASI* (10)
Raspunsuri - Pagina 3
ella10 spune:
quote:
Originally posted by porumbita80
salutare mamici si burtici.Eu sunt o mamica de un baietel care acus face un 1 an adica pe 31. Si saptamana asta am aflat ca vom avea si bb2. Pe Mario Gabriel l-am nascut cu Dragos Aursulesei.Daca ne primiti si noi la odisee. datele noastre: Mario Gabriel nascut la 31.10.2006. eu 09.12.1980. Data probabila a nasterii e 19.06.2008.Pup toate iesencile
Bine ai venit printre noi si sarcina usoara!Sa inteleg ca esti o sagetatoare, ca si mine de altfel , eu sunt nacuta pe 10.12.1980
Kriss multumesc pentru incurajari
poze
BIANCA ANTONIA
25+
elvira83 spune:
Salutare mamici si burtici de Iasi. Sunt si eu o burticoasa nou venita in 9 saptamani .Am citit cu mare drag cele scrise de voi pana acuma.
Cum ati suportat greturile, ca eu nu mai pot, toata ziua nu mai pot
Multa sanatate burticilor si mamicilor.
Si bineinteles tuturor Dumitritelor !
V-am pupat si ma duc un pic la aer ca nu mai pot de greata ce mi-i.
Revin cat de curand!!!
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by porumbita80
salutare mamici si burtici.Eu sunt o mamica de un baietel care acus face un 1 an adica pe 31. Si saptamana asta am aflat ca vom avea si bb2. Pe Mario Gabriel l-am nascut cu Dragos Aursulesei.Daca ne primiti si noi la odisee. datele noastre: Mario Gabriel nascut la 31.10.2006. eu 09.12.1980. Data probabila a nasterii e 19.06.2008.Pup toate iesencile
Bine ai venit! Sa-ti traiasca micutul Mario,sa fie sanatos si sarcina usoara!
EDIT: uitai sa te intreb cate saptamani inseamna DPN 19.06.2008?
Miha si Robert
mariussimiuc spune:
Cred ca am reusit sa actualizez si lista sarbatoritilor.Daca mi-a scapat ceva va rog sa ma trageti de maneca.
Miha si Robert
mariussimiuc spune:
Elvira,bine ai venit si sarcina usoara. Acum am fugit sa te trec in listuta. La ce dr mergi? Sa ne dai si data de nastere sa te sarbatorim cum se cuvine.
Miha si Robert
alynta27 spune:
ELvira, Porumbita bine ati venit!
Alina-Mirela cu DAVID 27.06.2007
David
Cum a aparut Printul!
Poze burtica
Pozele mele
mariussimiuc spune:
Alinuto,nici tu nu ai somn la ora asta?
Miha si Robert
kriss79 spune:
neata
Asta noapte..colici!am dormit printre picaturi..cum suspina si se scremea o mangaiam pe burtica..si nici acum nu doarme..sta in patut..
Bun venit porumbita si elvira!! felicitari pt. bb2 porumbita!
Andrea, mersi pt. informatii! astept sa depui tu:)
Poze
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
addiana spune:
neatza! asa la 12...am avut probleme cu calculatorul...ce rau e asa...chiar ca da dependenta dc-ul
urez si eu bun venit noilor burtici elvira si porumbita!
kriss imi pare rau pt noptile albe... dar felicitari alessiei pentru cresterea in greutate! ii mai dai completare pana la urma? din cate mai tin si eu minte...e bine ca intre mese sa fie cel putin o ora daca bebe papa de la san si doua daca bebe papa lapte praf. laptele de mama se digera mai repede decat cel praf. (durerile de burtica pot fi provocate si de faptul ca se amesteca laptele partial digerat cu cel proaspat, cum a spus si andreea)
actele pt alocatie se depun la piramida lui dubet, iar daca vrei ca alocatia sa vina in cont trebuie sa mergi la gara la directia muncii.
n-am fost pe faza cand s-a continuat discutia despre calciu si vigantol... mai toti doctorii nu sunt de acord cu scoaterea de pe piata a d-ului injectabil, cica sa fim si noi in rand cu celelalte tari, dar nu s-a luat in calcul ca de exemplu in canada, america,etc alimentele sunt imbogatite cu calciu si d, iar apa are fluor.
ella, repet si eu ce au spus si fetele... nu mai baga in seama persoanele care te streseaza cu superstitiile astea... cum a spus si oana (alexandra) eu sunt una din mamicile care au ramas u buza umflata, pentru ca soacra si sotul nu au cumparat ceea ce le aratasem eu
byu, parca ii trecuse raceala lui casian! sanatate multa, sa se faca repede bine! si noi mai avem inca niste mucisori, dar bine macar ca nu mai tusesc!
monica felicitari pentru botez!
stefanna, cred ca o trag si eu cu ochiul la ghioceii de 2006...
gata...revin mai tarziu cand dorm fetele, ma bate denisa la cap sa iesim afara! si n-am nici un chef
diana, denisa (06.07.2003) si raisa (05.03.2006)
poze