Mamici de septembrie-octombrie 2007 (102)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

..fetelor..cred ca eu am ramas cam ultima la "nascare"...si bebelinul meu nu da nici un semn..insa mami nu se supara caci nici ea nu se simte pregatita....sper sa nu va incurc cu plecarea voastra la scutece....chiar va rog sa mergeti fara mine....atat vroiam sa va urez multa sanatate beblinilor vostrii, sa se faca mari si voinici!!...numai bine la toata lumea, petreceri frumoase la botez si nopti linistite , fara colici si mult laptic in tzitzi!!

ROXANA cu "ursuletz" GEORGE IONUTZ
IN SAPTAMANA 41!!!
BEBE TE ASTEPTAM CU DRAG!!!

"Doamne ajuta-ne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

quote:
Originally posted by rodicamaries

fetele... ia inveseliti-va putin uitandu-va www.dailymotion.com/video/x2xcuh_fight-for-kisses-wwwffkwilkinsoncom_fun" target="_blank">aici

Rodica Darius Filip
Poze

Danielle de Ebonee (02/10/2007)
pozici

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by rodicamaries

uite ca am reusit cu ajutorul lui vm kriss sa fac si eu un filmulet... cred ca la salvare am setat rezolutia prea mica si calitatea e cam slaba...

daca doriti sa-l vedeti clic aici

Rodica Darius Filip
Poze

super filmuletul,mi-au dat lacrimile de emotie,mi-am adus aminte de noi...
super frumos

pozici

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by RGE

..fetelor..cred ca eu am ramas cam ultima la "nascare"...si bebelinul meu nu da nici un semn..insa mami nu se supara caci nici ea nu se simte pregatita....sper sa nu va incurc cu plecarea voastra la scutece....chiar va rog sa mergeti fara mine....atat vroiam sa va urez multa sanatate beblinilor vostrii, sa se faca mari si voinici!!...numai bine la toata lumea, petreceri frumoase la botez si nopti linistite , fara colici si mult laptic in tzitzi!!

ROXANA cu "ursuletz" GEORGE IONUTZ
IN SAPTAMANA 41!!!
BEBE TE ASTEPTAM CU DRAG!!!

"Doamne ajuta-ne!!"

iti pun niste majorete ca pe mine m-au ajutat
hai bebe GEORGE-IONUTZ

pozici

Mergi la inceput

ANA
NANA
si tuturor bebelinilor si bebelushelor care isi sarbatoresc prima lunita sau a doua

gabriela,cecilia super pozici si frumosi bebelini,sa va traiasca
roxali bine ai venit acasa,refacere rapida si bebelusha sanatoasa
moldoveanca ai incercat sa ii dai si infacol???
am auzit ca e fff bun.

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dantje spune:

Buna si de la noi,
RGE ei nu esti chiar ultima , si eu inca 2 in 1, maine ma duc la spital pentru inducere,deci tineti-mi pumnii fetele sa decurga totul bine si sa fie marea intalnire rapida.Deja sunt emotionata pentru marea intalnire, mai ales ca maine e si ziua lui tati,frumos cadou pentru tati daca se va intampla maine.
Nana si Slipers La multi ani , multe impliniri alaturi de comorile voastre.
Piciulika, frumos ai povestit, m-ai emotionat, sa-ti traiasca summo- baby, e scumpic foc.
Am vazut multe pozici frumoase de bebei si de mamici, nu mentionez de frica sa nu uit pe cineva, sa va traiasca comorile mamicilor si sa fiti fericite alaturi de ele.
Revenim cu vesti de indata ce le vom avea.

sanatate bebeilor,
Dantje 41+++++++ & Martijn(19-04-2005)

Mergi la inceput

dantje

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Betty, Piccaflor, Danuta, Cecilia, multumim din suflet de urari!

Nana, Andrei Stefan - 26 septembrie 2007
Ingerasul care ne-a schimbat viata!

Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Dani, Dantje, multumim mult de urari!

Pentru RGE si Dantje ! Nastere usoara!

Eu habar nu am ce nr aveau biberoanele mele, insa stiu ca, curge cam usor. Sigur erau 1+. O sa ma uit in weekend daca gasesc 0+, ca oricum planuisem sa mai cumparam 2.

Nana, Andrei Stefan - 26 septembrie 2007
Ingerasul care ne-a schimbat viata!

Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Va salutam iar pe fuga, ca la mine e ca la nebuni azi. Fost la cosmetica si manichiura dimineata, apoi ultimele pregatiri la carrefour, cautat costum Halloween pentru Alex, pregatit bagaje pentru botez ca maine nu e timp ca merg la coafor, si incercat disperat si se pare ca zadarnic sa potolesc una bucata bebelus agitat si bazait. Mai neplacut ca acum vine Alex si o apuca bazdacii si eu deja sunt franta, iar musiu sta si plange in patut la el. Nu stiu ce are de face asa, ca durere nu pare sa aiba, e mai mult un plans lalait de plictis. In fine, sper ca nu m-ati dat la disparuti, nici aseara nu am mai apucat sa intru pe net, ca dupa ce am culcat copiii l-am culcat si pe tatic.

Dupa cum vedeti eu in agitatia tipica, azi definitivat ultimele pregatiri si suntem gata sa crestinam grasanul. Nu sunt sigura ca e pregatita si cocoasa nasei, dar asta este. Acum incep sa citesc din urma, sper ca apuc pana apare domnisoara mea.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput