Mamici de septembrie-octombrie 2007 (102)
Raspunsuri - Pagina 9
Roxana_G spune:
Nana si Ana ,sa fiti sanatoase si fericite!
RGE si Dantje , nastere usoara!
Fetelor, si Sabina a ramas fara zapp si va lipsi pana diseara, a zis sa nu va panicati.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Roxana_G spune:
Rodica, foarte frumos, ma apuca nostalgia.
Fetelor, multumesc mult pentru raspunsurile despre botez, m-am lamurit, am luat si vin sa fie, si ulei, si prosop si sapun. Am luat si niste bobo si vad e ce fac cu ele, chit ca le dau la copii dupa aceea.
Alinus, eu cat il alaptam pe Andrei am bagat la greu bere fara alcool (acum ma delectez cu cea cu alcool) si nu am avut probleme cu colicii. Lasa baiatul fara manusele, nu il mai chinui, se zgarie si ii trece. O sa vezi ca o sa inceapa sa le suga si decat sa bage detergentul ala in gura mai bine il lasi in pace. Iar cu cadita, sa stii ca o pun in cada mare pur si simplu. E mai ingusta cada, insa am sub ea un suport, care e de fapt o treapta pentru Alex.
Carpatina, cum ma inveselesti tu mereu. Sa stii ca de fapt bebelusii chiar stiu sa inoate, cica e reflex. In fine, al meu l=o fi pierdut deja.
Betty, nu folosesc batista, desi am. Il curat cu ser maxim de 2 ori, dar sigur dimineata.
Rox ,
Poze
Roxana_G spune:
Ligeea, si eu mai am de dat jos vreo 8-10 kg. Sterilet vreau sa imi pun, insa abia dupa 6 luni se recomanda si dupa ce fac atent toate analizele.
Rodica, eu scot bebelusul la orice temperatura, evit ploaie si vant, insa am fost nevoita sa merg la dr cu el chiar si asa.
Cecilia, ce zambaret dulce ai! Al meu e tare scump la zambete.
Roxali, bine ati revenit!
Ana, Alex e mai baietoasa, mai rar se joaca cu papusi si de regula numai cu cele bebelusi. Insa de cand cu Andrei exact pe acelea le evita. Acum o saptamana mi-a cerut sa ii iau un bebelus pe care sa il batem si sa il aruncam.
Offf, nu apuc sa va raspund tuturor. Inca o data la multi ani tuturor sarbatoritilor de o luna sau doua, tuturor sarbatoritilor care implinesc azi o varsta oarecare si tuturor sarbatoritilor cu numele!
Pupici.
Rox ,
Poze
betty78 spune:
quote:
Originally posted by NanaMotoc
Dani, Dantje, multumim mult de urari!
Pentru RGE si Dantje ! Nastere usoara!
Eu habar nu am ce nr aveau biberoanele mele, insa stiu ca, curge cam usor. Sigur erau 1+. O sa ma uit in weekend daca gasesc 0+, ca oricum planuisem sa mai cumparam 2.
Nana, Andrei Stefan - 26 septembrie 2007
Ingerasul care ne-a schimbat viata!
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
gata am lamurit-o: tetinele pe care scrie 1 sunt +0, pe cele pe care scrie 2 sunt +1, etc....am gasit un flyer de la avent
Betty78deMario-Alexandru 16aug2007
toate pozele
poze noi cu bebe Mario-Alexandru
bulinutza noastra
alinus_25 spune:
quote:
Originally posted by betty78
Gabriela77 si eu am fost in situatia ta...si al meu tragea pana la un moment dat iar apoi adormea la san....incearca sa o ciupesti de obrajor sau e urechiusa si sa ii faci masaj la piciorus si o sa vezi ca suge mai mult si adoarme mai greu. Totodata, alterneaza sanii si nu o lasa prea mult la un san.
Betty78deMario-Alexandru 16aug2007
toate pozele
poze noi cu bebe Mario-Alexandru
bulinutza noastra
Bune sfaturile astea. Adineuri am incercat si functioneaza. Mai e bun si masajul energic pe spate.
Urmy, multumim, multumim. Asemeni si voua!
Piciulika, de ce tocmai la 6 sapt se recomanda taiatul unghiutzelor? Nu vad motivul. Ce supliment de fier iei tu?
Manevra Sim nu prea ti-a iesit. Eu sunt (inca) la capitolul trecut si pe aici inca se vad.
Alinus de Iulius Teodor
luy spune:
Rodica, foarte frumos filmuletul, m-a impresionat, mi-au dat si lacrimile ( da' sa nu mai spui la nimeni )
Dantje
Multa bafta maine, sa-i livrezi taticului una bucata cadou urlator
De asemenea, pun fetele la dans si pentru ursuletzul care se codeste sa iasa din barlog, poate il ispitesc:
George Ionut, iesi afara, mami te asteapta cu papa bun !
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
www.flickr.com/photos/11799927@N07/" target="_blank">poze
Roxana_G spune:
Nu cred ca mai apuc sa scriu ceva pana duminica, asa ca weekend placut, nastere usoara gravidutelor, bebici sanatosi si cuminti mamicutzelor! Pupici.
Rox ,
Poze
tomasa spune:
Scuze, iar n-am apucat sa va citesc. Am intrat special ca sa-i urez Anei LA MULTI ANI fericiti!!!
Si promit sa incerc sa ma organizez mai bine ca sa fiu mai prezenta pe aici.
mama lui Tudor (9 ian. 2005) si a Mariei (25 sept. 2007)
urmychance spune:
quote:
Originally posted by rodicamaries
uite ca am reusit cu ajutorul lui vm kriss sa fac si eu un filmulet... cred ca la salvare am setat rezolutia prea mica si calitatea e cam slaba...
daca doriti sa-l vedeti clic aici
Rodica Darius Filip
Poze
foarte frumos! m-ai emotionat! sa va traiasca piticul mic si dragalas
mami al lui Tudor frumos
tomasa spune:
La multi ani tuturor bebelusilor care astazi implinesc una sau doua luni! Sa fie sanatosi si foarte norocosi, ca asta conteaza in viata!!!
mama lui Tudor (9 ian. 2005) si a Mariei (25 sept. 2007)