Mamici de septembrie-octombrie 2007 (102)
Raspunsuri - Pagina 17
sim_stoian spune:
Am mai trimis un mesaj de invitatie, Luy.
Am dat azi comanda de tort, va fi amandina cu martipan deasupra. Yamiiiiii!
Sim si
Stefan (25.08.2007)
BB Stefan creste
cecilia L spune:
Buna,
HELPPPPPPPPPPP
Baiatul meu a papat bine azi noapte dar azi a luat-o de la capat, papa 10 min si adoarme asa ca am fost obligata sa ma mulg,aveam sanii beton, am mai scos cu pompa manuala 120ml.
Intrebarea mea: CUM IL PASTREZ???????????/
Bety parca tu ai spus ca l-ai tinut la congelator, zi-mi si mie cum trebuie sa procedez, momentan l-am bagat in frigider, stiu sigur ca 2-6 ore se tine in frigider, corectati-ma daca gresesc, asta o sa il dau cand se trezeste, ca nu o sa am altul.
Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
http://community.webshots.com/album/559049911AmKpDg?start=12
ramonaiani spune:
Moasa mea mi-a spus ca laptele pot sa il pastrez 24h in sticla la frigider.
La farmacie (sper sa fie si in Ro) exista niste pungi speciale cu dublu fermoar, si laptele matern se poate congela in ele. Rezista pana la 6 luni de zile.
Eliza (06.09.07)
aeperju spune:
Ana, cica e antialergic asa mi-a zis dr. Dar nasa m-a sfatuit sa nu-i dau ca e prea puternic si sa-i dau numai ceai cu ca + vi c. sper sa-i treaca.
emma
slippers76 spune:
Emma, Romerganul, ca si Peritolul, sunt antialergice puternice. Nu se prea prescriu pentru copii. Tu il alaptezi? Mi se pare si cam devreme pentru alergii.
Cecilia, asa cum iti spunea si Ramonaiani, se poate pastra la frigider 24 ore, cu conditia sa nu-l "manipulezi". Il mulgi in sticla, ii pui tetina si capacul etans, si nu il scoti din frigider decat inainte de a i-l da. Il incalzesti, evident. Dar nu il transbordezi dintr-un recipient in altul, si nu mulgi alt lapte peste el. La urmatorul muls, folosesti o sticla noua, si sterila, evident. Eu am avut bataie de cap cu mulsul cu Miruna, cand am avut o problema la un san si nu puteam sa-i dau sa suga din el. A durat treaba asta vreo 9-10 zile.
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Miruna
Vlad
danielle02 spune:
quote:
Originally posted by slippers76
Am vazut poze frumoase de Ebonee. Danielle, ce scumpica e in pozele alea de dupa baie!
Sim, vazui si poze de bebe Stefan, super dulce! M-am descurcat mai greu in Flickr, dar pana la urma i-am dat de capat, asa ca o sa fac si eu aceeasi manevra cu pozele. O sa le pun pe flickr sa poata fi vazute cu parola comuna. Tot acolo am vazut si poze haioase de fetita ochioasa (Luy, e din ce in ce mai scumpica Maria voastra), si de bebe ursulet Michael.
Ana, mami deMiruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Miruna
Vlad
multumesc de compliment.Danielle
de Ebonee (02/10/2007)pozici
Roxana_G spune:
Multumim inca o data de urari. Noi asteptam nasii, adica doar eu ca restul dorm.
Ema, romergan are efect sedativ, de ce nu claritine? Este ceva in genul Peritol, sigur ca e administrat corect pentru alergii, insa nu pricep de ce nu Claritine. Ma duc sa caut pe prospect la Claritine sa vad daca se da la sugari.
Carpatina, pot vota de 2 ori?
Ana, a fost rezonabil in biserica, pana la balaceala l-am tinut in bluza sub care avea maneca scurta si fara caciula. Eu zic ca era ok, undeva la 17 grade. La restaurant nu ma gandisem si la clovn, era bine. Insa ei se plictisesc si de asta repede. Sa stii ca Andrei cred ca usor picnit, dar eu zic ca nu din biserica, ci de la restaurant unde era cald si baiatul era fleasca. Nasa l-a imbracat gros si eu ce sa mai zic, nu il puteam dezbraca intrucat ramanea in body cu maneca scurta. Oricum eu am o teorie, mai usor racesc de la transpiratie inghetata pe ei, cat de la frig. Asa ca prefer sa stiu ca ii e frig.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Roxana_G spune:
Apropos de raceala, Alex chiar e racita, insa ea a tot facut ture pe afara si inauntru. In plus fugea pe usa de la baie care dadea in curte, si nu o vedeam mereu sa ii pun geaca. Dimineata mi s-a paut ca Andrei tuseste si stranuta si am intrat in panica. Insa am pus ser si pe tehnica Sabina si a scos numai serul pe nas, si am pus si batista bebelusului si nu a iesit nimic. E posibil asa ceva? Am insistat chiar cu aspiratul ca se speriase de zgomot si nu se zbatea deloc. Heeelp, mamici cu experienta la raceli, poate fi racit fara muci? Temepratura maxima 37.6. Singura mea grija a ramas gatul, insa marti cand mergem la Dr Oros o sa vedem ce si cum. De tusit a tusit numai de 2 ori dimineata, nu pot fi sigura ca nu se innecase ca era in cursul chiuielilor la carusel. Off, am devenit tare stresata, mai ales cu domsoara tusitoare pe langa el. La insa cred ca e raceala nu viroza. Sa vad cum o dreg si pe ea ca miercuri trebuia sa facem amandoua antigripalul.
Rox ,
Poze
Roxana_G spune:
Emma, am verificat si Claritine nu se da sub un an. Probabil va trebui sa ii dai Romergan, nu e de gluma cu alergiile. Ei pot face bubite de genul asta si pe interior. Alex a facut la 11 luni ceva crunt, bine ca nu a ajuns sa se sufoce, pentru ca se umflase toata, fata, incheieturi, tot. I-au dat Prednison, care este cortizon, insa nu am avut ce face. Plus dexa.
Rox ,
Poze
tomasa spune:
Am si eu aceeasi rugaminte ca si Afibebe. Despre ce Matei vorbiti voi? Ca mi-a scapat postarea Sabinei si nu am timp sa caut in urma. Desi am frunzarit ce s-a scris n-am gasit...
Si mai am o ingrijorare legata de Tomitza. Stiti ceva de ea? A mai scris de cand a nascut? Ca ea era destul de activa, sper ca sunt ok atat ea cat si mica Natalia.
mama lui Tudor (9 ian. 2005) si a Mariei (25 sept. 2007)

), si de bebe ursulet Michael.