Mamici de septembrie-octombrie 2007 (102)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Rox, eu nu cred ca-i racit daca nu are febra, muci si nu tuseste. Nu vad ce raceala ar putea fi fara aceste manifestari. Ma bucur ca ati petrecut bine si te astept cu poze. Am vazut si eu ieri rochita ta la Debenhams, cand am fost sa-i iau hainute de iarna lui Tudor si mi s-a parut foarte frumoasa.
Sanatate multa lui Alex!

mama lui Tudor (9 ian. 2005) si a Mariei (25 sept. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Mesajul Sabinei:
"Un amic de pe forumul foto a fost zdrobit de un nesimtit pe trecerea de pietoni.
La Cluj s-a intamplat.
daca vreti sa-i lasati o incurajare, cititi aici:
http://www.fotomozaic.ro/forum/viewtopic.php?id=749

are doar 22 de ani..........si se afla in stare grava."

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Cecilia laptele se poate pastra astfel: 8-10 h la temp camerei sau pana la maxim 10 zile la frigider (eu il tin in biberon cu capac) si in congelator 6 luni...dace de ex incalzesti o cantitate de lapte si nu il bea pe tot poti sa il mai pui la frigider, dar trebuie consumat in max 24h.

Betty78deMario-Alexandru 16aug2007
pozele noastre
poze noi cu bebe Mario-Alexandru
bulinutza noastra
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

da, Ana, il alaptez.

emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gema spune:

Ema, daca te ajuta cu ceva, eu am dat fetitzei mele contra alergiilor (bubite rosii pe corp) ZYRTEC, este un antialergic f bun recomandat si in cazul racelilor. Sora mea il foloseste de 4 ani la fetita ei si eu acum.
Mi-a fost recomandat de pediatra mea si a avut rezultat bun la mine, in 2 zile au disparut bubitele rosii (erau de fapt cam pete)+unguent Advantan Milk.
Cat despre Ca mie mi-a zis pediatra ca se recomanda doar in cazuri speciale, este cam cu dus-intors Ca la sugari.
Multa sanatate va doresc.

Mergi la inceput

ms roxana. ii dau viteminele si daca in 2 3 zile nu-i trec o sa-i dau si romergan.om vedea.

emma

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gema

Ema, daca te ajuta cu ceva, eu am dat fetitzei mele contra alergiilor (bubite rosii pe corp) ZYRTEC, este un antialergic f bun recomandat si in cazul racelilor. Sora mea il foloseste de 4 ani la fetita ei si eu acum.
Mi-a fost recomandat de pediatra mea si a avut rezultat bun la mine, in 2 zile au disparut bubitele rosii (erau de fapt cam pete)+unguent Advantan Milk.
Cat despre Ca mie mi-a zis pediatra ca se recomanda doar in cazuri speciale, este cam cu dus-intors Ca la sugari.
Multa sanatate va doresc.

Madalina si Alexia Cristina (12.09.2007)

multumesc frumos. am notat.

emma

Mergi la inceput

off si cu calciul asta. o sa-i dau cateva zile totusi, sper sa nu aiba nimic.

emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Fetele multumesc de raspuns, ce nu am inteles este ce are daca il muti dintr-un recipient steril in altul steril, pompa mea are recipientul cu gura destul de mare fata de sticla de lapte, nu m-am gandit la asta cand am luat pompa.

Dupa ce v-am scris mai devreme, s-a trezit baiatul meu fomist, si cum doar ce terminasem de muls nu prea mai avea in san , asa ca am incalzit lapticul, 120ml l-a mancat tot si tot mai vroia......e adevarat a dormit dupa 3 ore.

Roxana, felicitari pentru micul crestin sa fiti sanatosi si as va bucurati de el. Ma bucur ca totul a fost bine.
referitor la pantofi eu am ajuns la concluzia ca s-au ingrosat picioarele mele, imi dau seama dupa fermuarul de la cizme, nu ca mi-ar parea rau mereu aveam probleme sa-mi gasesc cizme pe piciorul meu.

AAaaaaaaaa voua va intra verigheta pe deget?????????/ cele care ati scos verigheta in timpul sarciniiiiii,mie nu trebuie largita zic eu, sa fie kg de vina?????????//

Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
http://community.webshots.com/album/559049911AmKpDg?start=12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

AAaaaaaaaa voua va intra verigheta pe deget?????????/ cele care ati scos verigheta in timpul sarciniiiiii,mie nu trebuie largita zic eu, sa fie kg de vina?????????//
da, mi-am scos-o in ultimele 2 luni de sarcina si acum am pus-o din nou pe deget..e putin fixa, dar merge! mai am 3 kile de dat jos din cele puse in sarcina..
cat despre picioare..mi s-au desumflat..

Rox, felicitari pentru micul crestin!

Poze
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput