Mamici de septembrie-octombrie 2007 (102)
Raspunsuri - Pagina 19
ramonaiani spune:
Eu mai am 5 kg de dat jos. Verigheta am dat-o jos cam in a patra luna de sarcina, ca n-o suportam. Am incercat saptamana trecuta sa o pun la loc (am plecat la o petrecere, si am zis ca daca tot ma duc singura, macar sa le arat ca sunt maritata). A doua zi deja lasase urme pe deget, asa ca am aruncat-o iar in sertar.
Eliza (06.09.07)
Piciulika spune:
Dragelor, intru pe fuga - nu stiu cat "am voie" de la stapanire.
Aici e "bunul" obicei ca vecinii/amicii sa treaca sa aduca un cadou si sa vada BB - cand vor ei, neanuntzatzi! Si uite asa suntem invadatzi de musufiri cand tzi-e pijamaua mai draga si motzu-n varfu' capului...!!!
Insa si ce costume shic a primit - coole de tot.
La multi ani cu mare inarziere dar cu la fel de mult drag Nanei, Anei/Slippers si tuturor bebeilor nostri frumosi aniversatzi! Astept poze de botezuti reusite din w/e.
Felicitari Rox pt micul (si cumintele) crestin Andrei!
Raspund pe apucate:
crishtina, slippers, alinush - aici spun ca se poate distruge patul unghiei daca le tai inainte de 6 sapt. Avem si trusa, eram pusa pe fapte mari dar... STOP! Toate moasele sunt unanime... Se ung cu vaselina sa ramana moi, se mai tocesc ele si asteptam. Dar nu se mai zgarie deloc dupa ziua 1 (iar cu manusi mi-a facut o criza de nervi de am renuntzat dupa 1 min.) Totzi BB aici au french manicure pana prin sapt 6.
Slippers i-au trecut aproape de tot bubitzele. Merci!
Tomasa nu avem spray de ala aici...
M-am bucurat mult sa citesc vesti asa de bune despre voi. Va pup - mai ales pe Maria, desigur!
Si ea creste asa de frumos! Bravo voua: tzitzi tai + ea!
Roxali bine atzi venit acasa! Sa-tzi traiasca Sonia - precis e o fumoasa la asa o mami! - si sa va aduca bucurii.
Rodica, f emotzionant filmuletzul! Suntetzi niste frumosi!
RGE, Dantje- tzin pumnii si majoretele danseaza dezlanzuite!

...sau deja n-o mai fi cazul?
Dantje - multzumesc si eu si Michael pt aprecieri! 
Sim, foarte dragut costumasul! Sa-l poarte sanatos frumosul tau.
Devylla - cumpara de potzi umidificator fara abur - de ala care recircula aerul/il 'spala'. E mai safe cand ai BB mic in casa + mai silentzios. Eu am ambele de mai demult.
Cu greutatea, ca tot va aud: eu habar nu am cat am si nu ma preocupa. Inca.
Laptic sa fie pentru voinic!
Am insa senzatzia ca slabesc - dupa burta aproape disparuta - dar popoul+coapsele... va fi ceva de lucru. Verigheta doar in travaliu am pus-o pe un lantzisor la gat - m-as fi simtzit aiurea, goala, fara ea...
Exercitziile fizice in lauzie sunt ffffff usoare (bazin, zona cervicala) si apoi dupa 10 sapt se poate incepe, dar tot usurel cu una alta... Iar de mancat, mananc cam de totate (in afara de lista neagra - vezi 'lista Tomasa') - dar la cruditatzi ma bag.
Danutza - frumoasa povestea nasterii model!
Dani - ce dulce e Ebonee!
Alinush - eu cred ca mi-a iesit manevra Sim (la public am lasat doar pozele cu eco si camarutza).
Am pus ceva poze noi cu noi.
Piciulika, mami de Michael (8.10.2007)
(Poze: vizibile daca intratzi in contul septoct2007 pe flickr // contacte)
Piciulika spune:
Ce blanda a fost stapanirea - ce lung am postat!![]()
... dar si cand s-a trezit...!
Uaaaaaaaa ce foame ii era.
Noapte buna - adica in care sa dormim si noi si puii mici.
Piciulika, mami de Michael (8.10.2007)
(Poze: vizibile din contul septoct2007 pe flickr // contacte)
danuta36 spune:
Ana,Piciulika,multumim
Eu mai am de dat vreo 10 kg jos,dar vad ca mainile si picioarele si-au revenit la formele anterioare sarcinii,mult mai repede,asa ca si verigheta imi vine usor,iar in ultimele luni de sarcina n-am dat-o jos,ci am mutat-o pe alt deget...
Dana,mami de Miruna Andreea(01.10.2007)
http://community.webshots.com/user/bogdan_mihaisidana
betty78 spune:
Si eu la capitolul greutate am ramas la cu 7-8 kg in plus, care nu vad ca le dau jos deloc. Verigheta in schimb pot sa o port cam de la 3 saptamani de la nastere...nu mai am carnea umflata pe mine...am doar sunci. O sa slabesc doar pentru niste blugi meseriasi
pe care mi i-am luat exact cu 1 zi inainte sa aflu ca sunt insarcinata si ep care nu i-am mai purtat pt ca erau super stramti si nu am vrut sa ma stranga pe burta. Vreau sa ajung din nou la 45 de kg....dar inca il alaptez pe bebe.
Fetele care alaptati, mai luati vitamine si fier? Am o vaga impresie ca Elevitul imi face pofta de mancare

. Nu-i de ajuns ca sunt cat o [gras] ,acum imi si trebuie pofta de mancare. Sunt super disperata de dulciuri si nu ma pot opri. Ba mai am si pofte pe deasupra....vreu prajituri doar de la o cofetarie anume....![]()
![]()
![]()
Betty78
de
Mario-Alexandru 16aug2007
pozele noastre
poze noi cu bebe Mario-Alexandru
bulinutza noastra
asa creste bebe Mario
Sabina spune:
betty, daca te mai aud ca vrei te plangi de kile cand ai doar 53, io nu mai intru la subiectul asta
pt mine adevenit 53 un vis frumos...dupa prima sarcina visam la cele 48 din liceu, am ajuns doar la 51.
noi ne-am intors de la munte, bb a luat in greutate aproape 700 gr in 16 zile, sunt multumita:)
Tomasa, eu am manacat pana si mezeluri, dar nu voi mai manca, pt ca nu sunt sanatoase, nu din cauza de colici.Nu vreau sa-l ingras pe bebe cu E-uri![]()
dar la usturoi n-a zis nici pâs! am mancat si pere, ceapa e la ordinea zilei.Hai,curaj, nu mai face Maria ta colici de-acuma, iar tu ai mare nevoie de fructe proaspete si legume crude, au cele mai multe vitamine.
Roxana, sa-ti traisca micul crestin! e emotionant , orice-ai zice:)
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo
Andries spune:
buna!!
n-am apucat sa citesc ce mai faceti ca am fost tare ocupata... felicitari mamicilor si multa sanatate tuturor!!
sa-mi tineti pumnii maine dimineata ca ma duc la spital, sa iasa bb2 sanatos!!
singura mea problema acum este ca nu m-am decis ce nume sa-i pun...
Andries
Sabina spune:
Andriesule, sa dea Domnul sa fie bb sanatos, norocos si tu sa te refaci raid, rapid!
faci ceza?
lasa, cand il vezi, ai sa stii si numele...;-)
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo
Roxana_G spune:
Multumim inca o data pentru urari si felicitari. Gata si cu baia de mir, l-a masat nasa de s-a bazait baiatul, ca nasa are o chestie cu masajul cu forta. In rest cuminte. Alex e asa si asa, tuseste numai in somn, probabil se scurg ceva muci si uneori mai raguseste dc alearga. O trimit maine desi sunt cam indoita. Insa nu am ce face ca ma duc cu Andrei la prima ora la prof Jianu pentru picioruse.
Tomasa, ma speriasem ca a tusit Andrei de 2 ori dimineata, dar doar atat. Si parca stranuta mai des. Altceva nu are.
Ma rog, paranoica cum sunt am avut impresia ca e ragusit dar nu e cazul.
Cecilia, eu port inelele de dinainte fara probleme, numai dc ma umflu nu le mai pot scoate. Verigheta nu o port demult, adica de la Alex. Dupa nasterea ei nu am mai putut sa o port, am largit-o prea tare si apoi cadea. Eu zic sa mai astepti cu largirea ei, sa te stabilizezi.
Andries, nastere usoara si BB sanatos! Las ca vine ea inspiratia la nume.
Sabina, ce fac puii? Mai ales mica bolnavioara? Vii maine in Bucuresti?
Legat de greutate am 7 kg in plus, tot asa sunci pure. Va veti lamuri in pozele de la botez.
Pupici si noapte buna, ma bombane sotiorul ca tastez.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
danyce spune:
Salut, fetelor,
Azi dupa-amiaza a nascut Dana (Dantje) o fetita, pe nume Hannah Patricia, de 3.950 kg. A avut cezariana pana la urma, dar la ora asta atat mamica, cat si mica printesa sunt OK. Normal ca mamica e super fericita.
Dana, felicitari din suflet pt mica printesa! Recuperare usoara!
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei