Mamici de septembrie-octombrie 2007 (102)
Raspunsuri - Pagina 16
urmychance spune:
dannielle - foarte dulce este micutza Ebonee...o fetita are mama..
mami al lui Tudor frumos
andrruzza spune:
Roxana, sa va traiasca micutul crestin, sa aiba viata lunga si frumoasa!!
Dantje, nastere ushoara!
mami de Rares Andrei(10.03.05)si Stefania Maria (10.10.07)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
aeperju spune:
Un sfat va rog:
i-au aparut lui Andrei bubite rosii pe tot corpul iar de ne-a zis ca ar fi o alergie la ceva ce am mancat eu. ne-a dat Romergan sirop, vit C fiole, ca gluconic - fiole, fiolele date cu ceai baby drink inainte de mese. ce stiti voi de siropul asta Romergan? (am inteles ca are ceva in el de se da numai pe reteta). multumesc!
votez pt Bobocei.
emma
danielle02 spune:
`neata fetele 
noi ne pregatim de biserica si micuta mea puturoasa nu se da trezita,am luat-o in brate,am tzucato,am gadilato si tot nimic,doarme pe ea...
luy,betty,urmy 
multumesc de complimente.
roxana sa iti traiasca micutul crestin si sa va fie sanatos 
afibebe ma bucur ca micutul tau e bine 
gata,am plecat,poate reusesc sa o trezesc ca sa o pot imbraca...
sa aveti o duminica faina 
Danielle
de Ebonee (02/10/2007)
pozici 
danuta36 spune:
'Neata si de la noi!
Vin si eu,cu intarziere,cu povestea nasterii fetitei noastre,Miruna Andreea:totul a inceput noaptea pe 1 oct. pe la ora 3,atunci au inceput contractiile regulate,din 5 in 5 minute.Dar nu erau dureroase deloc,asa ca m-am dus sa fac un dus,am finalizat bagajul si abia pe la 6 dimineata am plecat spre spital.Pe drum ceata,am ajuns aproape la 7.M-au controlat,aveam dilatatie maxima,mi-au spus ca o sa nasc si sa merg in salon sa continui cu travaliul...Sotul a stat cu mine,era deja foarte emotionat.M-am speriat putin vazand ca n-o sa mai am parte de epidurala,dar m-am incurajat singura spunandu-mi ca oricum inapoi nu mai pot da.Mai tarziu a aparut si o prietena buna de-a mea,care a stat cu noi si m-a sustinut,m-a incurajat.Pe la 8,30 m-au urcat pe masa si mi-au rupt membranele,apoi inapoi in salon.Contractiile erau la fel,suportabile,dar ineficiente,caci nu cobora copilul.Drept urmare mi-au pus o perfuzie,in urma careia au venit contractii mai puternice si mai dureroase;am inceput sa ma plimb prin salon,caci nu mai puteam sta in pat.N-a trecut decat putin timp si deja nu mai puteam,m-au controlat iar si m-au dus in sala de nasteri,caci venea bebele!Doctorul meu imi spunea ce sa fac,iar dupa vreo patru sfortari,impingeri am nascut,la 10 fix;fetita n-a plans imediat,dar si cand am auzit primul 'oa' nu mi-a venit sa cred...mi-au aratat-o punand-o putin langa obrazul meu,apoi au luat-o.Ce-a urmat dupa,faza cu cusutul taieturii,a fost cam dureroasa,dar am suportat cu bine,ma asteptam sa fie mai rau.Mi-a ajutat Dumnezeu si am avut o nastere usoara,cum nu m-am asteptat.O doresc si altor viitoare mamici!
Dana,mami de Miruna Andreea(01.10.2007)
http://community.webshots.com/user/bogdan_mihaisidana
danuta36 spune:
Roxana sa va traiasca micul crestin!
Votez si eu pentru 'dulceturi si papanasi'.
Dana,mami de Miruna Andreea(01.10.2007)
http://community.webshots.com/user/bogdan_mihaisidana
ramonarosca spune:
Pupici la toata lumea!!
Mie mi-ar fi placut tare mult "greierasi".
Dar dam un vot pentru "bobocei", lui tati ii place cel mai mult!
Va pupam!
Ramona si Vladutz
slippers76 spune:
Buna dimineata si de la noi. Cam chiauna dimineata asta pe la amiaza, dar n-am prea dormit azi noapte. Miruna mi-a racit iarasi, muci, tuse, maraiala, iar Vlad a fost si el agitat, n-a prea dormit ieri, asa ca a facut circ de oboseala pana pe la vreo doua azi noapte.
Rox, sa va traiasca crestinul! Cred si eu ca esti obosita. Eu ma gandesc cu groaza la botez, mai ales la biserica. Cat de frig a fost inauntru? Ca mi-e frica sa nu raceasca. Legat de copiii mai mari, la noi or sa fie 12 (!!!) cu varste intre doi ani si 12 ani. Asa ca a trebuit sa ma ocup serios de problema, si le-am facut meniu special si o sa le aduc un clown vreo doua trei ore, ca sa-si consume energia. Nu de alta, dar cred ca daca nu le dau ocupatie o sa ne manance urechile.
Danuta, ma bucur ca ai nascut atat de usor! Sa va traiasca printesa!
Emma, Romergan-ul are un efect sedativ puternic. Comparabil cu al Peritol-ului. S-ar putea sa-ti doarma mult. Ma mir ca ti-a dat romergan. E o solutie destul de drastica pentru un bebe asa mic.
Sim, si eu sunt de aceeasi parere cu Carpatina. Mamicile care au nascut cu siguranta dar n-au mai dat nici un semn, din diverse motive, pot sa vina la scutece direct. Cu siguranta o sa ne gaseasca.
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Miruna
Vlad
slippers76 spune:
Am vazut poze frumoase de Ebonee. Danielle, ce scumpica e in pozele alea de dupa baie!
Sim, vazui si poze de bebe Stefan, super dulce! M-am descurcat mai greu in Flickr, dar pana la urma i-am dat de capat, asa ca o sa fac si eu aceeasi manevra cu pozele. O sa le pun pe flickr sa poata fi vazute cu parola comuna. Tot acolo am vazut si poze haioase de fetita ochioasa (Luy, e din ce in ce mai scumpica Maria voastra
), si de bebe ursulet Michael.
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Miruna
Vlad
sim_stoian spune:
Luy, dupa ce intri in cont, alege in meniu Contacts/Contact list. Acolo dai click pe numele meu si iti arata toate pozele.
Ana, 
Sim si
Stefan (25.08.2007)
BB Stefan creste