Mamici de septembrie-octombrie 2007 (102)
Raspunsuri - Pagina 15
betty78 spune:
RoxanaG felicitari pentru crestinarea lui Andrei!!! Sa ii fie de bine, multa sanatate si bucurii!
Danielle02 dulce foc Ebonee
Gata ma ba si eu la nani, sunt efectiv franta de oboseala
Betty78
de
Mario-Alexandru 16aug2007
toate pozele
poze noi cu bebe Mario-Alexandru
bulinutza noastra
asa creste bebe Mario
sim_stoian spune:
Neatza!
Roxana, sa va traiasca micutul crestin, sa va aduca numai bucurii
.
Luy, astept vesti de pe frontul de sud privind papanasii
.
Bebe a facut scandal dimineata, iar acum a adormit dar eu nu mai am somn, asa ca bantui pe aici.
Sabina, ce mai stii de Matei? I-am vazut si eu pozele si am citit articolele de dimineata.
Sim si
Stefan (25.08.2007)
BB Stefan creste
sim_stoian spune:
Daca tot mi-a fugit somnul, am mai incarcat poze mai vechi pe Flickr. Daca e cineva curios...
Sim si
Stefan (25.08.2007)
BB Stefan creste
afibebe spune:
neatza
noi ne-am insanatosit.
maine facem vaccinul.
despre ce Matei e vorba?
nu am timp sa citesc din urma.
cine imi spune si mie?
AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007
afibebe spune:
Roxana felicitari pentru botez.sa traiasca sa fie fericit.
afibebe spune:
felicitari celor care au nascut si tuturor celor care au aniversat o luna sau doua alaturi de mami si tati.
luy spune:
'Neatza si de la noi !
Rox, sa-ti traiasca micul crestin, ne bucuram ca a iesit bine. Asteptam amanunte si poze cand ai timp. 
Sim, nu reusesc sa-ti vad pozele. Adica vad numai pe ultimele 5, daca intru pe flickr pe contul comun, la "Contacts". Am incercat sa intru pe link-ul din invitatia care este in Inbox pe yahoo mail, dar imi da eroare ( desi link-urile din invitatiile mele si ale Piciulikai merg ). Te mai uiti si tu ? Mai trimite o data o invitatie, poate o sa-i mearga link-ul. Abia astept si eu papanasii, dar mai intai avem program de curatenie. Papanasii dupa-amiaza.
Ma duc sa schimb micul sconcs, ca a tras niste rafale de kk...
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
afibebe spune:
m-a ingrozit problema Teodorei- fiica Lianei Stanciu.
Sa ne rugam pt ea e cumplit ca parinte sa te confrunti cu asa ceva.
of Doamne care or fi cauzele la un copil atat de mic?
ingrozitor.
Roxana_G spune:
Neata, inca sunt obosita. Ieri mi-am rupt picioarele cu pantofii aia cu toc cui si azi pe langa oboseala generala am si o oarece durere de picioare. Efectiv aseara nu imi doream altceva decat sa imi scot pantofii, abia m-am tarat pana la masina.
Multumim foarte mult tuturor, sunteti niste dulci. Detalii ...nu stiu ce sa va spun. Slujba frumusica, dar ca mamica am fost cam agitata cu tot felul de nimicuri, in plus am facut poze, si parca nu m-am concentrat la ea. Noroc cu casata video. Andrei a fost cuminte, foarte putina foiala, l-au tinut cu fata spre preot ca sa fie linistit. Putin plans dupa balaceala si cam atat. Nu stiu zau ce zic.
La restaurant mancare, nu am facut chef cu dans sau altele, mai mult socializare. A fost ok, am avut 2 mici nemultumiri dar oricum nimic semnificativ. Andrei cumintel si acolo, l-am mai plimbat in Kiseleff cu caruciorul, insa spre final nu a fost chip sa il ajutam sa doarma. El adoarme in brate si doarme numai in patut pe burta, mai rar in scoica. A dormit el o ora in scoica si cam atat de la 2 jumatate la 8 jumate cand am plecat de acolo. Di asta undeva pe la un 5 jumate.
La biserica au fost haiosi copiii mari, adica Alex, verisorul ei primar, si inca un verisor mai indepartat. Au bantuit prin biserica, au alergat, au fost curiosi. Cred ca l-au obosit pe preot. Apropos de copii, cand am intrat in biserica am intrat cu nepotul meu si cu Alex, Andrei era la mosica. Asa ca preotul a fost nelamurit cati copii avem. Si inspirat de multimea de copii nazdravani de la slujba a tinut prelegerea de final despre un preot profesor universitar care are 13 copii. ![]()
La restaurant s-au alergat, insa cred ca fost foarte buna alegerea locatiei, pentru ca au stat afara destul de mult. Acolo in curte aveau si 2 leagane si un topogan si copiii au fost foarte fericiti. Stiam eu de ce vreau restaurant cu curte. De pe la 6 jumate i-am bagat inaunru ca se racorise si au facut numai nazdravanii.
Cam asta cu detaliile. Ma duc sa bag o felie de tort ca am luat si la pachet. Pupici.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
carpatina spune:
Buna dimineata!
Multumim de urarile pentru ieri si va pupam pe toate! Acum ne pregatim sa mancam si apoi sa plecam la plimbare in formatie completa. Ma rog, mai putin motanul ![]()
Sim, eu zic sa trecem la scutece doar cu lista de bebelusi... daca fetele ramase pe lista
dutele vor avea din nou timp de forum o sa ne gaseasca acolo.
Situatia la voturi sta asa:
Bobocei: 5/ Adimercedes, alina_m, Andries, tomasa, andreeaiosif
Strugurasi: 3/ Pinacolada, kriss79, alice_,
Papanasi: 5/ Cecilia, gabriela77, roxana_g, moldoveanca, slippers76
Dulceturi si papanasi: 9/ carpatina, sim, georgi_ana25, luy, mihailescu_teodora, mandarinutza, alinus_25, piciulika, miaunici,
Papanasi si gogosele: 1/ isabeluta
de Ioana (27.09.2007)