Mamici de septembrie-octombrie 2007 (102)
Raspunsuri - Pagina 12
Xtasya spune:
Va multumesc fetelor pentru primire! am si eu o nelamurire.. sa-i zicem asa. Voicele care ati nascut ce metoda contraceptica folositi? Medicul meu ginecolog mi-a recomandat contraceptia injectabila insa nu a tinut seama de carentele mari de calciu din organismul meu, nici de faptul ca sufar de reumatism, si am tot citit ca aceasta injectie afecteaza in timp tocmai oasele.. si acum mi-e teama.Nu as vrea sa-mi montez un sterilet, asa ca am auzit de pilulele doar cu continut de progesteron: EXLUTON. VReau sa-mi intreb medicul de ele, insa nu cred ca ma va lamuri pe placul meu asa ca de asta apelez la voi.
kriss79 spune:
salutare!
Mai rar pe aici..dar va citesc cand am timp, cand doarme cea mica. NOi ne confruntam cu colicii de vreo 2-3 zile..in afara de Bonnisan ce ati mai dat pt. colici?
Cu greutatea stam binisor..am ajuns la 2,980 gr, resp. am pus 230 de grame intr-o saptamana de cand am ajuns acasa.. Abia astept sa treaca de 3 kile..toate hainutele ii sunt marisoare si arata haios in ele..
In ce priv. greutatea mea..am dat jos 11 kile, mai am 3 de dat ca sa am cat aveam inainte de a ramane insarcinata..dar nu m-as supara sa dau si mai mult, ca am de unde:)
De 1 zi am observat ca i se usuca pielea pe frunte si sub ochisori si parca e mai patata..o fi acneea de care ziceti voi?cu ce ati dat?
Eu inca nu am scos-o afara..poate weekendul asta iesim putin in curte..vreo 5 min..numai sa nu inceapa iar ploaia..
Rox, distractie placuta diseara!
RGE si DANTJE, nastere usoara!!
Poze
Cristina
fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
Roxali spune:
Multumesc de felicitari fetelor.
Nana la cat mai multi ani si multa sanatate puiului!
Am intrat pe fuga , e papacioasa, kkcioasa si cumintica focccc fimea...cu cine o semana???...eram stresata cu primul inca mai aveam urletele in ureche, sper sa o tina tot asa daca nu vor aparea colicile ca mancam si supliment
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 7ani
poze
Roxali spune:
Tomasa ce mananci ca sai ai un lapte asa bun...la cat a pus bebelusa inseamna ca stai atenta...carne alba, peste,verdure coapte???...noua ne-a spus ca putem manca orice.
Eu am ramas cu un burtoi sa va spun drept nici nu m-am cantarit...macar sa nu-mi mai fac nervi in plus, ca de diete nu ma voi tine in nici un caz cat am lapte(putin dar e)
Rox distractie placuta!
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 7ani
poze
cecilia L spune:
Buna dimineata,
Vad ca azi e slaba activitate, toate sunteti in petreceri azi????//
Distractie palcuta mamaicilor care isi boteaza copilasi azi, sa fie sanatosi iar voi sa va bucurati de ei.
Noi am avut o noapte linistita, insa avem o problema, baiatul meu mananca tare rau si nu e suficient atat mai si vomita, parca mai mult decat inainte, am remarcat asta de cateva zile, sa fie de la calciu? de la mucisori, chiar nu-mi dau seama si nici nu stiu daca tb sa ma ingrijorez, in schimb doarme mult.Voi ati patit asa ceva??????????
Cand e treaz e tare vioi, rade , gangureste, se joaca cu manutele, are la patut niste jucarii care daca intinde manutele le atinge, a descoperit ca daca da din manute se misca si fac uneori galagie.
Eu merg azi la controlul de 6 sapt, care sunt 7.AAA nu v-am spus ca iar mi-a iesit un hehoroid, voi mai aveti asa ceva la atata timp de la nastere??????
Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
http://community.webshots.com/album/559049911AmKpDg?start=12
sim_stoian spune:
Salut si de la noi!
Asta-noapte bebe a facut show, nu putea sa respire ca lumea, asa ca dimineata m-am dus frumusel sa iau batista bebelusului. Cecilia, nu mai aveau aici la Catena
, am gasit tocmai la piata. Am luat si Marimer si l-am aspirat de dimineata. Acum e OK. Am stat destul pe ganduri daca sa iau sau nu, dar dupa ce am folosit-o mi se pare OK.
Urmy, cred ca Tomasa se referea la betisoarele pt urechi, de alea pt bebelusi. Cand il baga in cazan intra apa si la urechiuse. Corectati-ma daca gresesc.
Sim si
Stefan (25.08.2007)
BB Stefan creste
sim_stoian spune:
Kriss, noi am mai folosit Gripe Water de la Pharco (a fost super la noi) si Sab Simplex (asta nu a avut mare efect).
Sim si
Stefan (25.08.2007)
BB Stefan creste
luy spune:
'Neatza si de la noi la amiaza !
Azi e sambata, asa ca se presupune ca petrecem mai mult timp cu familia si cred ca de aici activitatea asta slaba pe DC.
Oare ce o fi cu Bee ? Cred ca deja a nascut, parca zicea ca merge la inducere, nu ?
Fetelor care au azi botezul le doresc o zi frumoasa, sa se bucure din tot sufletul de aceste momente speciale. Asteptam poze si detalii.
Am admirat pozici cu Miruna de danuta, foarte frumoasa piticuta, dar de ce era asa suparata inainte de baita ? Am remarcat si ca se simte foarte bine in brate la tati.
tomasa, ne lipsesti 
Bravo tie ca reusesti sa te descurci singura ( si sa ramai calma
) cu cei doi strumfi. Ma bucur ca Maria e cumintica, sa ramana asa si mai departe si sa fie ocolita de colici.
Cecilia, nu stiu ce sa-ti zic, daca e cazul sa te ingrijorezi sau nu, daca ti se pare ca e ceva in neregula nu poti sa suni pediatrul ? Sa-ti zica macar la ce sa fii atenta si sa urmaresti.
Sim, sper ca totul e in regula cu Stefan. A fost chiar asa rau de-ai ajuns sa iei batista aia ? Ca si pitica mea fornaie noaptea, dar nu sunt mucisorii vizibili, sau daca sunt, scot cu pompita cate unul amarat care sigur nu ala era cauza fornaielii.
In privinta pozelor de pe flickr... Subscriu si eu la "manevra Sim" le-am facut private si le puteti vedea daca mergeti pe contul de yahoo de septoct2007 si gasiti in Inbox un mesaj cu invitatia de a-mi viziona pozele. Acolo aveti link-ul. La fel puteti viziona si pozele lui Michael de Piciulika si Stefan de Simona. Bernix, trimite si tu o invitatie sa-ti vedem pozele, am vazut ca ai pus in "Contacts" contul de septoct2007, dar nu avem si link-ul catre poze.
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
www.flickr.com/photos/11799927@N07/" target="_blank">poze
tomasa spune:
Devylla, asa mi-a spus (dupa prima ceza, ca acum nu mai sunt interesata), ca pot ramane fara probleme dupa 8 luni. Probabil si mai devreme, dar 8 luni ca sa n-am emotii. E o fata pe forum care a ramas dupa 3 luni de la cezariana si a nascut si natural. E adevarat ca la ea era bb4 si doar pe bb3 il nascuse prin cezariana, dar oricum, tot o operatie a fost si in cazul ei. Nu retinusem ca si tu esti cu ceza. Sa dea Domnul sa te incumeti cat mai repede ca eu cred ca e minunat cu doi copilasi de varste apropiate.
Luy, si voi imi lipsiti mie! Dar revin eu, uite, deja am inceput sa scriu mai des, nu?
Ieri chiar am exagerat
.
Urmy, e exact cum a spus Sim. Betisoare cu vata (cu opritor sau fara, cum folositi voi) ca sa stergeti bb in urechiuse in caz ca-i intra apa in timpul botezului.
Ai mai ajuns pe la Radoi? Eu as vrea sa merg sapt. viitoare la control.
mama lui Tudor (9 ian. 2005) si a Mariei (25 sept. 2007)
tomasa spune:
Roxali, mananc normal...Eu cred ca tine de copil. Si la frate-su la fel mancam, iar el nu lua la fel de bine in greutate. Ea e mancacioasa si are tehnica, goleste bine sanul, e puternica si harnica la supt asa ca se refac rezervele. Hai ca revin, se foieste mititica mea.
mama lui Tudor (9 ian. 2005) si a Mariei (25 sept. 2007)