Mamici de septembrie-octombrie 2007 (102)
Raspunsuri - Pagina 11

rodicamaries spune:
rodicamaries spune:
 multumesc pentru aprecieri...
Cat despre iesitul afara, l-am scos pe la vreo 2 si ne-am plimbat pana pe la vreo 5:30, a fost destul de cald... si mie mi-a zis doctorita sa-l scot, numai sa nu ploua si sa nu sufle vant, in rest e ok... dar parca cand era frig tot imi era frica... acuma daca ziceti ca si voi ii scoateti, m-am mai incurajat... macar pana vin temperaturile alea cu -.
Va pup... noapte buna..
Rodica  Darius Filip
 Darius Filip
Poze

slippers76 spune:
slippers76 spune:
 Tomasa, eu mai am 6 kg in plus. Ce-i drept, cand am iesit din maternitate aveam +11. Am fost sambata trecuta sa-mi caut de imbracat pentru botez si zau daca mi-am gasit ceva! Mi se pare ca arat hidos in orice. Si am probat pana am transpirat. Of!
Ma bucur ca ti-am fost "de folos", desi stiu ca tu esti puternica si echilibrata. Eu sunt aia care mai "deraiez".
Petrecerea s-a amanat pana maine, ca azi am fost singurica acasa. Maine imi vin si finutzii in vizita, asa ca probabil o sa mai intru doar spre seara pe DC.
Ana, mami de  Miruna (16.05.2003) si
Miruna (16.05.2003) si  Vlad (01.09.2007)
Vlad (01.09.2007)
Miruna
Vlad

tomasa spune:
tomasa spune:
 Nana, acum am vazut ca astazi este si ziua ta! Ce frumos ca si Andrei al tau e sarbatorit azi, o data cu tine! LA multi ani si scuze te rog intarzierea! 

pt. voi amandoi
 pt. voi amandoi
Hai ca fug acum. Eu nu scriu dar si cand scriu...
mama lui Tudor (9 ian. 2005) si a Mariei (25 sept. 2007)

mandarinutza spune:
mandarinutza spune:
 La multi ani!!!!!!!!! Nana si Ana, sa fiti sanatoase, fericite,iubite si sa va bucurati de copiii vostri.
La multi ani!!!!!!!! tuturor beblusilor care implinesc o luna sau doua!
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze

danuta36 spune:
danuta36 spune:
 Xtasya bine ai venit si sa-ti traiasca puiul!
  Rodica fain filmuletul si emotionant...
  Roxana petrecere frumoasa la botez!
  RGE nastere usoara!

Am mai pus si noi cateva pozici cu bebelina...
Dana,mami de Miruna Andreea(01.10.2007)
http://community.webshots.com/user/bogdan_mihaisidana

Marunzika spune:
Marunzika spune:
 Hi am si eu 16kg de dat jos si nu stiu cum o sa reusesc ori daca o sa reusesc. Am iesit din spital cu 62 si tot atat am si acum, ba mai pun 1kg si-l pird din nou. Deci voi cu 6kg sunteti super. Eu nu incap deloc in hainele mele de dinainte de sarcina :( si asta ma deprima rau dar ma uit la mogaldeata mea si-mi revin cand stiu ca-i ea sanatoasa si creste mare si voinica.
Pupici la toate burticile si mamicile
Yannisa Milena
24.08.2007

danuta36 spune:
danuta36 spune:
 Nastere usoara Dantje!

La multi ani sotului!
Dana,mami de Miruna Andreea(01.10.2007)
http://community.webshots.com/user/bogdan_mihaisidana

Marunzika spune:
Marunzika spune:
 Ieri a facut mogaldeata primul ei vaccin, iar azi doar a dormit doar la mancat a fost treaza. De la vaccin doarme atat, ca mi-au dat supozitoare in caz de face febra, dar de somnolenta nu mi-au spus? Cum au reactionat bebeii vostri la vaccinul de 2 luni?
Yannisa Milena
24.08.2007

devylla spune:
devylla spune:
 NanaLa multi ani fericiti!
La multi ani tuturor bebeilor sarbatoriti!!!
Roxali bine ai revenit.Refacere rapida!
Rodica super tare reclama.Asa sa intelegem si noi ca nu trebuie neglijat nici unul dintre ei
Am vazut filmuletul.Foarte frumos.Sunteti o familie fericita.
Cecilia cebeb simpatic ai!
Daniela vazut poze cu bebelina Eboneea de acu cateva zile si n-am apucat sa scriu impresii.E tare simpatica si seamana leit cu tasu'
Dantje si RGE va doresc sa vina pe lume cat mai repede puii vostri!
Roxana petrecere frumoasa!Deabia asteptam sa vedem poze cu bb Andrei crestin
Tomasa chiar asa ti-a zis medicul,dupa opt luni poti concepe pe urmatorul?Eu il doresc mult pe urmatorul.Si tare as vrea sa fie diferenta de varsta cat mai scurta.Ma tot gandesc cand e cel ami bine de conceput urmnatorul.Ma gandesc ca doi ani e foarte bine,dar parca mi-ar placea si diferenta mai mica.Vorba ta,au preocupari comune si asta e f bine.
Annisia tot prin petreceri umbli fato?Mai povesteste^ne si noua de bb Yannis.
Noi suntem bine,Erika nu mai doarme ziua de mult...si de obicei vrea in brate.Insa noptiile doarme bine.Ziua e obositor,dar asta e situatia.Ma mai relaxez si eu cand o mai las la mama.
Ieri a venit tipa de la asigurarea medicala si-am mai vb cate ceva de bebei.A cantarit-o.Avem la 8 saptamani 5300 grame,si ne ingrasam in jur de 47 grame pe zi,ceeea ce este excelent,media fiind intre 30-40 grame pe zi.
Si noi ne confruntam cu fornaiala...iat tipa de ieri mi-a zis ca este din cauza aerului uscat,a fost trecerea brusca de la umezeala din aer care aici este in jur de 70-80 % iar acum este doar de 40%.ASa ca am hotarat sa cumparam cat mai curand un aparat de aburi.
Aici inca este cald si iesim in fiecare zi afara,este foarte placut inca si profitam de asta pana cand nu s-o strica vremea asta.
De kg eu tot 5 am de dat jos...si stau lipite de mine.Am renuntat la dulciuri si fac si sport insa vad ca tot nu se misca cantarul asta in jos,parca a intepenit si asta tare imi strica moralul
japonia prin ochii unui amator
mogaldeata cu ochii migdalati
Sabina Y. si Erika(31 august 2007)