Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (45)
Raspunsuri - Pagina 11
Crina_mio spune:
quote:
Originally posted by elpower
Bine ca am revazut filmuletul cu schimbatul scutecului lui Andrei! Ca demult ma tineam sa spun. Am luat, de curiozitate, scutece de nr 4 de la Pampers, dar nu Active Baby, ci Let's Go. Au aceleasi kg ca 4+ de la Active Baby, numai ca sunt sub forma de chilotei. Poate daca ii iei din astia iti e mult mai usor sa il schimbi.pentru tot
!
Ela si Thea, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007
Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow
astia or fi pampersii nr. 4 pe care i-am nimerit noi din gresala??? pai eu de ce nu m-am prins ca sunt let's go nu active baby, ca am intors ambalajul ala pe toate partile, si cu vanzatoarea langa mine . ma duc maine sa-i cumpar din astia, sper sa fie ceea ce astept eu sa fie, daca nu, asta e, oricum termin pachetul si trebuie luati altii.
Diana
astept PM nu nr. cont sa-ti trimit banii.Crina si Maya Georgia
roxanici spune:
quote:
Originally posted by Val_
Pupici fete dragi.
Va rog frumos spuneti-mi si mie ce blender aveti? Ca eu am un aparat Philips cu de toate dar la care nu reusesc sa fac piureul de fructe si legume, decat daca sunt cantitati mari.
Or eu pun o jumatate de para si cateva prune sau un morcov adica doar cantitati mici. Ce imi recomandati sa cumpar, astfel incat sa pot face pasta din cantitati mici?
Multumesc
Poze cu Mariuca
Valentina cu bebe Mariuca (25.04.2007)
"Am invatat ca un om are dreptul sa-l priveasca pe altul de sus doar cind trebuie sa-l ajute sa se ridice" - Johnny Welch - ''Marioneta''
Mariuca in prima luna
www.sonia.as.ro" target="_blank">Pentru inima Soniei
Sa il ajutam pe Marian
Val, iti tb un blender de mana, indiferent ce marca alegi. sau mixer vertical, care are mai multe functii, are si tel si un soi de cutit care toaca...si iti mai tb un vas mic
www.domo.ro/Electrocasnice/Aparate_mici_de_bucatarie/Mixere,_blendere/Braun/Blender_Braun_MR_4050_CA#" target="_blank">Asta e un ex. Eu am tot asa dar alta firma.
Diana, suuuuuper combinezonul ptr Alex, da ai rabdare sa le cauti, ca io n-am
Crina, ce am luat io nu erau Let's go, sunt active baby, marimea 4, 7-18 kg, jumbo pack de 74 bucati, cu ambalaj cu o tanti in bluza portocalie care tine de maini o maimutica
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
diana_jors spune:
riloasa: doar 74, ca mai mari nu sunt deocamdata ... e dintr-o singura bucata, cu capse in spate vertical peste spate si orizontal peste fund ![]()
Val: eu am luat www.price.ro/preturi_philips_blender_hr_2860_74586.htm" target="_blank">Philips cusina pt babyfood de la Altex, de 400ml, a fost 99 lei parca. Are un vas normal cu tot cu cutit, si inca 2 cu cutitul detasabil. As fi luat de mana, vertical, dar era dublu la pret
si ma descurc foarte bine cu el.
Crina: iti dau zilele astea PM, oricum mai dureaza mai bine de o saptamana pana vin.
Diana
de
Alex (23 aprilie 2007)
lilidana spune:
Stirirle foarte pe scurt:
David are 8 (OPT) dintzisori!!!
.
4 sus,4 jos
.
Poate intru mai tarziu cu detalii.
kmi78 spune:
David, noi niciunul; Lili eu zic sa-i dai un mar sa muste din el ce sa te mai chinui cu blender, bol, lingurita apoi spala-le pe toate.... ce zici?
elpower spune:
quote:
Originally posted by Crina_mioquote:
Originally posted by elpower
Bine ca am revazut filmuletul cu schimbatul scutecului lui Andrei! Ca demult ma tineam sa spun. Am luat, de curiozitate, scutece de nr 4 de la Pampers, dar nu Active Baby, ci Let's Go. Au aceleasi kg ca 4+ de la Active Baby, numai ca sunt sub forma de chilotei. Poate daca ii iei din astia iti e mult mai usor sa il schimbi.pentru tot
!
Ela si Thea, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007
Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow
astia or fi pampersii nr. 4 pe care i-am nimerit noi din gresala??? pai eu de ce nu m-am prins ca sunt let's go nu active baby, ca am intors ambalajul ala pe toate partile, si cu vanzatoarea langa mine . ma duc maine sa-i cumpar din astia, sper sa fie ceea ce astept eu sa fie, daca nu, asta e, oricum termin pachetul si trebuie luati altii.
Diana![]()
astept PM nu nr. cont sa-ti trimit banii.
Crina si Maya Georgia
Nu, nu sunt aia! Asa ma stresam si eu acum vreo luna p-aci ca nu mai stiam cum sa gasesc din astia cu elastic. Nu ai cum sa ii deosebesti. Eu am banuit ca e un lot nou, dar nu mai stiu ce sa zic. Am avut noroc si abia la al treilea pachet cumparat am nimerit tot din aia cu elastic la banda mov. Let's Go sunt chiar chilotei. Adica pampers, dar chilot. Nu se mai leaga in parti sunt gata legati. Doar ii bagi pe bebe, ca la pantaloni. Si eu, cand ii scot, mai ales cand e kkcioasa, ii rup pe parti, exact acolo unde se leaga ceilalti.
pentru tot 

!Ela si Thea, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007
Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow
lilidana spune:
Kmi78,l-as lasa sa muste,dar mi-e frica,sincer...
El are tentative din astea ca il mai "amagesc" cu cate ceva,dar il las doar sa linga,cand musca ma panicheez
.
elpower spune:
quote:
Originally posted by lilidana
Stirirle foarte pe scurt:
David are 8 (OPT) dintzisori!!!.
4 sus,4 jos.
Poate intru mai tarziu cu detalii.

Noi ne tot chinuim sa facem vreun dinte sa iasa.
pentru tot 

!Ela si Thea, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007
Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow
cria_bv spune:
Lilidana chiar mai dat pe spate, opt dintisori si noi nici unul. Sa-i stapaneasca sanatos.
Diana e super combinezonul ala.
Eu am un robot mai complex care are si blender si face si suc de fructe sau legume. Abia acum incep sa-i simt utilitatea.
Val_ spune:
Roxanici ce marca este blenderul tau? Ca vreau sa iau ceva despre care stiu sigur ca este bun. Si este bun si pentru carne?
Lilidana, 8 dintisori? Felicitari. Noi nu avem nici unul.