Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (45)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

quote:
Originally posted by Val_

Roxanici ce marca este blenderul tau? Ca vreau sa iau ceva despre care stiu sigur ca este bun. Si este bun si pentru carne?

Lilidana, 8 dintisori? Felicitari. Noi nu avem nici unul.

Poze cu Mariuca

Valentina cu bebe Mariuca (25.04.2007)

"Am invatat ca un om are dreptul sa-l priveasca pe altul de sus doar cind trebuie sa-l ajute sa se ridice" - Johnny Welch - ''Marioneta''

Mariuca in prima luna

www.sonia.as.ro" target="_blank">Pentru inima Soniei
Sa il ajutam pe Marian

www.cucina.ro/Blender_de_mana_Philips_HR_1364-1431-pd.ashx" target="_blank">asta e dar si cel Braun e f bun, au multe mamici de aici si l-au apreciat.
Io am multe electrocasnice Philips si de aia am ales p-asta ca era la concurenta cu cel Braun.

ah, uitasem de carne, da e bun si ptr carne, toc cate 30g de piept de pui cu succes(asta daca te intrebai daca pot toca si cantitati infime). dar mai zic odata, succesul e garantat si de un bol mic, fix pe masura blenderului, cel putin la mine asa e. Carnita iese fina fina, o toc intai numai pe ea pana e ferfenita si apoi cu legumele se face si mai fina.

Acum ca veni vb de mancare fiiiina fiiina, io nu prea is de acord cu pasat marunt marunt as vrea sa las mai mare dar Raresu isi face greata cum simte ceva mai mare si vomita sau se face ca se ineaca. Ce ma fac?!? ii pasez, dar pana cand?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmi78 spune:

Deci, va sa zica nu mai vreti poze cu Timi, Gabi si Martutza? ei bine noi vrem cu voi pe Victor tocmai l-am vazut ce ochisori mari si albastri are dar vrem si cu Tudor, sunt curioasa cat de lung i-a crescut parul; ii prinzi si tu agrafe??
multumim tuturor de aprecieri , nu suntem singura fetitza cu parul mare; agrafele eu i le pun ca sa nu-i vina parul in ochi

chiar am vrut sa ma plang pt ca de doua zile Timi este foarte agitata si nervoasa , se infoaie isi incoarda coloana da din picioare cand este pusa in pat sau balansoar ; are niste nervi.... din copilul cuminte care era , cand era mica , acum.... parca ar fi copiat din comportamentul Anei de Loradin; asa ca copil cuminte si mumos nu se poate , na , cine o vrea pe Timi facem schimb de copii

Elena , pozitia asta chiar n-am mai intalnit-o, cum a reusit ? parca ar fi stat in genunchi , a adormit si a picat ; asa s-a intamplat? si Timi doarme pe burta si cu fundu in sus , cu o mana sub ea , cu capul intr-o directie si fundu in alta, dar chiar asa nu.

vad ca sunt singura pe aici, ma retrag, cand ma gandesc ca ma asteapta o zi de nervisi sunt singura cu ea aproape toata ziua; pa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilidana spune:

Elpower,si eu am facut ochii maaari azi cand l-am "verificat".Nu-mi venea sa cred,acum 2 zile avea 6 dintzi si tot mi se pareau prea...multi.

Cria bv,Val,multumim pentru felicitari va dorim si voua (adica bebeilor vostri ) "la cati mai multi dintzisori!".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilidana spune:

Kmi78,eu as face schimb de copii ca-mi place tare mult Timi,dar cred ca n-o sa-ti convina ca o sa primesti un plod si mai agitat si care mai si musca,pe langa toate astea ,asa ca "supliment".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ElenaGiulia spune:

Intru pe fuga sa va mai dau si eu de veste,sotul e in aceiasi situatie nu si-a revenit.
Arthur creste pe zi ce trece,e super activ nu sta potolit deloc merge foarte repede de-a buselea are deja 6 dinti zice mama,tata si o gramada de combinatii pe care el le intelege e tare haios.
Se prinde de canapea de vreo luna si vrea sa stea numai in picioare ,in premergator nu prea serveste,maxim 10-20 minute si incepe scandalul.
Martutza mi de pupicii ca nu ne-ai uitat!!
Am pus un filmulet sa ne vedeti cat am mai crescut!!
FILMULET!!!!
Va pupam si mai revenim!

Elena fericita Mamica a Alexandrei(16-8-2000)Giulia(27-2-2004)si Arthur 28-3-2007
http://www.sonia.as.ro/
Ajutati-o pe Sosonica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihael@ spune:

quote:
Originally posted by ElenaGiulia

Intru pe fuga sa va mai dau si eu de veste,sotul e in aceiasi situatie nu si-a revenit.
Arthur creste pe zi ce trece,e super activ nu sta potolit deloc merge foarte repede de-a buselea are deja 6 dinti zice mama,tata si o gramada de combinatii pe care el le intelege e tare haios.
Se prinde de canapea de vreo luna si vrea sa stea numai in picioare ,in premergator nu prea serveste,maxim 10-20 minute si incepe scandalul.
Martutza mi de pupicii ca nu ne-ai uitat!!
Am pus un filmulet sa ne vedeti cat am mai crescut!!
FILMULET!!!!
Va pupam si mai revenim!

Elena fericita Mamica a Alexandrei(16-8-2000)Giulia(27-2-2004)si Arthur 28-3-2007
http://www.sonia.as.ro/
Ajutati-o pe Sosonica!

Elena, chiar ma gandeam la voi zilele astea...imi pare tare rau ca inca nu si-a revenit sotul tau...multa sanatate! Arthur este un scump, o sa-i arat filmuletul Stefaniei, poate invata si ea sa se ridice si sa patruleze... aaaaa, si deja aveti 6 dinti!
de o mie de ori

Mihaela siStefania (19 martie 2007)

Poze
Varsta Stefaniei
www.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank"> Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

ElenaGiulia: multa sanatate sotului! Si felicitari pentru vorbaretul Arthur

Am reusit si eu sa il filmez pe Alex mergand de-a busilea... s-a dus sa il verifice pe tati ce avae el deschis pe laptop

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

'neatza buna!

Is abia la pag 5 dar m-am gandit totusi sa scriu ceva ca in halul in care scrieti nu mai reusesc in veci pururea sa fiu la zi, sau ff rar.

In primul rand sunt inca in stare de soc la auzul vestii despre micuta Lianei. Nu mai inteleg nimic. Cum poate un bebe de nici 2 ani sa aiba cancer? Doamne ajuta sa se faca bine.

La multi ani bebeilor care mai fac o lunisoara azi!!

Roxanici, in plina "criza" de par tu aranci bunatate de pleata? E un scump, adorabil Raresu. Am o intrebare pentru tine. Dovlecelul il pasezi cu tot cu seminte?

Crina_mio, Vlad e un biet "dolofanel" de doar 7.1 kg si 72 cm. Deci e subtirel, desi daca ii vezi doar fata zici ca e mai grasutz.

Rianna_stef ma bucur ca sufletelul din burtica e bine. Va dorim sanatate maxima si sarcina usoara in continuare.

Elpower e tare faina Thea, mereu zambitoare. Si cu cata satisfactie pozeaza. Ma bucur Ela ca scrii mai des, sincer.

Roxygeo si Kmi ce fete faine aveti. Si ce paaaaaaaaar lung au.

Biky, deeci asaaaaaa... Ma tii in tensiune... Bineeeeeee.Mumos ranchul vostru. Intr-adevar sufrageria ta e ca a mea, in juma' de hexagon. Astept cu interes restul pozelor. Bafta la taiat motzu.

Mihael@ ai vazut foarte bine. Vecinii sunt cam rari deocamdata. Suntem intr-o zona noua, in care abia sunt construite cateva case. Dupa cum ai putut vedea aici avem un drum asfaltat cu noroi si pietre, vreo 200 m pana la asfalt. Ca primaria face nimic pentru noi. E intr-adevar superb locul, toata lumea care a venit in vizita a fost impresionata, doar ca eu sunt izolata, consemnata la domiciliu pa la ora 17.00 pentru ca avem numai o masina cu care merge sotul la serviciu. Si eu stau si privesc muntii. Cel mult pot iesi in curte sau aici in imprejurimi cu Vlad in port-bebe.

Mai citesc dupa ce hranesc puiul si apoi revin.
Sa aveti o zi faina!

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - atat de mare
Poze cu puisorul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

quote:
Originally posted by radcarmen
Roxanici, in plina "criza" de par tu aranci bunatate de pleata? E un scump, adorabil Raresu. Am o intrebare pentru tine. Dovlecelul il pasezi cu tot cu seminte?
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - atat de mare
Poze cu puisorul meu

io da, curat dovlecelul de seminte. ori inainte ori cand e gata, cand e gata fiert le scot mai usor si cu minim de materie prima aruncata, ies doar semintele.

Lilidana da sa stii ca aia nu sunt dinti, sunt graunte de popcorn de ies asa repede FELICITAAARI!!!

ElenaGiulia multa sanatate sotului, io tot sper ca o sa treaca tot, parca prea multe cutremure si taifunuri va incearca viata asta pe voi. Pupam si pe Arthur rockerul umblator.

Val, multa bafta si la ginecolog, o sa fie bine.

De cand am venit inpoi acasa vroiam sa va zic ce am constatat in "concediu" asta. Io sunt una din cele care fac legumele la aburi, dar acum numai aburitorul nu l-am mai carat dupa mine ca in rest am avut de toate. In consecinta am facut supa clasic, fiert legumele in apa. Mi se pare ca iese foarte fada la gust si nu mi-a placut deloc. Piureul facut din legume aburite chiar are gust bun, muuult mai bun. Nu zic sa va cumparati aburitoare dar merita sa incercati sa faceti la abur odata sa vedeti ce si cum, metoda cu strecuratoarea cred ca merge foarte bine, principiul e acelasi.

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula75 spune:

Buna dimineazta la stup!
Lidiana va invidiez..atatia dintisori, noi avem 8 luni si n-avem nici unulSi la capitolul par stam cam prost adica Elina mea si-a schimbat tot parul de la nastere, adica acum e blonda si cand am nascut-o era bruneta
Noi am fost ieri la chirutg care ne-a spus ca excrescenta de la funduletul ei este doar un pliu de piele care a apaurut atunci cand a avut multe scaune si s-a stremut f. tare si trebuie cauterizat. In concluzie luni trebuie la 7 dimineazta sa ne prezentam la spital pentru internare de o zi.....mi-e asa de frica ...a zis ca va trebui s-o adoarma ca sa poata cauteriza. va dati seama...mi-e groaza numai gcand ma gandesc....da nici s-o las asa nu pot.
Acum ma gandesc sa mai cer o parre desi cred ca acelasi lucru il voi auzi asa ca voi merge la seful de sectie la chirurgie infantila de la spitalul de copii din Galati sa vad ce-mi zice...dar mi-e ca zice la fel ca a naibii cehstie nici n-a dat inapoi. Deci ce sa fac ca deja nu mai am somn noaptea.
Mi-au zis ca va trebui sa ingrijesc f bine locul dupa ca sa nu se infecteze..brrrrrr...bietul meu copil parca n-au mai fost copii constipati sau nu s-au stremut, dar asta e ghinionul ei
Asa ca ca imi voi lua inima in dinti si voi incerc sa nu lesin de frica si griji luni prin spital.
un sfat de la mine atentie la constipatie si nu lasati copii asa
Va poop si va invit sa-mi admirati odrasla aici
http://community.webshots.com/user/paulishta
Paula mamica fericita de Eliana Ioana

Mergi la inceput