Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (45)
Raspunsuri - Pagina 13
paula75 spune:
Martutza , multumesc frumos pentru faptul ca te-ai gandit la noi ..acum stii tu Braila sau Galatiul e mai aproape....
Apropo de cazut din pat, a mea exact de Sf. maria, 15 august acazut din pat si am tras o spaima de am murit..am mers la spiatl cu copilul, facut radiografie de craniu, examne de fund de ochi...acum sincer abia asteptasm sa plec de acolo..ca Eliana mea era ca noua. Trebuie urmarit copilu 24 de ore, daca n-are nimic stai linistita ca aventuri din astea o sa tot avem
Kmi78...vai ce plete are Timeaa
..asa cum ziceam noi am schimbat toata lana...si imi place cum merge, e superrrr. Si Eliana mea sta bine in picioare desi ea nu merge de-a busilea, nu stie si la apriope 8 luni cand a sta teapa in fund s-a ridicat brusc in picioare...eu zic ca mai bine sa nu mearga de-a busilea ca vor merge mai repede.
Eu am nunta azi si trebuie sa ma pregatesc
va poop
Paula
http://community.webshots.com/user/paulishta
tzuna spune:
ROXANICI- am inteles ca scutecele de la Pampers (astea noi mai subtirele) ar avea un hipopotam mic undeva pe pachet eu insa nu am vazut asa ca suntem tot la nr. 3.
salopetele exista asa: 6-9 luni - 67 cm, 9-12 luni 74 cm, 12-18 luni- 81 cm . eu i-am luat Mariei 9-12 luni ca ea are acum 67 de cm dar cred ca puteam sa-i iau mai mica pentru ca asta ii este maricica insa iarna e lunga, o mai creste si puiul meu putin.
Si sa stii ca eu am gasit in Carrefour(ca stiu ca aveti si voi in Brasov) o multime de hainute pentru 9 luni- body-uri, salopete, bluzite tricotate... e drept ca cele mai multe sunt pentru 6 luni sau un an dar mai gasesti si de 9 luni.
VAL - blender am unul de la Braun.daca vrei sa pasezi cantitati mici trebuie s aiei unul care are partea de jos inchisa total si nu cu niste fante laterale ca ala arunca totul in jur si nu mai ramai cu nimic asa nici al meu nu paseaza bine cantitati fff mici. Sper sa fie bine si la ginecolog si ai scapat. Cat platesti pentru asigurarea aia?
ELENAGIULIA- imi pare rau ca sotul nu si-a revenit. dar medicii ce mai spun? e tanar ar trebui sa se refaca mai usor
PAULA75- o pupam si noi pe micuta sa nu sufere prea mult iar tu inarmeaza-te cu rabdare si nu te stresa f mult sa nu o agiti si pe bebita. Aveti gija de voi.
MARIA a plans(a se citi urlat) azi noapte... Nu stiu inca d ela ce. Initial ziceam ca de la dinti dar i-am dat cu gel, i-am pus 1/2 supozitor de novocalmin si nu s-a vazut aprope nici o schimbare. era moarta de somn dar se trezea tipand si nici nu adormea repede inapoi ca pana acum. a plans mult , m-am plimbat cu ea in brate,i-am cantat... Nici nu a vrut sa manance, am stricat 3 sticlute cu lapte... Azi e cam la fel adica destul de mataita, nu a mancat dimineata decat 100 ml de lapte cu cereale....Masa de fructe a sarit-o d etot. Ii voi da supa acum si eventual iaurt mixar cu fructe la masa viitoare.... nici nu mai stiu ce sa fac. iar o luam de la capat cu mancarea abia cand incepuse si ea s apape bine si eram mult mai linistita.... Cred ca pana la urma o durea burtica ca se si strangea.. dar de la ce nu stiu... Nu e constipata....
Azivroiam s amergem in gradina botanica dar nu stiu daca mai ajungem pana la urma...
week-end placut tuturor.
Elena.2006 spune:
Paula sa stii ca ne gandim la tine si iti suntem alaturi!Doamne ajuta ca totul sa fie bine pentru pitica ta!

Adrian bb de Elena M. (10.03.2007)
Aici poze
Vārsta Adita;
Poze noi
paula75 spune:
Roxanici, bravo pentru curajul de a-l tunde...nici eu nu cred in prostiile cu motul .Eu stiu ca preotul a zis ca motul e doar un motiv de intalnire cu preitenii si ca el a luat motul la botez..asa ca imi place Raresica ta
Paula
http://community.webshots.com/user/paulishta
roxygeo spune:
Buna ziua stup!
Cria Bv -
sunt de acord cu tine, si io m-am saturat de afirmatii de acest gen...mai ales ca io am alaptat doar o luna, nemaivorbind ce de comentarii am avut io parte printre colegii de serviciu (io lucrez cu multe departamente) da` i-am rezolvat pe toti...si cind mai apare cite unul sa vezi ce il pun la punct
Loradin
multa putere si rabdare, cred ca nimeni nu suporta sa-si vada copilul fara vlaga. Va dorim sa iasa dintisorii cit mai repede si mai usor
Lauramar Bebelina mea a dormit de la o luna toata noapte, dar de vreo doua saptamini, adormea mancand sau in brate si cum o puneam in pat se trezea, pina am pus-o pe burta si nu s-a mai trezti noaptea, mai ales ca e o pozitie foarte buna de eliminat gazele
Gabi78 daca la teodora mea te referi, spre ghinionul meu si al viitorilor pretendenti, tac`su are deja permis de port arma...iar gluma noastra este "cind ii punem cip?"
Biky - frumoasa casa!, furam idei, ca noi trebuie sa ne apucam de modificari sau reconstruiri
Stefanyia
cred ca toate am devenit mai sensibile...si eu ma mir de mine, de cit de plingacioasa si super miloasa am ajuns, ieri de exemplu am vazut un ciine lup cind am iesit de la serviciu, statea in fata intrarii, mai sa dai peste el, era plin de semne, si uitindu-ma la el mi-am dat seama ca l-am mai vazut cam aku o luna pe 1 mai in fata la minprix, cred ca saracu s-a pierdut sau a fost abandonat....mai nene si ma gindesc la el ...si mi-e o mila de el...de nu pot sa-ti spun, l-as fi luat acasa, da` mai doi ciini in curte, vorba lu` barbata miu - io i-as lua pe toti.
si apropo de cazul Lianei - e cutremurator, no comment mai departe
partea 1
roxygeo spune:
partea a II-a
am semnata si io petitia! Poate si io mai stateam acasa daca era legea asa. Pe de alta parte sunt de acord cu[ red]Diana, am cotizat la stat de mi s-a acrit...si in timpul sarcinii tot la particular m-am dus, ca doar nimic nu e gratis (doar citeva analize) asa ca io consider ca si banii care se duc la asigurarile de sanatate sunt bani aruncati pe geam
Raresu e un frumos!
si eu o tund pe bebelina, dar de rad in cap nu sunt de acord...ca noi suntem fetite
Anaalina
cum sa fiti mama urite?!?!? e tare frumusica scumpetea ta
...si sta si in picioare?!?! deja sunt invidioasa...ca noi mai avem pina akolo
Coolutz ne inscriem, da` trebe sa negociezi cu Diana[/red]
Laina spune:
STEFANYIA...ce zici de chestia asta...am lasat copilu pe pat si m-a dus sa spal si eu vasele din care ii dadusem de mancare, sa aranjez oleaca bucataria. Pe ea o mai auzeam jucandu-se si vorbind cu mine din dormitor.... Cand am venit inapoi, ea adormise singura, pe o parte, cum a prins-o somnul din joaca. Mai, si m-a bufnit un bocit..uite ce mama denaturata sunt, am lasat copilul singur, ce-o fi zis biata fata, ca am parasit-o si nu vreau sa ma joc cu ea...a adormit singura, trista...

roxygeo spune:
pentru ca-mi face figuri reteaua
...azi scriu pe episoade..si cum nu scriu cu zilele...azi m-am hotarit sa recuperez, mai ales ca bebelina doarme....asa ca
Elena 2006 - super tare Adi, la sapte luni e un frumos
, iar pozitia de dormit cred ca e din yoga de undeva
Diana - ma inscriu la pijamale, si cind mai dai comanda poti sa-mi iei si mie cite ceva?
Val Io am blender Braun, si sunt multumita de el, cel vertical cu picior
lilidana - invidiem dintisorii
..ca noi n-avem nici macar unul...da` speram sa apara
Elenagiulia
sanatate multa sotului tau!
Radcarmen
a mea e tunsa! si mai urmeaza o serie, ca iar ia crescut ciufu, si nu vreau sa-i pun agrafe, ca noi ne rostogolim mult
Paula75 Multa sanatate!
Laina
cred ca iti faci prea multe griji...bebelina mea intotdeauna adoarme singura, uneori daca suntem pe aproape se chinuie sa stea treaza si sa se uite dupa noi...
Despre noi:
Suntem sclifositi in ultimele zile, ieri de exemplu n-a vrut supa si pace, a vrut lapte.
Ne rostogolim in continuu uneori, vrem telecomanda si tot ce e pe masa, mai putin jucariile de bebelusi, facem baita o data la doua zile si ne place tare, am inceput sa stam mai bine in fundulet...si cam atit ca ne trezim
Pupici
Roxygeo si Tedora Maria 13.04.2007
karra80 spune:

a cazut din pat........am lasat-o in fund , m-am intors sa-i iau geaca....si buf.............
Martutza ce treb sa urmarim la bebe dupa ce cade din pat ca a aczut pe spate am sarit repede la ea da a dat umpic cu capsorul de parchet
bagami-as picioarele sa-mi bag....sper sa nu avem probleme

Carmina
de
MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007
Luna 8
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Varsta Winnie
ElenaGiulia spune:
Mihael@ pupam si noi Stefi si pe tine de 1000 de ori!!!
Diana_Jors mersi si pupam Alexutul curios!!!
Roxanici chiar acum santem ascunsi in casa ca trece un taifun puternic iar o sa ne bataie apartamentul toata noaptea,
cheliuta de Rares frumos!!
Tzuna medicii de aici sant niste incompetenti de 2 luni face tratament si terapie dar nu se vede nici o imbunatatire,sper sa-si revina repede ca nu il mai suport acasa(cum e invatatt sa munceasca statul acasa il streseaza rau si ma streseaza si el pe mine imi vine sa iau campii,cu probleme copii mai mereu raciti mers prin medici cu el si ma mai si enerveaza,ma rog la Dumnezeu sa-mi dea rabdare)
Mariuca si pe tine!
Roxygeo multumim si multi
!!
Elena fericita Mamica a Alexandrei(16-8-2000)Giulia(27-2-2004)si Arthur 28-3-2007
http://www.sonia.as.ro/
Ajutati-o pe Sosonica!