Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (45)
Raspunsuri - Pagina 14
ElenaGiulia spune:
Karra80 din cate stiu eu trebuie sa o urmaresti sa nu devina somnolenta, foarte agitata si sa nu vomite.
si sper sa nu fie nimic grav!
Elena fericita Mamica a Alexandrei(16-8-2000)Giulia(27-2-2004)si Arthur 28-3-2007
http://www.sonia.as.ro/
Ajutati-o pe Sosonica!
iunita spune:
neatza
paxela ce mai face deliuta cu problema delicata? e mai bine? mai am un pm peteava de 3 zile dar tot uit sa il trimit. pup fetele cochetele
paula75 nu te speria(foarte tare). am un nepotel care a avut aceeasi pb. au fost la budimex internati 1 zi si s-a rez totul. acum ebine, nu a avut nici o pb dupa. sanatate multa. cere si tu un calmant inainte de cauterizare, nu-ti fie frica si nici rusine. trebuie sa fii puternica si optimista pt fetita ta, ca daca ea va fi speriata si tu lesina it's no good!
karra80 imi apre rau ca ti-a picat pitica. incerc eu sa rasp ce imi amintesc de la martuta: stari de somnolenta, apatie, nu reusesti sa o trezesti din somn, sensibilitate(mai puternica deacat de obicei, ca toti intorc nasucul la soare), plans isteric fara putinta de calmare, pierderea unotr abilitati(tinut capsor ridicat, instabilitate pe membre, in fct de ceea ce stia sa faca deja).va pup si sper sa fiti ok. daca ai cel mai mic semn de ingrijorare fuguta la medic ca stii tu..mai bine sa previi decat sa tratezi.
are mama o fetita frumusica foc...Iarina-Maria 01.04.2007
buburuza mea
ruza buburuza
ElenaGiulia spune:
Karra80 am uitat sa-ti zic ca nu o poti lasa sa doarma 2 ore dupa lovitura ca e periculos
.
Elena fericita Mamica a Alexandrei(16-8-2000)Giulia(27-2-2004)si Arthur 28-3-2007
Ajutati-o pe Sosonica!
iunita spune:
am trimis repede ca sa ii raspun karei, acum continuu cu ce mai stiu si eu
mese noaptea si maici stresate: fetelor, eu acum 2-3 ani am avut o perioada luuunga in care ma trezeam noaptea pe la 2-3 sa mananc.si nu asa... sa iau o gurita de lapte... bagam zdravan ca ma apuc afacutul omletelor si mai stiu eu ce.... si ma gandesc mereu..daca mie imi era foame mancam..lor de ce le-am refuza necesitatea asta?
si acu sa ma laud... am intratsi eu in randul adultilor!!1 mi-a picat si mie ultima masea de....LAPTE. era si cazu ca incurand ii cred fi-mii si io...tot asa eram. bine,a cazut pt ca dadea cealalta deja...sau oi fi eu mai shmechera si am avut 3 randuri de dinti si nu imi amintesc...? aliona i a intreaba domn' doctor, ce zice? felicitari si d ela noi, cu intarziere.
loradin iti scriu numai ca sa stii ca ma gandesc la voi pt ca nu am idee ce sfat ti-as putea da. probabil ca medicul s-a gandit ca e necesar sa ii prescrie peritol pt ca si ea cred ca era extenuata si trebuia linistita intr-un fel. dar nuc red ca trebuie sa i-l dai in mod constant ci doar in situatii de criza. va pupacim
Laina hai sa ne luamd e manutza. si eu ma bocesc can vad ca am lasat copila singura ca io aveam o treaba "importanta" de spalat vasele , si ea mititca imi vorbeste. si identic si la fel am patit ieri cand la un mom m-am dus sa vad "de udne aud eu linistea asta". era printre jucarii, isi luase suzeta SI paturica si adormise. si azi a adormit cu capul pe paturica.. si dai si urla ca de ce nustau cu copilu, si ca sigur e trista.. si cand nu doarme fac crize ca DE CE NU DOARME?
elenagiulia sanatate multa sotului si refacere grabnica! suntem cu sufletul alaturi de voi!
elyanne ce fac puiutii? raceala? otita? tu cum te mai simti?
si acu despre noi....luam nurofen 2,5ml/8h, vibrocil 3ori/zi aspirat si apa de mare... de mancat suntem ok cu legumele , iaurtul, rbanzica si cerealele. fructele sunt "de nevoie" iar laptele e un maaare cah!
azi cred ca i-a iesit o juma de mers de-abusilea ins chimb face c aun cal naravas: sta pe manute si da cu copitele in spate... in vocabulat avem asa:
mama, mae, tata,tete, papa(mancare), papu(pampers) apapapa(apa din cada) i in rest dade,agheiiiiiiii, daidaidai...si n alte onomatopeee.
de ieri am avzut ca incerca sa se ridice in fundulet singura desi nu sta foarte bine dar sta. se da pe o parte se ridica intr-o manuta si in cealalta se sprijina.
in cadita s-a prins cu mainile de margine si tzushti in picioare
sherbi sper s anu fie nimic cu davidutzu. daca doamne fereste ai ceva pb si ai nevoie de un medic de neurologie pediatrica da-mi un pm.
fetili s-a trezit atomica. va pup
are mama o fetita frumusica foc...Iarina-Maria 01.04.2007
buburuza mea
ruza buburuza
ElenaGiulia spune:
Pupam pe toata lumea ne pregatim de baie si de somn,va dorim o sambata placuta!!
Ajutati-o pe Sosonica!
elpower spune:
quote:
Originally posted by paula75
Buna dimineazta la stup!
Lidiana va invidiez..atatia dintisori, noi avem 8 luni si n-avem nici unul
Si la capitolul par stam cam prost adica Elina mea si-a schimbat tot parul de la nastere, adica acum e blonda si cand am nascut-o era bruneta
Noi am fost ieri la chirutg care ne-a spus ca excrescenta de la funduletul ei este doar un pliu de piele care a apaurut atunci cand a avut multe scaune si s-a stremut f. tare si trebuie cauterizat. In concluzie luni trebuie la 7 dimineazta sa ne prezentam la spital pentru internare de o zi.....mi-e asa de frica...a zis ca va trebui s-o adoarma ca sa poata cauteriza. va dati seama...mi-e groaza numai gcand ma gandesc....da nici s-o las asa nu pot.
Acum ma gandesc sa mai cer o parre desi cred ca acelasi lucru il voi auzi asa ca voi merge la seful de sectie la chirurgie infantila de la spitalul de copii din Galati sa vad ce-mi zice...dar mi-e ca zice la fel ca a naibii cehstie nici n-a dat inapoi. Deci ce sa fac ca deja nu mai am somn noaptea.
Mi-au zis ca va trebui sa ingrijesc f bine locul dupa ca sa nu se infecteze..brrrrrr...bietul meu copil parca n-au mai fost copii constipati sau nu s-au stremut, dar asta e ghinionul ei
Asa ca ca imi voi lua inima in dinti si voi incerc sa nu lesin de frica si griji luni prin spital.
un sfat de la mine atentie la constipatie si nu lasati copii asa
Va poop si va invit sa-mi admirati odrasla aici
http://community.webshots.com/user/paulishta
Paula mamica fericita de Eliana Ioana
Ufff! Paula,
si o maaare
pentru tine si Eliana! Ne rugam din tot sufletul sa fie totul bine luni si sa fii tare sa treci cu bine de incercarea asta.
pentru tot 

!Ela si Thea, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007
Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow
elpower spune:
Am facut si noi ieri 7 luni. V-am spus, nu v-am spus? Ei bine, va zic acum. Si avem aici , niste poze amarate facute cu aparatul ala spart, ramas setat pe portret
.
Stie careva vreo modalitate de a accesa meniul camerei in alt fel decat pe displayul ei? Adica sa il vezi cumva pe calculator, ceva aplicatii?
Inca o intrebare. Scuze ca nu mai stiu cine, a postat la un moment dat, ce alimente cu care altele se combina sau nu si motivele. La vremea respectiva am omis sa salvez pasajul respectiv si acum nu mai gasesc. Tot ce am retinut era ca nu se amesteca carnea cu cartofi, de exemplu, ca nu se asimileaza cum trebuie fierul din carne si ca branza nu se amesteca cu ??? pt ca nu se asimileaza calciul. Va rog mult, daca isi mai aminteste mamicuta care a scris, mai poti scrie odata si pentru o baba ramolita? 
pentru tot 

!
Ela si Thea, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007
Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow
elpower spune:
Am uitat sa spun ceva foarte important, legat de subiectul "frumusetea albinutelor si bondarilor nostri". Circula pe aici o semnatura tare inteleapta, si anume: "Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are!"
Si mai e chestia asta: "Poti invata un copil tot ceea ce vrea el sa stie!", asta apropo de ce ne enervam noi ca nu fac aia sau ailalta bebeii proprii.
pentru tot 

!
Ela si Thea, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007
Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow
diana_jors spune:
Hi hi, tare Ela ![]()
Si legat de ce NU face al meu: nu canta, nu spune cuvinte... silabiseste el ceva, spune chiar multe sunete (toate vocalele, dintre consoane: b,f,s,v,d,t in silabe de genul da, fu, bu, ta, sa...) dar nimic legat... si nici n-am observat sa asocieze vreo silaba cu ceva anume.
Asa ca noi invidiem vorbaretii
A, si e complet nesociabil
Cum ii vorbeste un necunoscut, cum se pune pe urlat si ridica mainile sa il iau in brate ![]()
Abia de catvea zile si-a descoperit buzele, si le stramba si se schimonoseste in toate felurile posibile, de radem si eu si tati de el ![]()
roxygeo: am pus deoparte. Iti dau zilele astea PM.
Au mai ramas 2 pijamale ![]()
Diana
de
Alex (23 aprilie 2007)
radcarmen spune:
quote:
Originally posted by martutza
Buna.
Bicky si Radcarmence ma enervati ca aveti casa la curte...Na ca o sa-mi fac si io ca m-ati enervat rau ce case frumoase aveti.Iar tu Carmen sa vii urgent si sa-mi spui cum traiti voi acolo fara vecini si din ce va castigati existenta..Da? ca m-a enervat sotzu cand i-am aratat pozele si i-am zis ca vreau si eu sa traiesc asa...fara vecini, fara manele, departe de zgomot...a zis ca "din ce o sa traiesti madam ? nu te gandesti ca trebe dus copilu la scoala? unde il duci?" Asa ca rog urgent raspuns motivant pt sotz
.Ca doar n-om fi noi singurii care duc copilu la gradi cu masina..ca pana la scoala or construi si aia de unde ne luam noi terenu o scoala in zona, nu?
Martutza pupam pe Victoras sa ii treaca vanataia, da cred ca episoade de astea mai urmeaza. Eu inca nu am trait asemenea experiente da si cand o sa incep cred ca fac infarct. De cazaturi mi-e cel mai frica desi stiu ca e INEVITABIL.
Cat despre casa, noi stam acum in Baia Sprie la periferie, intr-o zona destul de "virgina" inca, si toata vara am vazut adunati vreo 100 de oameni trecand pe drumul nostru de tara (vreo 200m pana la asfalt) si am vazut ciurda de vaci mergand si venind de la pasune. Sincer, ma simt ca la tara si ma enerveaza ca is consemnata la domiciliu, ca nu mai am inca o masina, dar va creste junioru si atunci valeaaaa, la drum. Peisajul e foarte frumos. Cine cunoaste zona, suntem foarte aproape de statiunea montana Mogosa, unde iarna se schiaza. Suntem la 7 km de centrul orasului Baia Mare si copilul il voi duce la scoala cu masina, clar. Oricum tatal meu sta in centrul Baii Mari si cand va umbla Vlad la scoala el va fi in pensie. Oricum e bine aici ca nimeni nu imi ia peisaul...inca.
mai departe si revin.Carmen, mami lui Vlad Gabriel - atat de mare
Poze cu puisorul meu

, noi avem 8 luni si n-avem nici unul
...a zis ca va trebui s-o adoarma ca sa poata cauteriza. va dati seama...mi-e groaza numai gcand ma gandesc....da nici s-o las asa nu pot.
ce ma enervati ca aveti casa la curte...Na ca o sa-mi fac si io ca m-ati enervat rau ce case frumoase aveti.Iar tu Carmen sa vii urgent si sa-mi spui cum traiti voi acolo fara vecini si din ce va castigati existenta..Da? ca m-a enervat sotzu cand i-am aratat pozele si i-am zis ca vreau si eu sa traiesc asa...fara vecini, fara manele, departe de zgomot...a zis ca "din ce o sa traiesti madam ? nu te gandesti ca trebe dus copilu la scoala? unde il duci?" Asa ca rog urgent raspuns motivant pt sotz