Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (45)
Raspunsuri - Pagina 15
elyanne spune:
Diana sa-mi zici cum e combinezonu de la redoute... live... ca si io am pus 2 in cos... mai ales ca sunt si 2 culori ![]()
S-a scos detaxe.... sa-u prins ca si noi facem parte din UE... asta este...
Iunita mai tusesc, mai le curge nasul... sunt spre bine. Am terminat cu antibioticu la Andrei si le ma idau doar stodal pt tuse, spray cu apa de mare pt. desfundat nas.
si multa santatate!
Tzuna
le-am vazut si io aseara... da' n-am stat sa le analizez... ca eram pe fuga.... data viitoare trebe sa vad ce masura, ce culori sa le iau... Sunt alea care au si un papitoi prins de ele? Ca io pe alea le-am vazut.
Roxana ar trebui sa existe si haine pt. 9 luni... nu doar 6 si 12 luni...
Io bantui pe afara... cat mai e vremea asta frumoasa... asa ca imi ia ceva sa va citesc, daca intru de 2-3 ori pe zi... si aveti o limbaritaaaaaa... 
www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena (23 octombrie 2004),
Andrei si
Mihai (3 martie 2007)
Crina_mio spune:
Diana – multumesc pentru comanda.
Alex umblaretul. Noi nu manifestam inca nici o intentie de a ne tara macar cativa cm, dar sa o luam de-a busilea. Dar ne-o veni si noua randul si atunci sa te tii.
roxanici – am incercat si eu legumele la aburi, metoda cu strecuratoarea si ies mult mai gustoase si destul de repede de preparat. Doar ca noi suntem obisnuite cu mancarea mai subtirica, adica noi mancam legumele sub forma de supa crema, iar pe astea la abur cu ce le mai subtiez??? Le-a mancat ea, dar parca nu asa bine ca pe cele mai subtirele.
ElenaGiulia multa sanatate sotului
pentru Arthur.
Paula
pe frumoasa Eliana sa treaca cu bine peste cauterizarea polipului si pentru tine sa ai puterea sa stai langa ea si sa o ingrijesti. O sa treaca cu bine, o sa vezi
.
Karra
Winnie si sper sa nu fie nimic grav!
Eliana – sanatate celor 2 teroristi mici, sa se faca repede sanatosi
Eu am laudat-o aseara pe la 10 cred, ca doarme ca un ingeras. Ei bine, pe la 10:30 s-a trezit si a tinut-o intr-un marait pana pe la 2. Si la 6 cine credeti ca avea chef de joaca??? pitica mea, ca o fi zis ca mi-a ajuns atata somn
.
Parca si Mariuca a Tzunei a fost maraita, sper ca in seara asta toti bondareii si albinutele sa doarma linistitui sa-si lase si mamicile sa se odihneasca.
Crina si Maya Georgia
roxanici spune:
HAI ca am dormit vreo 2 ore cu fi-miu si is bine dispusa.
Exista si puseu de descrestere? ca rares nu mananca legumele, azi a fost a 2 zi
cand mi-a refuzat legumele. Il pun in scaun si intoarce capul intr-o parte si am terminat povestea. Ce poate fi mai clar decat atat....daca insist imi da peste mana de mor de nervi sau se pune pe bocit.
Mai fetelor, se aude un fosnet ciudat in casa la mine. Oare e parul lui rares care creste? 
Ma duc afara sa ma plimb singura....mor de ciuda ca nu am venit in bucuresti..asa o vreme faina la vara mai prind.
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
paxela spune:
iunita
, fundul fimii face bine, sau ma rog plin de bube dar fara sange, macar atat, mai avem ceva da tras, pana sa se vindece, raspunsul pertinent al dr " asa e ea mai rea de carne
"
eliana pupam piticei sa isi revina repede
roxanici, chiar daca nu ai venit acum te asteptam data viitoare
Alexa,
Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu
roxanici spune:
Cateva intrebari:
Daca copilu refuza supa/piure/alte bunatati la masa ce faceti? ii dati lapte sau ramane flamand pana la masa urmatoare?
La masa de cereale (simple, doar cereale fara fructe sau branzica), cam cat e o portie? facut din cata apa/lapte? Sau daca dati cerealele cu branzica sau fructe sau altceva, cate cereale faceti?
ca mi-e sa nu il subnutresc pe musiu rares ca daca e dupa el mananaca 3 lingurite si la revedere.
Paxela,
si
si fundicul ala cu carne rea de Deliuta sa se faca bine mai repede.
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
Amma23 spune:
Buna fetele,
Roxanici si Lucas e in greva foamei, de vreo saptamana.Cel mai mult mi-a mancat 130 de grame , cand el radea 200g.Fructele nu le mai vrea, nu stiu cu ce traieste.Azi l-am lasat flamand ca m-a disperat toata zilele astea si m-am gandit ca nu-i e foame.Eu ii dau la 8 si la 10 san si la 12 legume nu mai vrea. Ei de la 9:30 pana la 15:30 n-a mancat nimic.La 15:30 ii dau legumele si mi le refuza.Nu stiu ce sa-i fac.De dormit doarme, tzatza manca, numa mancarea o refuza.O fi de la dinti ca baleste mai mult si tata'su zice ca i se vad dintii de sus.
Am citit si eu de fetita Lianei, Doamne fereste pe toata lumea.Greu trebuie sa le fie.
Ela il cunosteai pe Stelica,sau cu il cheama pe manelist, de ce ai plans asa tare?Dumnezeu sa-i ierte pe toti 4. Cu programul, sotu' zice ca nu prea ar fi ce cauti tu.Da' da-l la reparat, il duci la service si-ti schimba displayul. Pupam Theutza.
Ama si Lucas 12 Martie 2007
Amma23 spune:
Roxanici ce "dispozitiv" de fiert pe aburi ai?
Zici de hainele marimea 74 ca sunt pentru 1 an? Mai sunt si de 71 de cm aici, alea or fi de 9 luni.
Oricum la noi ori sunt numerotate ori 60,62,68,71,74 ori 3,6,9luni...
Ama si Lucas 12 Martie 2007
paula75 spune:
Roxanici,
Eliana mea a avut faze din astea cand n-a vrut pranzul..pur si simplu n-a vrut si i-am dat lapte ca ii era foame. Ce sa fac sa las copilul nemancat? Si legat de legume. A mea nu papa decat cartoful si patrunjelul, eventual putina conopida, altceva daca ii adaug refuza toata mancarea. Asa ca.....
la cereale fac ochiometric, oricum pana cum am mancat la mar ras, banana cu portocala, piure cu ou ca doar nu era sa le arunc
Asa c a am mormait printre dinti si am papat eu, de... copilu e mic si nu stie daca il certi![]()
Pupici la maici si pitici.
Plec la o nunta in seara asta. Uraaaaaaa mai fac si eu altceva decat baby talk toata ziua
Paula mamica fericita de Eliana Ioana

de