Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (99)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Sintem bine, dar eu sint super busy....
Va pup pe fiecare in parte si LMA sarbatoritilor de astazi si celor care au facut un anisor!!!!!

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
slide Luca
varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Marani si eu as fi zis ca tine.. crema cu cortizon oricum nu face sa dispara afectiunea; decat simptomele. Si temporar. Si nu merita a fi folosita decat in cazuri mai serioase. Ce dr proasta.. auzi la ea "pai ce vrei draga, o duci pe munte si sa n-aiba probleme? daca asta ti-a trebuit, tragi!" Asculta la baba batrana.. daca n-o fi bubamara o fata calita care plezneste de sanatate sa-mi zici mie cutu.

Petrecere frumoasa in munti. Si cand te intorci?? Mey is eu sau ziceai ca urmeaza botezul bubamarei?? ma lamureste si pe mine shinevaaaa???

Desiree si cum ai reusit asta??

Mamaaa admirai si mami Yagmur dezlantuita in pasi de dans. Mi-ai facut o poftaaa. Noroc cu nunta si botezul de sapt viitoare. Ah, si peste acea imangine cu bufetul.. am sarit-o cu eleganta. Ptiu, ptiu..

gata. pauza. doare capul. ma duc sa bag un pic de nani pan se scoala conul.

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

buna dimineata,

fetele inca dorm si e deja 9...
admirat d mic si ras cu el; ce bine ca mai sta in cadita; eu le fac baie in chiuveta din laundry room care e sus, la nivelul masinii de spalat, dar nu e chip sa le tin in fund, numai in picioare stau sa inspecteze tot; poze din baie nu cred ca o sa putem face ca tata tre sa stea cu cealalta cat ii fac eu baie uneia
admirat dansatoarea Alexandra
hei Alexandra, hai afara din butoi !! lasa-l ca o sa treaca perioada asta si o sa manance din nou
admirat yagmur la dans si bunatatile de pe masa... nu cred ca m-as fi dezlipit de ciocolata aia...
le-am luat ghete de iarna acum doua seri de la precunoscutul wal mart; ziceau ca au aliniat preturile cu dolarul american - nu am vazut nici o modificare, acum doua saptamani cand m-am uitat, tot 14.92 costau
aseara am fost la winners si le-am luat caciuli si manusi - azi ma duc sa le duc inapoi ca manusile sunt mici iar caciulile mari

Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

un bb simpatic foc

Impotriva bannarii aelitei
diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Aloooo, desteptarea!!! Ce-i asta, 3 pagini? Pai nu-mi ajung nici pe o masea... la scris, nu la-ntins mana!
Ma duc sa le savurez.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

am dormit cu nasul in gatul shefei ca un purcel...mmm, ce bine a fost...
amu sunt la munca. teoretic ar trebui sa si muncesc...

setul vechi. explicatiuni fara nr. pe tricou.
1.deci nu conteaza cantitatea. clar, aia zic si eu...dar borcanele au 190, daa? ..cate fructe stropsesc ei???..in afara de grisul obligatoriu, desigur...
2.deci nu e grav daca i-am pus un praf de sare in conopida.
3.deci pot sa-i dau peste in continuare...ok.
4. alt set...deci minim 24..
5. covor?? si il pui la uscat dupa fiecare baie, sau e dmic cuminte cuminte si se lasa fara balta?

set nou, ca am vazut ca oricum imi depasiti cunostintele in ale zoologiei...
1. cum face girafa?
2. cum face cangurul?
3. cum face ursul panda? (nu glumesc)
4. cum face ariciul?
...in carte mai avem fluture, pinguin, balena...vulpe..da' astora le-am venit de hac..
daca va intrebati, fluturele faca fal-fal. cu a din a.

dolores cum e david?
dbunny presupun ca ati scapat de cacaceala de nu mai spui nimic in asta privinta...
marani m-am prins mai ca nu sunt 4 dormitoare...nu ne trebe dormitor...intr-un colt...cald sa fie...
ca si ruxandra sunt convinsa ca toti fulguletii care petrec mult timp pe munte / au la mare au din start sanse mai mari sa se lipeasca de mai putine boli...
ruxandra felicitari pentru carucior...e cu puncte puncte ca al meu umbrela e usor nevoie mare...si subtire pi dedindos...bate vantul..si d'aia ma gandeam sa il iau pe ala mare la drum...ca de..vine iarna..
porumbita feliciari pentru bebe!
teutz tu esti o draguta!! cum tii tu minte tot ce scrie fiecare ramane pentru mine un mister..
lory felicitari pentru casuta noua!

done. mai mult nu a avut loc in memorie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

tema zilei: care e programul bb de iesit afara? intre ce ore, cat stati si mai ales ce faceti afara? cat rezistati aplecate dupa ei? ce faceti cand URLA cand pleaca din parcuri? am rezistat 1h afara fara sa ma urc in copaci si sa imi dau drumul

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Buna , fetelor!
Noi suntem bine, ne pregatim de...de...da! ati ghicit! De petrecere!!! Maine avem chef cu parintii, frati, bunici. Tot pe Cristi il sarbatorim!!
David e bine, n-a mai facut febra deloc, stiu si eu ce sa fi fost....
Ruxandra, chiar asa ma intrebam si io, de ce i-am luat temperatura?? Ca nu ardea , cu siguranta de multe ori avusese asa obrajorii putintel imbujorati sau manutele mai calde, dar nici prin gand nu mi-a trecut sa-i iau temperatura. ieri insa era tare tare marait si am zis hai sa vad. El oricum e asa mai "fierbinte", in mod normal are vreo 37,5 cu 6, seara asta. Deh...sange latin!
Am si fost aseara la dr, nu are rosu in gat, nu mai avea febra, era vesel nevoie mare si ne-a trimis urgent acasa. Imi pare rau si ca am mers, acolo la cabinet multi copii bolnaviori, mucosi, tusind care mai de care...sper sa nu ne fi pricopsit cu vreun virus ca mooooor!!

Am vazut copii frumosi, frumosi...D mic rade tare molipsitor, Alexandra mare dansatoare. Am vazut-o si pe Yagmur, si ea mare, mare dansatoare !!Asa vulcanica, dezlantzuita, mama,mama
Dandusule, multumum pt. meniul zilei, te-ai tinut de cuvant!
Ruxandra, Donia, multa sanatate! Sa scapati de piunezele din gat!
KIKINEATAAAAAAAAAAAAAAA, , vrei sa zici ca se-ntampla si minuni???? Sara bea lapte!!!! Super!!!! Am trait s-o vad si pe asta...
Alexandra, hai nu fi trista, Mark e ditamai barbatoiul, bine facut, nu te stresa cu mancarea...zic eu, experta...Intra mai des sa povestim!!
Kokorinooooooo, va pregatiti de sarbatoare, ai?parca te vad cu cocu descentrat invartind in maioneze. da' mobila a venit!!

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

David al meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Aseara am ras cu copiii... Cristi a fugit de-a busilea (si eu asijderea dupa el) in camera Roxanei unde ii place mult sa se joace cu castelul ei. Aseara a dat iama si in cutia cu mobilier, si coronite si cal cu caleasca... si i-am pus in joaca o coronita pe cap... vreau sa spun ca e singurul lucru pe care il suporta pe cap, altfel orice i-as pune zboara in secunda urmatoare... A aparut si Roxana, si-a pus si ea o coronita si au inceput sa se joace amandoi, Cristi ii manca printesele si Roxana le salva... tare ne-am mai distrat.

Ruxandra "eu fug la bazin.. cred ca-s nebuna.. da m-am saturat sa-stept sa ma fac bine" - foarte bine, ia chestiunea in propriile maini, cateva guri de clor o sa faca minuni pentru virusii tai!
Si ce faci tu la bazin? Hai, da-mi si mie ghes.

dianocica, voi v-ati gasit jucarie! ce mai rade, am ras si eu de rasul lui.
Si am respirat usurata ca ii spune cineva copilului David... ca tot vroiam sa te intreb, tu ii si spui d?

kikineata, sanatate, si cat mai rapid! Am citit ieri ca ai personalitati multiple... una scria ca ma iubeste, alta ca ma uraste azi cu cine stam de vorba? Cu a treia, aia neutra? Nice meeting you!

chinico, am citit intrebarile tale, foarte interesante!
Aaaa, tu vroiai si raspunsuri? Mai... stiu ca e greu de crezut, dar azi chiar nu ma duce mintea... Da' la aia cu desensibilizarea as mai citi, m-as mai gandi... dupa mine cam ai dreptate.

Dbunny, imi pare rau de noaptea grea... sper sa mearga leacurile alea.

carla, ce draguta e Alexa, ce ochi frumosi are! mica dansatoare!

dianav, mucii nu trec usor, si e firesc sa fie asa. Nu as da antibiotic in nici un caz pentru asta. Folosesti umidificator? Si asta ar putea ajuta la fluidificare.

acs, sper ca le-a fost bine la circ fetelor, am emotii, sa ne povestesti. Roxana a plans putin cand am dus-o prima oara, era foarte mare zgomotul si cred ca a obosit-o peste masura, ca si luminile care alternau cu intunericul...

alexandra hopa sus din butoi!

danutz, nu stiu daca ti-am spus, am continuat si eu seria pozelor si povestilor din Maroc, e fantastic totul!

mamaana, n-am apucat sa-ti spun ce mult mi-au placut fetele! Tudor e un erou, cu amandoua deodata pe el... n-au dat iama in lucrurile lui?

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Aseara a venit la noi un prieten si David a fost total, era cu mana pana la cot in paharul lui, cand sa duca omu' o saratica la gura sau sa bea sucul, David striga cat putea : "Adaaaaaaaaaaa!!!" si saracu' om tot intreba: "sa-i dau??" , noi : " nuuuuuuu". Nu i-a tihnit nimic ca David tot in gura lui se uita. A stat numai si numai langa el, il tinea de pantaloni, se juca la picioarele lui...
Asa diferit e sa-ti vina prietenii in vizita acum cand ai copil, mie totul mi se pare fascinant la david, tot ce face, si tot zic:"Uite, ai vazut cum merge, sau cum se joaca, sau cum face ca nu stiu ce hipopotam ??" si ma gandeam ca poate pt. ei nu e asa nemaipomenit, mai ales ca n-au copii, nu cred ca inteleg dimensiunea asta a fericirii...
Super a fost! Eram atat de mandra de pui...

Aaaaa, era sa uit: Va multumesc tuturor pt. sfaturile legate de constipatie!! Sunteti ca intotdeauna f.f.f bine informate, prompte si tare atente !
A papat ieri borcanel de para, carnita cu dovlecel si rosie, iaurt si ..azi a facut 3 kk de toata frumusetea. Deci..e de bine!

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

David al meu

Mergi la inceput