Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (99)
Raspunsuri - Pagina 8
dianocica spune:
din cauza de cald rau in casa d doarme de vreo saptamana si in body subtire cu maneca scurta si pantalonasi subtiri. si atat. si doarme asa bine...plus ca de trei nopti adoarme singur fara tzi dupa masa de 4/6 dimineata. se trage de la tzi si incepe sa si caute pozitia. 10-15-20 de minute dar nu ma trezeste (eu care cica stau cu ochii inchisi da' mai atipesc ca na, e 4...sau 5..sau 6..tot aia ). deci...se tot foieste, se muta, ajunge la picioare (cu capul..), il mai mut...dar adoarme SINGUR, fara tzi! ceea ce pt noi e un first!
Impotriva bannarii aelitei
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator
Ralumat spune:
he he he, m-am intors....ca mancarea e gata, in casa curat "ca de ochii soacrei", sa nu faca maica-mea soc din prima, copilul doarme, bunicii n-au venit inca, e si sarbatoare asa ca nu pot sa cos la goblen (apropo, pe-asta v-am zis-o? inca o pasiune de femeie casnica ).
Vreau sa spun si eu una, alta, dar le zic amestecat, ca mi-e lene sa mai merg in urma.
1. marani, sunt idioate rau de tot vecinele tale. Pai ce treaba au ele cu presul si usa ta? Si eu mai scot cateodata sacii la usa, pentru cand o adormi David sau vine ta-su, ca la noi toboganul de gunoi e la etajul de mai jos, dar nu il intereseaza nene pe nimeni ce ai in saci. Ba de vreo 2 ori mi s-a intamplat sa-mi bata femeia de serviciu la usa sa ma intrebe daca poate sa duca ea gunoiul. Asta e una din fooooarte putinele chestii care imi plac in Bucuresti- nu intereseaza pe nimeni ce se intampla la usa vecinului. Sau cel putin, asta in blocul asta unde stau eu.Ca inainte, la casa, era prapad, cred ca stiau si la ce emisiuni ma uit.
2. Conu Grigore, sa stapanesti sanatos caruciorul-umbrela si sa faci kilometraj mare cu el!
3. Pestele. Pana ieri, eram constiincioasa si ii dadeam o data pe saptamana. Il puneam in blender cu niste legume fierte si blenduiam de zor la el. Manca, dar nu se dadea in vant. Ieri a fost peste file cu broccoli si sos alb (reteta inspirata de la Laura, cu cheddarul) si niste painica. Nu a mancat decat jumatate. Restul l-am inghitit eu, ca era gustos. Ei bine, si acum simt un os ramas in gat. Si ii multumesc ca nu a avut chef sa termine de mancat. Si am terminat cu pestele macar juma de an.Punct.
4. Carnea de vita. Nici mie nu-mi placea in mod deosebit, pana mi-a zis un macelar ca pentru fiert trebuie "rasol alb". Bun, bun, se inmoaie, e fraged, gustos. In mintea mea, carnea de vita e ca o talpa. Asta nu. A, si apropo Dianocica, sarea intareste carnea de vita. De aceea se condimenteaza dupa ce s-a gatiti.
5. Marul la noi e bleah piure. NU mai merge si gata. In schimb e bun ras pe razatoarea mare. Aia de metal...pus in farfurioara si mancat cu degetele. Si cu pieptul. Noroc cu bavetica aia oribila, din plastic tare, cu buzunarel.....m-a salvat, ca restul bavetelelor de material sunt patare rau.
Ce sa mai zic? De crese....eu am momente in care imi vine sa il duc macar 3 ore la cresa, chiar daca eu sunt acasa. DIn fericire imi trece repede.....in schimb m-am interesat. La o cresa particulara din zona mea e 13 milioane pe luna. Mi se pare enorm. La banii astia ii iau bona absolventa de Medicina.
Dbunny spune:
Ce scumpete e d mic in vanita...[omulet cu bale]
Raportam o noapte naspa...da naspa rau. S-a culcat la 9 si la 10.30 s-a trezit urland si zbatandu-se. I-am pus cremita pe gingii, un pic de paracetamol si s-a linistit. pana la 2.15 cand a inceput iarasi... la 2.45 i-am bagat un bibe de 150..si a adormit cu mine-n pat. Cu patutul lui e certat vad...nu vrea si pace, speram sa nu tina mult ca patutul de la el din camera e lat de 90 cm...deci inchipuitiva in ce dunga am dormit.
Vin de la farmacie, am luat tratament homeopatic pt dintii; contine urmatoarele: Belladona D6, Chamomilla D6, Ferrum phosphoricum D6, hepar sulfuris D12, Pulsatila D6, excipienti si lactoza. 10 euroni...am sa va spun daca da rezultate. Scrie pe prospect ca-i bun pt aparitia dintilor: salivare intensa, temperatura crescuta, obraji inrositi(??), neliniste, somn alterat, apetit alterat si diaree. Deci cam tot ce avem noi
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
carla2005 spune:
Am reusit sa pun poze noi asa dansez- dar nu e cel mai reusit dans cand are chef... e durere iar urmatoarele sunt poze de la tara si8 diverse!!
carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006
Poze mare
desiree spune:
quote:
Originally posted by carla2005
Am reusit sa pun poze noi asa dansez- dar nu e cel mai reusit dans cand are chef... e durere iar urmatoarele sunt poze de la tara si8 diverse!!
carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006
Poze mare
superb...e o dulce !
nici noi nu papam la gramaj..cand vrea si cat poate..daca va scriu orele ;lui aprox de masa va cruciti;
deci noaptea tz...dimineata la 6..tz...la 10 tz ( nu vrea altceva)..la 12 fructe cu cereale sau cu branza sau o felie paine unsa cu unt si cu cateva firimituri de cas dulce de tara..la 4-5 piure de legume cu carne, budinca de paste cu branza...tot castronul sau doar jumate sau doar un sfert..nu il fortez...la 8-9 seara iaurt cu biscuite sau fructe cu biscuite..si apoi tz pana a doua zi..la cerere!
asa mananca oricat as incerca eu sa ii stabilesc ore normale de masa....nu prea se poate din cauza de tz..ca suge mult si cand vrea.....
si noi avem momente cand adoarme noaptea fara tz..adik trage 2 guri si imi intoarce spatele sau il ia pe tatsu in brate ( pune mana peste el)..sau se intoarce la picioarele noastre..se intampla rar... dar se intampla
imi pare rau pt Teodora..am auzit dimineata la stiri..am inteles ca deja s-au strans 75000 euro...de la vedete..din cei 100.000!
Alina,mami de Mihnea-Octavian
varsta Octavian;
dianav spune:
Dragi mamici,
Am intrat destul de rar, asa cum imi permite timpul, dar acum am nevoie de un sfat.
Bebita mea de aproape doua saptamani are probleme cu nascul.Initial a fost infundat iar acum are niste mucozitati nu tocmai fluide, dar pozitionate undeva sus, la baza nascului, albe, necolorate. Nu trec...am incercat ser, apa mare, karvol, vibrocil si chiar olynth la sfatul medicului. Nu tuseste, nu are febra, are pofta un pic diminuata, dar mananca, insa o vad ca se chinuie si chiar a slabit un pic. A fost ascultata de medic, zice ca nu are nimic, sa am rabdare . A mai patit vreu fulgulet asa?
Eu sunt relativ calma, ma gandesc ca asa mai patesc copii, dar bona ma face cu nervii, zice "nu vezi ca are ceva copilul, da-i antibiotic, ceva sa o ajute". Daca dr a zis sa nu dau antibiotic, mai ales ca nu face febra!!!!
Oricum, nu ma iau dupa bona, ideea e ca intr-adevar sunt 2 saptamani si incep sa ma ingrijorez ca i-am zapacit nasucul cu pompita si atata ser, apa, picaturi, etc.
A mai patit cineva asa, e normal?
Eu as exclude vreo alergie, a inceput cu nas infundat si nici acum nu e curgator, trebuie sa insist eu cu pompita in adancime ca sa poata respira.
OOof, nu va suparati, mi-ar prinde bine o idee, ceva.
In rest doresc si eu sanatate celor mici!
Diana
bebinuta spune:
quote:
Originally posted by dianav
Dragi mamici,
Am intrat destul de rar, asa cum imi permite timpul, dar acum am nevoie de un sfat.
Bebita mea de aproape doua saptamani are probleme cu nascul.Initial a fost infundat iar acum are niste mucozitati nu tocmai fluide, dar pozitionate undeva sus, la baza nascului, albe, necolorate. Nu trec...am incercat ser, apa mare, karvol, vibrocil si chiar olynth la sfatul medicului. Nu tuseste, nu are febra, are pofta un pic diminuata, dar mananca, insa o vad ca se chinuie si chiar a slabit un pic. A fost ascultata de medic, zice ca nu are nimic, sa am rabdare . A mai patit vreu fulgulet asa?
Eu sunt relativ calma, ma gandesc ca asa mai patesc copii, dar bona ma face cu nervii, zice "nu vezi ca are ceva copilul, da-i antibiotic, ceva sa o ajute". Daca dr a zis sa nu dau antibiotic, mai ales ca nu face febra!!!!
Oricum, nu ma iau dupa bona, ideea e ca intr-adevar sunt 2 saptamani si incep sa ma ingrijorez ca i-am zapacit nasucul cu pompita si atata ser, apa, picaturi, etc.
A mai patit cineva asa, e normal?
Eu as exclude vreo alergie, a inceput cu nas infundat si nici acum nu e curgator, trebuie sa insist eu cu pompita in adancime ca sa poata respira.
OOof, nu va suparati, mi-ar prinde bine o idee, ceva.
In rest doresc si eu sanatate celor mici!
Diana
Avem multi fulguleti mucosi, dintre care Ada e o mucoasa mare. Are muci de 2 saptamani, i-am dat si eu la inceput cu Pivalone, la sfatul medicului, acum doar curat si aspir.
Ideea e sa cureti foarte bine nasucul si dupa parerea mea pompita nu e cea mai buna alegere pentru ca nu scoate tot. Daca reusesti, cumpara batista bebelusui; e cea mai eficienta in astfel de cazuri.
Va doresc sa scapati cat mai repede!
Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada
acs spune:
Azi este sarbatoare, caci 3 fulguleti implinesc anul:
Rares de Zina
Amalia de Nana72
Irina de Deny75
Sa cresteti mari, frumosi si sanatosi!
Pitikot
N-am apucat sa citesc mare lucru, dar sper ca fulguletii bolnaviori sa se fi insanatosit sau sa fie pe cale sa se faca bine.
Victoras este mai bine. Dupa 2 nopti aproape albe, azi noapte s-a trezit doar de 3 ori, a baut lapte si ceai si a adormit repede la loc. Deci suntem pe drumul cel bun, asa cum va doresc tuturor.
Mucii nu au trecut si nici nu dau semne ca ar dori sa plece. Din fericire sunt albi si putem cat de cat sa-i curatam.
Partea rea e ca la Maria se duc spre urechi; iar am impresia ca n-aude prea bine, asa incat am inceput sa-i pun Otocalm in urechiuse. Sper sa-si revina.
Fetele mele au plecat azi la circ cu gradinita. Sunt curioasa cum s-a descurcat Ioana :).
Revin cat de curand pot, probabil saptamana viitoare, asa ca va urez de pe acum: Weekend placut!
Numai bine,
Manuela, Stefan si cele 3 minuni
ruxandra_sb spune:
Danita tare de tot bancul! L-am zis mai departe.
Dianarus ce vesti bune! Ma bucur mult.
Marani, sa sti ca eu tare m-as bucura daca ai mei copii ar invata la scoala tehnici de supravietuire in salbaticie. Nu sti niciodata cand iti sunt de folos.. si asta chiar poate fi diferenta dintre viata si moarte. Asta in detrimentul atator prostii cu care le sunt imbuibate capetele in scoala romaneasca.. Oricum ai mei vor avea de unde sa invete.
Acs, uff bine ca nu te-ai suparat. Si da: nu tb sa ajungi la limita.
Eri-ka eu una nu prea stiu ce e aia blog. Noi am mai avut o experienta .. mai altfel cu site-ul fulguletilor; pana la urma a iesit cu scantei..
Lory felicitari pt casuta voastra.
Donia, al meu al mare oricum va lua vit D pana spre 12 ani.. Multumim pt info. Bucur ca merge spre bine Cristinel.
Dianocica cu capra/oaia.. si eu as fi zis ca tine. Noroc ca ne-au informat fetile. Ca doar ii democratie.. minoritatea se supune majoritatii..
Danutz, mamaaa da ce de informatii ai retinut. Noi nu putem decat sa me bucuram si sa savuram povestile.
Miraco, da bine mai merge grasunica de dulceata lu mami. Sa-ti traiasca!
Roxanica.. da de ce i-ai luat temperatura lui David? Nu cumva se agitase inainte? Sau i-o fi fost cald. Sau mancase. Ca asa-i mai poate creste si nu are neaparat febra.
.. revin.
Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore
www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!
alexandra_25 spune:
....eu tot in fundul butoiului sunt....
Mark e mai bine dar nu mananca aproape nimic...nu mai stiu ce sa-i ii mai dau....am ajuns la concluzia ca il las sa faca greva foamei...o sa treaca si de perioada asta!
alexandra de Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia