Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (99)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

www.youtube.com/watch?v=zgHDRkti3NI" target="_blank">in caz ca va era dor

Impotriva bannarii aelitei
diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator

Mergi la inceput

neata

a venit mama. sunt asa fericita! d e in extaz. ii arata toate jucariile, i le da sa le pupe. o pune sa l duca la locurile in care nu are acces si moare de bucurie. e o dementza. moooor de dragul lui.

diana si david 03.12.06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

M-AM TOPIT!!! SA-TI TRAIASCA!

quote:
Originally posted by dianocica

diana si david 03.12.06

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

http://picasaweb.google.com/kikineata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Neata, buna ca asa e la mine buna tare! Garga a papat lapte de ieri de 4 ori inclusiv la 7 dimineata. Nu vrea nimic din lingurita, dintii - monstrii o chinuie. Dar uite asa papa si ea lapte. Sunt asa fericita chiar daca-s racita cobza. Abia respir ma doare in gat si in piept. La 10 a baut suc tot din biberon, Doamne ea suc vroia numai cu lingurita, asta prospat facut in casa.

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

http://picasaweb.google.com/kikineata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

Buna dimineata!

Azi vin bunicii la noi....e prima data cand tatal meu il va vedea pe David. Cum el a fost mai mult plecat din tara, nu ne-am prea potrivit programele pana acum. Sunt curioasa cum va decurge intalnirea. Banuiesc ca emotionant.

Ia sa-mi iau eu cafeaua, ca am ceva de citit....

Ma las pagubasa. Intre timp am facut ciorba, piure de conopida, curat in casa ca vin bunicii.....nu reusesc sa va citesc.

Va pup, minunatelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

neata, neata, s-a trezit si ioo...
am hotarat cu flore ca nu ne mai uitam la tv. dam drumul la radio.

dmic rande cu un hihihi de ma sparg si eu de ras...e un dulce!!
intrebari.(va avertizez ca azi am multe. intrebari. povestea cu tradusul o las ..intr-o zi in care o sa fiu prost dispusa relatez...)
1. cat e de cald la voi in camera de sta dmic relaxat ud leoarca?..caci io paranoia..
2.da pe jos dianocico...ce ai muica? gresie? ...ca la noi dupa baie e ca si dupa potop...

alta serie de intrebari.
1. daca de la 12 luni e voie sare...de ce nu e voie de la 11?
2. daca stropsesc 2 mere maaari nu ating o cantitate mai mare de piure de mar de 150...da doua mere mari daca le-ar manca asa, nestorcite..ar fi ok,nu? si atunci de ce tre sa manance cantitati d'ale peste 200??
3. de ce la mine in carti zic aia ca nu e voie peste pana la un an??

sefa intrebarilor...
cica la 11 luni facem desensibilizarea acasa, in patru..io, shefa, el si biberonul de hn2..cica dimineata cantitatea normala ...peste cap..
si anume de ce nu ar fi mai bine sa ii introduc laptele ca pe orice aliment nou?? de ce incep cu cantitati de elefant????
daca stie shineva....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

quote:
Originally posted by dianocica

diana si david 03.12.06

bree, am dat play de vreo 3 ori, si tot nu ma satur :)) e mortaaaaaall!!!

Deea, mami de Eric(15.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns porumbita80 spune:

Neata Minunatelor
Multumesc din suflet pentru cuvintele frumoase primite de la voi.De cate ori va citesc prind curaj.Noroc cu Mario ca nu ma lasa sa stau prea mult pe ganduri.La noi merg pregatirele pentru frumosul eveniment care se apropie, am niste emotii de nu va pot zice. Habar nu am cand a trecut anul.Puiul meu face anul ce frumos suna.

Dianocica cat a ras Mario vazand filmuletul.E sumpic tare.

Mergi la inceput

setul 1
1. 24 minim. e fff cald in casa. aerisesc si de 10 ori pe zi, tot f cald e...
2. covor. mai nou baia nu mai e joaca nebuna, e un fel de relaxare

setul 2
1. pt ca e de la 12 luni nu de la 11 . umbla vorba ca rinichii ar fi pregatiti de pe la 8-9 luni, dar ezista riscul sa pui sare ca pt adulti, adica prea mult, asa ca mai bine nu. am mai pus si eu cate un strop la carne, de o sapt. nu se simte gustul sarat, se simte doar ca nu mai e asa dulceag. oricum nu ii convine. la carnea de vita ma refer. nu vrea si pace. am renuntat. nici eu n o suport
2. cine zice sa manance cant alea ? refuz cu indarjire sa ii mai contorizez vreun fel de mancare. sau sa ii mai dau altceva daca a supt. nu vrea, bine. s o satura el si de tz. nu stiu cum iti ies tie 200 din 2 mere mari, mie mai mult de 100-150..nici moarta..or fi mere de jermania, d aia...
3.noi nu servim peste. nu am facut niciodata pt noi, nu mancam mai des de 2 ori pe an, nu stiu sa l aleg, nu stiu daca i stricat. si nu stiu cat de bun e pt ei o data pe saptamana daca nu stiu pe nimeni care sa manance atat de des peste. ii voi da dar mult mai incolo

setul 3. absolut logic si normal mi se pare treptat. dar poate d aia i o zice desensibilizare..ma gandesc...habar n am ..

diana si david 03.12.06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

La multi ani fulguletilor care implinesc azi un anisor: Rares de Zina, Amalia de Nana72 si Irina de Deny75!

La multe lunisoare pentru Rares Stefan de Veronici, Mihai de Lavinia_P si Patrick de FlorentinaG!

Donia, Ruxandra, Kikineata, insanatosire grabnica va doresc!
Ruxandra,sa stapaniti sanatosi carutul!
Dianocica, e bestial d cand rade! Am ras si eu in hohote!
Ralumat, cred ca va fi superemotionanta intalnirea cu bunicul!
Chinico 1. idem ce a raspuns Dianocica 2. nu trebuie sa manance cantitati de peste 200 gr, mananca atat cat vrea si cat poate. 3. carnea de peste este alergena si, probabil, de-asta scrie la tine in carte ca se da dupa un an. La intrebarea cu desensibilizarea habar n-am ce sa-ti raspund.
Aelita multi, multi pentru Sofia, pentru tine si pentru bb din burtica.

pentru Teodora, fetita Lianei Stanciu! Sa dea DD sa treaca cu bine peste aceasta cumpana din viata ei!

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)

Mergi la inceput