MAMICI DE ITALIA (12)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Buon giorno!!!!
non c'è nessuno?

asa cresc eu

GIULIA-20/06/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micio spune:

Buna dimineata!
Roxali, bine ati ajuns acasa, refacere rapida....cred ca deja ai plecat la cumparaturi
Danangie, felicitari pt bb, sarcina usoara!
Raluk, deocamdata nu mai am curaj sa fac alt bb, ca s-a cam golit rezervorul cu rabdare. Mi-as dori o fetita, mai vad pozele printeselor de pe aici si parca mi-ar placea rochite si agrafe prin casa, dar... Ma multumesc deocamdata cu derbedeul de fi'miu. N-am avut de lucru si i-am aratat un joculet pe internet unde apasa orice tasta si apar animale care scot sunete. S-a amuzat tare mult. Mai tarziu l-am ajuzit din bucatarie: to-too (asa zice cand face prostioare), trasese scaunul langa birou, era in picioare pe scaun, firele din laptop toate scoase, ecranul inchis . Pana acum stia ca nu are voie la calculator, cum a vazut ca l-am lasat a atacat...A invatat sa plimbe scaunul prin casa unde are nevoie si nu poate ajunge. Eu cica il pedepsesc cand arunca cu jucariile, i le iau si le urc sus pe dulap, dar nu-l intereseaza, arunca la fel si mi le aduce singur sa le pun sus.

Week-end placut! Cum va distrati zilele astea?

Oana si Eduard (19.01.2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

sunt aici!!!

roxali felic tari ptr fetita.La ambasada am stat km 4 ore si am luat apuntament prin internet!
cristina eu le sterilizez in apa de la chiuveta!

Picca stay linishtita eu shtiu ce tre sa nu mananc dar tot mai imi bag boticul prin carnea de porc ( adik f des)

Mai am de facut bagajul lui tati si am terminat weeeee maine ma duc in rooooooooooooooooooooooo

de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex 13.07.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micio spune:

Drum bun Mamii si sedere cat mai placuta!

Oana si Eduard (19.01.2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Neata!
Am intrat rapid sa va salut si sa va multumesc ptr felicitari.
Mami drum bun si spor la toate cele...
Micio ai inceput sa ma cunosti...pai cine duce greul casei, daca sotul vine tarziu
Cristina si eu tot la rece le sterilizez...cel de la chicco sau amuchina
In rest toate bune si frumoase...facem kk, papam bine, dormim multtttt, santem cumincioare foccccccc...cu cine o semana???

Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 7ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Roxali-ma bucur ca sinteti bine si ca e cuminte Sonia
Mamii-brum bun si sa va distrati!
Micio-noi nu avem mare lucru programat per acest weekend pe acasa
" Ma multumesc deocamdata cu derbedeul de fi'miu. "p.s.-ce simpatica mai esti

asa cresc eu

GIULIA-20/06/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ginger00 spune:

Salutare!
Mamii drum bun sa ai
Eu nu prea intru zilele astea ca am o stare generala proasta,am contractii en-gros in ciuda tuturor medicamentelor ce le iau si acum ma doare si gatul .
Va pup pe toate

+28 sufletelele mele

Atat mai avem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna dimineata,

MICIO si celorlalte fete va multumesc de urari.De asemenea.

MAMII drum bun in Ro.

Eu continuu sa fiu racita.....offf....

mult asteptat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Ciao !!!!!!

Tocmai ce mi-am facut somnul de infrumusetare ...

danutza- ma bucur sa te revad si pe-aici .... deci nu degeaba am pus urlatorii la treaba . Lasa ca o sa treaca si raceala asta ... sa ne dai de stire dupa eco de miercuri ...

ali - bravoooooo ... ca Sonia e cuminte si mancacioasa ... pai o semana cu mama ei, tre' sa te credem pe cuvand ca altfel nu stiu cum e mama . Iti e mai usor acum in rolul de mama bis? Avand in vedere ca ai deja practica facuta ce Enrico?

katia - nici noi nu avem planuri pt. week-end-ul asta ... pe langa casa ...

mirela - pe unde umbli? Mai da-ne de stire despre tine si burtica Sara ...

oana - mai povesteste-ne de nazdravanul tau ... e tare comic cu nazbatiile lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

Ce fac fetele?

Eu sint cu okii pe una bucata zvirluga de copil care da din picioruse la greu in scaunelul auto,nervozat evident ca nu-l iau in brate,maninc si mai arunc si un ochi pe forum...
mamii drum buuuun!
Roxali pup proaspata mamica si Soniuta cea cuminte
Katia pai ia sa faci tu cafea decafeinata,asa pot sa beau la greu fara sensi di colpa
micio e fenomenal Eduard al tau,iar tu ai un mod de-a povesti ca ma faci sa mor de ris
cristina ce suzete ai de nu se pot steriliza la cald?...eu am luat sterilizator a vapore de la Chicco,vreo 30 si ceva de € a costat...sint ff multumita de el si sincer mi se pare mai comod...intra 6 biberoane plus vreo 2 suzete...
Ginger imi pare rau pt contractii ..hai capul sus ca nu mai ai asa mult...
Petro ai inceput sa ai emotii?

Mergi la inceput