MAMICI DE ITALIA (12)
Raspunsuri - Pagina 16
katiapam spune:
Raluk-poate iti e de ajutor ![]()
unde scrie cerca prodotto scri scaldabiberon si invia si iti da modelele
www.chicco.com" target="_blank">cauta aici
asa cresc eu ![]()
GIULIA-20/06/07
Raluk31 spune:
Multumesc,Katia
Ginger,e inca devreme,dar totusi am citit ca in saptamana 30 bb se orienteaza cu capul in jos.E un semn ca se pregateste pt nastere.De-o fi ceva,au mai fost cazuri cu copilasi nascuti cu cateva saptamani inainte de termen si totul a fost ok.Si apoi,copilul e "gata" cu trei saptamani inainte de DPN.Incearca sa gandesti pozitiv
Raluca
in asteptarea micutei Anais
pet.cost2005 spune:
raluca - da, exact. E www.ebabycom.it/images/Chicco_Pappacalda_casa_auto.jpg" target="_blank">o chestie ca sa incalzesti biberonul ... cu lapte, desigur, nu gol
. Nu stiu daca se poate face aceeasi chestie la microunde (daca se pot baga biberoanele la microunde adica).... dar oricum eu de ala nu am. Ma gandesc ca e mai util sa incalzesti rapid biberonul cu lapte/ceai, mai ales noaptea
. Iar aici ai cateva www.trovaprezzi.it/prezzo_biberon-e-allattamento_scaldabiberon.aspx" target="_blank">preturi orientative ...
pet.cost2005 spune:
Aaa ... uite ca a fost mai rapida katia cu explicatiile
...
ginger - are dreptate raluca ... chiar de ar fi sa fie mai devreme, important e sa fie sanatosi. Si fff importante sunt injectiile alea pt. maturarea plamanilor bblusilor pe care zici ca le-ai facut. Deci, incearca sa gandesti pozitiv.
La mine la sapt. 31-32 era deja intoarsa, pe pozitii. Si asa a ramas pana acum ...
pet.cost2005 spune:

Nu mai zic nimic ... si-asa vad ca nu sunteti ff vorbarete
. multe absente ... dana, danangie, mirela, oana, picca, serj
...
slimatei spune:
multumim de cafelutz!
suntem stresate mey.. timpuri grele... of...of...eu una parca nu-mi ajunge timpul nici pt. mine..parca trece prea repede si in acelasi timp parca nu mai trece...![]()
Stefania X 2
mergem pe 35+
...amr..max-5sapt...
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto
pet.cost2005 spune:
Pai cu ce te mai ocupi de nu-ti mai ajunge timpul?
Eu mai profit acum .. ca-s disponibila si mai bantui pe-aici
, ca dupa ce vine bb, cine stie ...
slimatei spune:
cu treburile casnice...am o piccola impresa familiara ![]()
am devenit o obsedata... nu mai pot suporta nimic sa nu fie la locul lui
..da' stiu ca si asta e doar o perioada si apoi ma linistesc ca ma plictisesc repede....![]()
katiapam spune:
Salutare!
mai sint si eu ![]()
si eu cam la fel cu treaba casa-copil-gatit-plimbari etc.........
multumim de cafea
asa cresc eu ![]()
GIULIA-20/06/07
Raluk31 spune:
Neatza si de la mine
Stefi,parca ar fi sindromul cuibului sau cum se numeste..cand presimti ca se apropie bb![]()
Katia,tu sigur nu te plicti..la fel si celelalte mamici..da' lasa,Petro,ca ne vine si noua randul![]()
Raluca
in asteptarea micutei Anais