MAMICI DE ITALIA (12)
Raspunsuri - Pagina 16
katiapam spune:
Raluk-poate iti e de ajutor
unde scrie cerca prodotto scri scaldabiberon si invia si iti da modelele
www.chicco.com" target="_blank">cauta aici
asa cresc eu
GIULIA-20/06/07
Raluk31 spune:
Multumesc,Katia
Ginger,e inca devreme,dar totusi am citit ca in saptamana 30 bb se orienteaza cu capul in jos.E un semn ca se pregateste pt nastere.De-o fi ceva,au mai fost cazuri cu copilasi nascuti cu cateva saptamani inainte de termen si totul a fost ok.Si apoi,copilul e "gata" cu trei saptamani inainte de DPN.Incearca sa gandesti pozitiv
Raluca
in asteptarea micutei Anais
pet.cost2005 spune:
raluca - da, exact. E www.ebabycom.it/images/Chicco_Pappacalda_casa_auto.jpg" target="_blank">o chestie ca sa incalzesti biberonul ... cu lapte, desigur, nu gol . Nu stiu daca se poate face aceeasi chestie la microunde (daca se pot baga biberoanele la microunde adica).... dar oricum eu de ala nu am. Ma gandesc ca e mai util sa incalzesti rapid biberonul cu lapte/ceai, mai ales noaptea . Iar aici ai cateva www.trovaprezzi.it/prezzo_biberon-e-allattamento_scaldabiberon.aspx" target="_blank">preturi orientative ...
pet.cost2005 spune:
Aaa ... uite ca a fost mai rapida katia cu explicatiile ...
ginger - are dreptate raluca ... chiar de ar fi sa fie mai devreme, important e sa fie sanatosi. Si fff importante sunt injectiile alea pt. maturarea plamanilor bblusilor pe care zici ca le-ai facut. Deci, incearca sa gandesti pozitiv.
La mine la sapt. 31-32 era deja intoarsa, pe pozitii. Si asa a ramas pana acum ...
pet.cost2005 spune:
Nu mai zic nimic ... si-asa vad ca nu sunteti ff vorbarete . multe absente ... dana, danangie, mirela, oana, picca, serj ...
slimatei spune:
multumim de cafelutz!
suntem stresate mey.. timpuri grele... of...of...eu una parca nu-mi ajunge timpul nici pt. mine..parca trece prea repede si in acelasi timp parca nu mai trece...
Stefania X 2mergem pe 35+...amr..max-5sapt...
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto
pet.cost2005 spune:
Pai cu ce te mai ocupi de nu-ti mai ajunge timpul?
Eu mai profit acum .. ca-s disponibila si mai bantui pe-aici , ca dupa ce vine bb, cine stie ...
slimatei spune:
cu treburile casnice...am o piccola impresa familiara
am devenit o obsedata... nu mai pot suporta nimic sa nu fie la locul lui ..da' stiu ca si asta e doar o perioada si apoi ma linistesc ca ma plictisesc repede....
katiapam spune:
Salutare!
mai sint si eu
si eu cam la fel cu treaba casa-copil-gatit-plimbari etc.........
multumim de cafea
asa cresc eu
GIULIA-20/06/07
Raluk31 spune:
Neatza si de la mine
Stefi,parca ar fi sindromul cuibului sau cum se numeste..cand presimti ca se apropie bb
Katia,tu sigur nu te plicti..la fel si celelalte mamici..da' lasa,Petro,ca ne vine si noua randul
Raluca
in asteptarea micutei Anais