MAMICI DE ITALIA (12)
Raspunsuri - Pagina 15
pet.cost2005 spune:
Neataaaaa !!!!! Cafele a volontą x tutte
mama Omida (stie ea cine-i) - nu am nascut inca ... poate ai gresit week-end-ul ... au mai ramas 2 pana la termen . Iti zic eu, ma apuca termenul, daca nu chiar oltre ...
Ieri am fost la nasi, la un gratar ... chiar mi-a facut bine iesirea ... a fost o zi frumoasa si am mai profitat si noi ca ma mai pot inca misca ...
slimatei spune:
neata... multumim..
ce bine e de tine...eu am si uitat cum e sa iesi...soatza mea nu stie altceva decat sa munceasca si altceva nik... trece ea si perioada asta ..si vine alta...
sa inteleg ca tb sa punem majoretele la treaba...?
daca se grabeste silvia...? cred ca ai niste emotii...contractii ai..?
Stefania X 2mergem pe 35+...amr..max-5sapt...
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto
pet.cost2005 spune:
stefi - lasa majoretele ca or sa oboseasca pana se gandeste Silvia sa iasa ... pregatiti-le mai peste o sapt. ... cam pe atunci ma astept eu, nu stiu de ce ... Emotii, da ... nerabdare, muuuultaaaa ... contractii, ioc. Adica semne de nascare nu-s ... ma simt da Dio .
Pai si sotul meu e fff muncitor ore multe suplim. ( si e de inteles fiind singurul care munceste deocamdata in fam.), da' mai gaseste ceva timp si pt. fam., pt. distractii ... lasa ca o sa treaca perioada asta, asa cum zici si tu ... si sa vezi atunci plimbari in 3 ... ce tatic mandru o sa impinga la carut , o sa-si scoata fetele in giro ...
cristina85ss spune:
Buna dimineata fetelor,noi suntem bine cu totii,Giulia creste si mananca mult doar lapte de la san,are acum 4700 gr zambeste toata ziua si e foarte cuminte si noaptea.Eu si sotul ne-am pus cumplit pe slabit,m-am cantarit si eu am 66 kg ce trebuie sa ajung iar la 50 kg iar sotul 92 si trebuie sa ajunga pe la 85 kg...deci asta da munca.Ne-am cumparat cantar electronic de la rowenda ce calculeaza si diferenta de greutata de la o zi la alta,tinem un jurnal alimentar ce il complectam in fiecare seara,si ne luptam sa eliminam dulciuriile din casa...eu trebuie sa dau jos 16 kg ca sa fiu la fel ca inaintea sarcinei.. totusi o fac cu mare grija ptr ca alaptez
Cristina + GIULIA 21.09.2007
poze
nasterea
Roxali spune:
Neata!
Mandra mea seara nu mai vrea sa doarma nici in carut, nici in patut...cred ca sant ace si pioneze...asa ca e mai bine pe burtica lui mami sau in pat cu ea, dar lipite una de alta sa simta bine contactul
La san mai mult doarme decat mananca...deci nici o sansa sa puna ceva sunculite in termen scurt.
Pet.Cost daca nu ai contractii aprofita cat mai poti...ceva plimbarele, cine ...stiu ca esti nerabdatoare , dar mai se sta bine si la mami in piscina
Cristina cam repede cu cura de slabire, mai ales ptr tine...sa-ti traiasca bebelina a luat super in greutate...cam cat iti mananca si din cate ore...binenteless daca ai cantarito
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 7ani
poze
Raluk31 spune:
Buna,fetele!Iar la cafele?
Eu sunt parca tot lesinata de foame,desi mananc destul de bine,dar fara sare,deci fara gust,e cam nashpaMacar pielea arata f bine..
Ginger,cum te mai simti?In ce masura il afecteaza pe bb in prezent ocluzia asta?Nu se hraneste bine?
Petro,da,de sarbatori mergem acasa,abia astept!Poate avem noroc si de zapada...
Katia,cum de ai inceput diversificarea asa de repede?Eu stiam ca abia dupa 6 luni e bine,ca flora intestinala a copilului sa fie pregatita.
Vroiam sa va intreb: voi aveti sterilizator de biberoane?Nu stiu daca e necesar sa cumpar sau nu..Daca le speli si pe urma le tii in apa cu dezinfectant,iar ulterior le clatesti,nu e suficient?
Raluca
in asteptarea micutei Anais
pet.cost2005 spune:
ali - da, tocmai asta si fac mai profit ca ma pot misca si stau bine ...
raluca - eu nu am luat sterilizator ... nu stiu, sa iti raspunda mamicile cum fac, dar eu cred ca e destul asa la rece cum spui tu sau pur si simplu sa le fierbi biberoanele, tetinele, suzetele etc. Ca de fapt asta inseamna sterilizare. Mai degraba mi se pare util un scaldabiberon ...
cristina - si mie mi se pare ca te cam grabesti cu dieta ... mai ales asa drastica cum zici ... 16 kg. Bafta, oricum !!!!!
katiapam spune:
Salut fetelor!
Petcost-iti fac bine plimbarile poate se declanseaza travagliul cine stie
Raluk-eu am inceput svezzamentul cite putin de tot am inceput sa-i dau citeva lingurite de papete de fructe,biscuite in lapte sau gris sa incep sa o obisnuiesc cu gusturi noi
toate prietenele mele au inceput tot asa la 4 luni
eu sterilizez asa;pun apa la fiert apoi pun ce vreau sa sterilizez in apa bolenta si cu dezinfectant apoi le clatesc
Roxali-si Giulia aseara vroia sa doarma la noi in pat cum o puneam in patutul ei si o mai las sa doarma cu noi apoi o pun in patutul ei,furbachiona la piccolina
Cristina-eu am ramas dupa o luna jumatate de la nastere cu 5,5 kg nu m-am cintarit de mult timp acum aveti o impresa da fare cu kg dar stai linistita nu te stresa ca vanno via si trebuie sa fi atenta cu alaptatul
asa cresc eu
GIULIA-20/06/07
Raluk31 spune:
Scaldabiberon - adica un aparat de incalzit?
Vai,Petro,ca numai maine nu-i poimaine
Raluca
in asteptarea micutei Anais
Ginger00 spune:
Raluk-nu stiu deocamdata nimic in plus,astept miercurea cand am colloquio cu chirurgul.Stiu ca e vorba de o ocluzie intestinala din cauza careia nu poate sa faca caca.Si eu stau ca pe spini pana nu clarific situatia.Pe net nu mai vreau sa ma uit ca daca nu inteleg termenii medicali bine ma pot speria si mai tare.Sper sa se rezolve de la sine,ce sa zic...nu as vrea sa fie nevoie de interventie chirurgicala dar daca asta l-ar salva ...facem orice doar sa fie bine micutul.
In rest ma tot lupt cu contractiile,fac injectii si ma rog la DD sa ne ajute....
+29 sufletelele mele
Atat mai avem