MAMICI DE ITALIA (12)
Raspunsuri - Pagina 17
katiapam spune:
Raluk-nu prea am timp sa ma plictisesc numai cind lascio andare tutto
cind ma fac ca nu vad nimic altfel tot timpul am ceva de facut
va vine si voua rindul de nu ne mai scrieti
ai vazut cite fete lipsesc de la apel
asa cresc eu
GIULIA-20/06/07
katiapam spune:
Fetelor mai stiti linkul de la ambasada?
era pus la alt capitol dar cum l-am salvat in calculatorul meu care e la reparat nu-l mai am
as vrea sa fac programare pt.certificatul de nastere a Giuliei
Grazie
asa cresc eu
GIULIA-20/06/07
cristina85ss spune:
buna dimineata si de la noi
Roxali fetita mea mananca o data la vreo o ora jumate-doua ore.Nu tiu precis cat mananca ptr ca nu o cantaresc insa atunci cand imi scot laptele cu pompa,trage vreo 120 ml de lapte din biberon si dupa 2 ore ii e iar foame
Cristina + GIULIA 21.09.2007
poze
nasterea
Raluk31 spune:
La asta te referi,Katia?
http://roma.mae.ro/index.php?lang=ro&id=6207
Raluca
in asteptarea micutei Anais
slimatei spune:
quote:
Originally posted by Raluk31
Stefi,parca ar fi sindromul cuibului sau cum se numeste..cand presimti ca se apropie bb
cred ca ai dreptate...
si mai cred ca in curand voi face precum katia ..ca incep sa o le las perdere.. ca altfel..simt ca o iau razna...
Stefania X 2mergem pe 35+...amr..max-5sapt...
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto
katiapam spune:
Slimatei-de nu facem asa nu terminam mai
eu tocmai fac cambio stagione perciņ ho da fare intre timp mai intru si eu
cine mai da o cafea?
la noi s-a mai racit timpul si putin innorat
voi ce program aveti?
ticker
GIULIA-20/06/07
pet.cost2005 spune:
La noi e soare si frumos ... tocmai m-am intors de la plimbare (de fapt cu treaba, am fost sa platesc o factura). Mai bantui putin pe-aici, leneveala si program de voie ... nu ca nu ar fi de facut cate ceva, dar nu am chef.
ralu - da, tocmai de aia ziceam si eu ca sunt acum asa activa ca dupa aia, cu bb nu mai stiu cum o fi ... pana ma organizez, pana imi intru in ritm. Plus ca o sa vina si mama, pregatiri de sarbatori ...
katia - eu am reusit sa fac schimbul de haine ... asa cu treburile mari sono a posto ... spor la treaba !!!!
Si tie, stefania, cu organizarea "cuibului" !!!!!
micio spune:
N-am mai reusit sa scriu, ca iar a stat al meu sot numai la calculator, l-a luat si la serv cand a lucrat noaptea, m-a lasat aici rupata de lume, iar cu Eduard prin jur nicio sansa sa pot sta la pc, face ca ursul sa-i pun joculetul cu animale. In rest am avut o saptamana cam agitata , ca daca nu a fost disponbil al meu barbat sa ma mai ajute cu copilul, m-a alergat duracell numai pe mine .
Eduard a invatat cand trece autobuzul pe strada, recunoaste sunetul si vine sa-mi spuna: autu, autu , intinde mainile sa-l ridic la geam sa-l vada...noroc nu trec foarte des pe aici. In parc l-a trantit o fetita putin mai mare ca el, ca sa vada daca plange bimbo, Eduard nu s-a lovit dar n-a inteles ce se intampla ca el alerga si se amuza prin frunze... Nu va explic ce-mi venea sa-i fac la putoaica ca mi-a facut copilul sa planga. De obicei sunt calma si ingaduitoare dar vad ca de e vorba de Eduard nu tine si cred ca o sa-l invat sa dea doua inapoi cand primeste una (valabil si cu acadele). Na, ca m-am facut rea....
Va pup, sper sa reusesc sa intru mai des!
Oana si Eduard (19.01.2006 )
pet.cost2005 spune:
l-a trantint intentionat ca sa vada daca plange? Scuza-ma, nu rad de piciul tau ca si-a facut rau, ci de ce prostii le da prin cap pustilor.