Sotul meu "cel de toate zilele"
Raspunsuri - Pagina 2
mihuta spune:
Aud in fiecare zi " iar mi-a facut program" - cand de fapt nu fac decat sa reamintesc (uneori a nspa oara) anumite chestii pe care trebuie sa le faca.
Problema nu e ca nu face, dar le amana la nesfarsit, avem cu totul alte repere temporale... Pentru el intotdeauna exista maine sau poimaine sau eluzivul " intr-o zi cand sunt mai liber".
Inainte sfarseam prin a face mare parte din aceste "chestiuni" singura, dar de cand cu bebele din burta nu mai pot si nici nu e de acord sa mai fac ceva, asa ca de exemplu a taiat iedera din dreptul geamului de la bucatarie extrem de rapid cand m-a vazut cu burta la gura si cocotata pe scaun cu foarfeca in mana....asta dupa ce 2 saptamani am tot asteptat sa-si gaseasca dispozitia necesara sa faca o chestie care ii lua exact 5 minute....
36s + Sophia
criu spune:
si sotul meu e foarte lenes cand vine vorba de haine norocul lui este ca bebe doarme cu noi in pat pt ca le pune gramada in patutul lui si sosetele aruncate prin camera.dupa ce pleaca la serv trebuie sa adun pijamalele din baie si sa spal vasele, dar sta ft mult cu bebita cand este liber si eu pot sa-mi fac treaba. prefera sa ramana cu sebi si eu sa merg la cumparaturi. duce gunoiul dar nu repara nimic prin casa nu se pricepe.
larissa_79 spune:
quote:
Originally posted by babyblue
pe cat facem pariu fetelor ca eu imi gasesc barbat care sa faca tot in casa, care sa ma tina ca pe o regina si sa mai si aduca bani in casa???
mm? pe cat?
pe demonstrate! :))))
_
Babyblue va pupa pe toti!!
"Femeile care au motive sa fie sigure pe ele sunt dezirabile." - Userul Nume
hehe..da' ce ne indragostim noi de unul din asta? neah!!!....ar fi prea simplu....prea usor si noua ne plac lucrurile complicate mey
am si eu in seara asta una bucata sot ce a adormit instantaneu....cand stia ca e de treaba....niscai curatenie! In general mai face el...nu e lenes....da' impins si reamintit de n ori! Cred ca asta ma enerveaza cel mai mult la el...sa ii tot reamintesc sa faca ceva anume. Mie daca imi zice cineva, in speta el sa fac ceva...tin minte si ori fac ori ii zic ca nu o sa pot face acel lucru din cutare motiv. El nu... tre' sa ii readuc aminte ca trebuie sa faca X si Y. Face, nu zic nu, dar neaparat sa ii aduc aminte! Initiativa?...doar sa ne dea gunoiul afara din casa si nu ma tin pe mine nervii sa ajungem asa! Da' mi se pare haios...barbatii sunt diferiti de noi....tare as vrea sa le stiu si lor of-urile daca le au...ca de la al meu nu scot nik de rau!
Larisa si Alexia (13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
www.sonia.as.ro" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia!
ana_a spune:
Buna!
Haide-ti sa va povestesc si eu ceva haios...nu de plangere...dar ca sa vedeti ca si eu am un sot care uita si uita...si mereu trebuie sa i se aminteasca si reaminteasca cate ceva.
Intr-o dupamasa la o poveste ii spun:
a sunat mama ta ca pleaca cateva zile la tara, la Jeica, pana miercuri.(era intr-o joi)deci se duce o saptamana aproape.
El imi raspunde :"foarte bine!da sa-l duca si pe Stefan cu ea!"(asta asa...in gluma)
Bunnn si trec zilele... si vine marti seara.
Eu ii spun "maine vine mama ta de la Jeica!
el: dar ii dusa la Jeica???de cand???
pai zic eu: de saptamana trecuta nu stii?doar ti-am spus!
aaaaa DA?? deci daia no gaseam eu....ca am fost in fiecare zi la amiaza sa mananc la ea si nu am gasit-o...ma tot gandeam pe unde umbla fix la 1 cand deobicei e la masa....
De rasu plansu...
in rest...la noi merge treaba bine daca i se spune explicit ce are de facut...
Eu am ajuns la concluzia ca nu au putere de anticipare DELOC, sau daca au...nu vor sa recunoasca, nu-si bat capul...poti lasa aspiratorul in mijlocul camerei ca e instare sa-l ocoleasca de 10 ori si nu se intreaba ce cauta acolo...si daca-i sugerezi ca e acolo pentru ca trebuie aspirat cu el...ramane asa mirat..."pai de ce nu mi-ai spus??de unde era sa stiu eu ce-i cu aspiratorul asta?ce vrei?sa-ti ghicesc gandurile??"
Noi femeile parca am fi altfel de exemplu:
dimineatza, umbla de colo colo ca nebun...(cauta ceva, evident) eu ii spun: vezi ca cheile iti sunt pe raftul cutare din cutare loc DE UNDE STII CE CAUT??? pai..uite asa...stiu..
dupamasa: cauta, cauta, dintr-o camera in alta...
zic: vezi ca papucii de casa iti sunt dupa patul din sufragerie...ca acolo i-ai lasat...se asteapta mereu ca cineva sa-i ia de unde ii lasa si sa-i puna la locul lor altfel sunt de negasit...pierduti chiar!
si tot asa...
Ana, mamica de bondar bzzzzz - cu aripi si acusor - Stefan de 3 ani si....
herra spune:
am si eu un exemplu:
foloseste uscatorul de par; scoate protectia de la priza sau prelungitorul; si asa le lasa.
vin eu acasa, il intreb de ce, si vine raspunsul, candid ca intotdeauna: 'am uitat!'
Lemoni spune:
Nici eu nu ma plang ca ma ajuta , dar a facut azi o faza de am ras de m-am tavalit pe jos. Maine am petrecere ca implineste consoarta 40 de ani si am inceput sa dau telefoane sa confirm cine vine din gasca , pe seara ma suna ,ii spun cine vine, la care el ma intreaba pei ce pregatesti tu pt atita gasca.Specific de la inceput la bucatarie sotul meu nu se baga in afara de oua prajite si gratar altceva nu stie sa faca nu ca as fi eu meseriasa ca nu sunt dar sa va povestesc mai departe.Eu zic pei am curcan si jumatate de purcel de lapte , la care el "Auzi vezi sa bagi curcanul la 400 de grade .......imi dadea sfaturi la care eu am inceput sa suflu in telefon ca si cum am pierdut conectia si nu il mai aud, eram pe jos ce sa mai la cati curcani o fi facut el ce credeti ca ar trebui sa il las pe el sa-l gateasca ca si asa e ziua lui si stie mai bine!
S-a prins cind suflam in telefon si si-a cerut scuze , dar pe mine m-a distrat de minune . In rest e un dragut.
monixy spune:
eu nu pot da informatii personalizate la topicul asta , dar parca ar merge urmatorul banc :
Cand un barbat se declara pregatit sa preia prepararea gratarului, se declanseaza urmatoarea serie de evenimente:
1) femeia cumpara mancarea.
2) femeia face salata, pregateste legumele si desertul.
3) femeia pregateste carnea pentru gratar, o asaza pe o tava, impreuna cu toate celelalte ustensile necesare si o duce afara, unde barbatul sta deja asezat cu o bere in mana in fata gratarului.
Si aici vine punctul cel mai important al intregii desfasurari:
4) BARBATUL ASAZA CARNEA PE GRATAR!
5) apar apoi mai multe activitati de rutina: femeia aduce farfuriile si tacamurile afara.
6) femeia informeaza barbatul ca gratarele mai au putin si se ard.
7) el ii multumeste pentru aceasta informatie importanta si mai comanda totodata inca o bere la ea, in timp ce se ocupa de situatia de urgenta.
Si apoi inca un punct foarte important!
8) BARBATUL IA CARNEA DE PE GRATAR SI O DA FEMEII !
9) apoi urmeaza din nou rutina: femeia aranjeaza farfuriile, salata, painea, tacamurile, servetelele si sosurile si aduce totul afara pe masa.
10) Dupa masa, femeia elibereaza masa, o curata, spala vasele
Si din nou, foarte important!!! :
11) TOTI IL LAUDA PE BARBAT PENTRU CALITATILE LUI IN ARTA GATITULUI SI II MULTUMESC PENTRU MANCAREA SUPER BUNA!
12) Barbatul o intreaba pe femeie cum i-a placut faptul ca nu a fost
nevoita sa gateasca si cand observa ca ea e cam botoasa, ajunge la concluzia ca pe femei nu le poti satisface oricum niciodata
ghinetz spune:
Eu nu pot sa pricep si pace de ce nu au si eu initiativa. De ce nu stiu barbatii cand trebuie dus gunoilul, cand trebuie platit telefonul, cand...O fi ceva genetic? Mai, daca cineva mi-ar spune ca da, pe bune ca m-as impaca cu ideea. Dar asa, ma gandesc mereu ca poate isi spune: "Pai de ce sa stiu? Atunci la ce m-am mai casatorit?!" A! Si ma mai enerveaza ceva: ca daca le spunem si apoi reamintim, si reamintim, si reamintim sa faca ceva...suntem cicalitoare., avem chef de scandal.
Of!
- nu prea stiu in emoticonul asta (care se cheama "MARIAJ") cine pe cine bate la cap. Cu vorba, cred ca noi, femeile, dar psihic...
Oana, Stefan si Victor
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
Ingrid S spune:
Aoleeu, pai bine ca al meu sotz nu intra pe forumul asta, ca iute ar deschide subiectul: "sotia noastra cea de toate zilele"...el duce gunoiul, (uneori ma roaga sa pun punga curata la gunoi si uit, ca ma iau cu copilul), plateste aboslut tot, fuge de 100 de ori la cumparaturi, imi spune de 1000 de ori ce trebuie sa fac si eu tot uit...pana face el. Si tot asa. Eu doar cu fata si e destul ca-mi mananca nervii. Isi pune hainele la loc, care trebuie in cosul de rufe, blugii pe umeras (el a insistat sa luam umeras, mie mi-era bine fara, esential e cosul de rufe), spala vase, face mancare...bre, pana la urma deschid eu topicul ala sa ma blamez singura !
Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo
monica70 spune:
quote:
Originally posted by crisdima
si trecand prin camere gasesc asa: in dormitorul copilului - camasa pe umeras, in dormitorul nostru - pantalonii intinsi pe pat, in bucatarie - sacoul pe scaun. .
Cristinuk si Alexutzu
ASTA NU-I NIMIC ,AL MEU ISI MAI AGATZA BLUGII PURTATI PE CUIERUL DE PERETE DIN HOL UNDE CARE CUM INTRA II POATE VEDEA
SUNT TURBATA DE-A DREPTUL CAND VAD ASA CEVA!!!
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI