Sotul meu "cel de toate zilele"
Raspunsuri - Pagina 3
ghinetz spune:
quote:
oleeu, pai bine ca al meu sotz nu intra pe forumul asta, ca iute ar deschide subiectul: "sotia noastra cea de toate zilele"...el duce gunoiul, (uneori ma roaga sa pun punga curata la gunoi si uit, ca ma iau cu copilul), plateste aboslut tot, fuge de 100 de ori la cumparaturi, imi spune de 1000 de ori ce trebuie sa fac si eu tot uit...pana face el. Si tot asa. Eu doar cu fata si e destul ca-mi mananca nervii. Isi pune hainele la loc, care trebuie in cosul de rufe, blugii pe umeras (el a insistat sa luam umeras, mie mi-era bine fara, esential e cosul de rufe), spala vase, face mancare...bre, pana la urma deschid eu topicul ala sa ma blamez singura
Ingrid, ai facut ceva anume tu de e el asa. Sau l-ai cautat intr-un loc anume?
Oana, Stefan si Victor
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
Ingrid S spune:
Ghinetz, exista si asa ceva. Dar, in tot cercul meu de prieteni si cunoscuti (si e laarg cercul) nu e nimeni la fel. Pur si simplu ma ajuta si ii place. Cred ca ma iubeste, nah...ce sa zic si eu!
Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo
Tisina spune:
Ingrid, daca nu bagai treaba cu gatitul in descrierea sotului tau, mai ca as fi crezut ca il descrii pe al meu. El doar ca nu gateste, in rest e un scump. Ce as avea sa ii reprosez? Ca fumeaza! Dar nimeni nu e perfect . Oricum, sunt multumita ca nu fumeaza niciodata in casa. Cum sa nu-i iubesti?
miriama spune:
quote:
Originally posted by ni-na
AAAAAAA,daca vreti va explic si cum se unge usa metalica de la intrara sa nu mai scartaie........
Si... cum se unge usa metalica? Chiar vreau sa stiu...
nicopuscasu spune:
[/quote]
ASTA NU-I NIMIC ,AL MEU ISI MAI AGATZA BLUGII PURTATI PE CUIERUL DE PERETE DIN HOL UNDE CARE CUM INTRA II POATE VEDEA
SUNT TURBATA DE-A DREPTUL CAND VAD ASA CEVA!!!
HIHIHI super-tare!!!
Bine ca nu vede barbate-miu ca sigur ar lua model de la al tau!!!
herra spune:
hahaha, de al meu m-am rugat sa ne facem un cuier (cu asta se ocupa, are firma de mobila), dar a zis ca nu ne trebuie, ca ne mutam de acolo, de facem casa...(de fapt stam de 5 ani, dar...)
am sa-i dau ideea cu blugii, poate asa obtin cuierul! :)))
PS: cu toate astea, il iubesc si ma iubeste!
dovada ca ma pot si amuza de ceea ce (nu) face! foarte buna ideea cu subiectul!
Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)
Ingrid S spune:
Hai ca mi-am adus aminte de ceva ce ma enerveaza, are si el bile negre: ma intreaba cand vine de la servici daca am mancat, eu ii raspund in sila ca da, apoi ma intreaba ce? Si tot asa pana seara, de parca vrea sa ma tina la ingrasat, ce sa-ti fac de mancare..urasc asta, cand eram copil, mama mereu ma stresa cu asta, acum m-am maritat si nu scap! Ca sa nu mai zic de fraza: pai de ce mananci ciocolata inainte de masa...
Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo
hannen spune:
Hahaha,ca mi-a adus aminte Ingrid de ceva ce ma enerveaza la al meu.
Faza cu dulciurile!Nu maninca,nu-i plac!Foarte,foarte rar il apuca pofta de ceva dulce si atunci bineinteles ca nu am in casa!
In drum spre casa face aproape zilnic cumparaturi si mereu ceva dulce,de cele mai multe ori de la "mister donut".Isi cumpara si ce-i place lui numai ca nu le maninca si se trezeste peste 2-3 zile ca intreaba "mai sunt gogosi?"
De platit toate "darile" lunare numai el o face!N-am nimic sa-i amintesc!Cumparaturile tot el,eu cumpar numai maruntisuri si la sf. de sapt. mai mergem impreuna.
De dus gunoiul eu il duc,avem doar 2 zile pe sapt. si vine masina dimineata devreme asa ca il mai las sa doarma putin,mi-e mila de el
El duce sticlele si borcanele (o data pe luna) dar nu e regula,daca am chef le duc eu(si el sta cu fetele).Daca le duce el, ia si fetele .
De gatit gateste,am aflat ca stie sa spele si vasele ba chiar si pe jos ,dar asta numai daca zic eu.
Ce ma deranjeaza e ca gateste mult si face bucataria "harcea-parcea" .Apaaaa,apa frate nu gluma,peste tot!Scoate toate tigaile si oalele ,murdareste un teanc de farfurii,serios ca nu stiu cum reuseste!I-am zis asta pt. ca era suparat ca il refuzam cind se oferea sa gateasca el.
Acum e putin mai ordonat!
Hainele de care se schimba cind vine de la munca sau cind pleaca dimineata le lasa invariabil pe jos dar numai in "camera" care separa baia de toaleta (si unde e chiuveta si masina de spalat)Nu nimereste cosul niciodata dar sunt multumita ca nu le imprastie prin casa.
Ma duce ,ma aduce pe unde/de unde am nevoie.Duce fetele dimineata la gradi,le aduce daca ploua sau daca e prin zona.Suna negresit sa intrebe daca am nevoie de ceva inainte sa vina acasa si pt. ca lucreaza ff. mult nu am pretentii sa faca curat ,sau sa intinda rufe.(nu are cind efectiv,e plecat zi lumina)
Astea le face numai cind sunt eu bolnava sau cu copiii in spital.
(am fost de 2 ori in doi ani si la intorcere am gasit casa bec!!)
Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici
ni-na spune:
M-a intrebat miriama de usa metalica de la intrare cum se unge:folosesti o seringa cu ulei de gatit,dar neaparat cu ac sa introduci prin insertiile balamalei,.Vezi ca cea de la nurofen nu-i buna,eu am probat-o ,trebuie una cu ac.........de preferinta tot una de 2 ml,cu care incarcam si cartusul imprimantei........
Guestus spune:
quote:
Originally posted by ni-na
M-a intrebat miriama de usa metalica de la intrare cum se unge:folosesti o seringa cu ulei de gatit,dar neaparat cu ac sa introduci prin insertiile balamalei,.Vezi ca cea de la nurofen nu-i buna,eu am probat-o ,trebuie una cu ac.........de preferinta tot una de 2 ml,cu care incarcam si cartusul imprimantei........
da...e bun uleiul de gatit..daca pui mai mult si se intinde si pe usa da o senzatie de nou.