Sotul meu "cel de toate zilele"
Raspunsuri - Pagina 17
LiliaToma spune:
quote:
Originally posted by petra
Mai fetelor de ca va suparati cand sotul va da bani sa va cumparati ce vreti in loc sa va cumpere ceva aiurea????
Pentru ca la noi banii sunt comuni si daca e vorba sa imi dea bani, nu e nevoie, imi iau singura cand imi trebuie sau cand vreau sa imi fac un cadou, dar anume de sarbatori, astept sa se deranjeze si el un pic sa ia ceva...
hobi spune:
quote:Deci a lumurit problema... sau nuOriunde gasesc sosete murdare acolo inseamna ca s-a mutat patratica cu sosete murdare(numai in cosul de rufe murdare nu ajunge aceea patratica), iar patratica cu sosete curate este locul unde pune sosetele cand le strange de la uscat (oriunde dar nu in sertarul cu sosete). Logic nu?
Originally posted by hobi
Cine a mai auzi de patratica cu sosete murdare si patratica cu sosete curate? Abea astept sa ajunga acasa sa ma lamureasca.
Victoria_mami spune:
Lilia, si la noi banii sunt la comun, dar asta se pare ca nu-l opreste... si a zis ca decat sa iasa sa imi cumpere haine, care n-o sa mi se potriveasca sau nu o sa-mi placa, mai bine imi da bani, de parca, vorba ta, nu pot sa ma 'autoservesc' sa-mi cumpar de-mbracat; in fine, s-a potolit!!! Da' io stiu de ce-mi da abni in loc de cadouri: uraste sa faca cumparaturi!
_
http://bd.lilypie.com/klQFm4.png
Viairo spune:
aha, deci sunt o norocoasa. sotul meu este ordonat! lasa sosetele doar in sufragerie linga birou. cat pot fi de nerecunoscatoare!
super subiect!
addiana spune:
quote:
Originally posted by cristiama
Si asta cu sosetele e boala genetica la ei: cand bag la spalat am mai intai vanatoare de sosete in toata casa!
cu banii in loc de cadou nici eu nu sunt de acord!! pt ca daca imi cumpar eu ceva parca nu mai e cadou! si intotdeauna cand merg la cumparaturi imi iau ce-mi trebuie (sau le iau fetelor si eu raman pe langa)...pe cand un cadou trebuie sa fie mai mult un moft!!!
liliac1 spune:
Mai, ce probleme aveti si voi cu cadourile...
Normal ca banii sunt la comun si cumparaturile le fac eu, dar daca sar "calul"...ma scot cu "lasa, draga, asta sa fie de ziua X din partea ta" , iar cand scrie X in calendar, daca vine cu mana goala, fac un botiiiiic, asa ca ma lasa sa-mi fac singura cadouri, dar e obligatoriu sa imi aduca macar o cutie de bomboane atunci cand sarbatoresc un eveniment.
Liliana& Andra-Maria
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
hobi spune:
Sotul meu nu sta prea mult acasa dar cand e, face numai prostioare. Iar l-am prins ca a lasat lumina aprinsa la baie, cand l-am intrebat ma primit un raspuns pe masura:"Am cumparat burete nou la baie si m-am gandit ca ii este frica de intuneric."
Al meu intotdeauna are raspunsuri pe masura cand face cate ceva, dar lucrurile aste ma fac sa il iubesc si mai mult.
andraduska spune:
Sa va spun cum sta treaba cu sosetele la noi: ziua si perechea de sosete, doar ca nu le pune in cos, ci le insira in dormitor si l-am intrebat in gluma daca sosetele sunt in greva si d-aia nu se duc la cos si asa a ramas de atunci. Sosetele sunt in greva!
Sau mereu ma intreba unde e cutare lucru, desi era la nasul lui. Pana mi-a zis o prietena ca barbatii nu vad lucrurile daca nu sunt in fata lor. Si asa este!
Aaa, odata am crezut ca mor de ras. Trebuia sa mergem la o nunta si ii dau umerasul cu costumul. Zic:"Tine!".
el:"Ce fac cu el?"
eu:"Pai pune-l acolo(n.b.: pe pat ca mai aveam timp)"
el:"unde acolo?"
eu:"pe pat"
el:"care pat?"
si nu i-am mai raspuns. Am vrut sa vad ce face pana la urma cu costumul. Vreo 5 minute s-a plimbat cu costumul in toata casa, iar eu nu mai puteam de ras. s-a enervat putin, apoi a inceput sa rada si el.
Chiar am vrut sa vad ce face, ca doar nu era greu.A fost tare simpatic.
Fericiti!
ioana_p76 spune:
Foarte tare subiectul, m-am amuzat si in multe din postarile voastre l-am recunoscut pe sotul meu, se pare ca toti barbatii au apucaturi comune. Dar cu toate astea, noi ii iubim, si aceste mici faze ne amuza.
La inceput ma mai enervam, dar acum chiar ma amuza si glumesc cu sotul meu despre faze gen:
- uitat lumina aprinsa cu orele cand trece in graba pe-acasa si eu cand vin de la servici, stiind sigur ca nu e nimeni acasa, ma sperii cand o vad aprinsa, desi hotii n-ar aprinde lumina;
- cum se apuca el sa mestereasca ceva, si daca nu reuseste din diverse motive, el tot nu se lasa, cum s-a apucat intr-o zi sa repare filtrul de cafea si asa m-am amuzat ca i-am facut poza, cum statea asa cu filtrul facut bucatele;
- cum isi lasa sosetele prin casa peste tot, insa de cand avem catel nu prea mai merge, ca i le gaseste si i le fura.
Si mai sunt si altele multe si marunte, dar haioase, daca imi mai aduc aminte, va spun.
Ioana -the new me!
animalutele mele iubite
www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU petitia pentru legea mamelor!
AVoogt spune:
hehe problema mare cu sotii astia . Sunt si ei dezordonati cateodata ... ai sa-i iertam , ca si ei ne iarta pe noi
AVoogt