Sotul meu "cel de toate zilele"

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vrajitoarea spune:

am vrut sa va spun ca s-a indreptat sotul meu si vine acasa fara sa mai mearga pe la cazinouri.e frant de oboseala si de foame cand vine asa ca stiu ca nu se mai duce.orrricum ne iubeste pe mine si pe andrei si pe urrrrmatorul pui din burtica mea.macar atat!e de ajuns.va pup.eu scriu mai des pe odisee.si a dus si gunoiul de doua ori sapt asta-l-am rrugat f frumos.

diana mami de andrei(19.10.2006)si7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

quote:
Originally posted by ingridnen

Nu va mai enervati cu hainele imprastiate de barbati. O doamna psiholog, din Germania, mi-a spus odata ca barbatii sant precum cainii, trebuie sa-si marcheze teritoriul De atunci nu mai mai enervez

Ingrid si Cristi 4 ani si 7 luni

Pupici! M-ai salvat. De aia si-o fi lasand barbatul meu sosetele la capul patului. Noroc ca are mareeeeeeeeee grija de igiena lui si foloseste deodorant pt picioare.
De fapt, vine de la servici, isi aseaza costumul si cravata pe umeras, sosetele si le pune la capul patului si voios, intra la baie si-si pune restul vestimentatiei in cos si-si face dusul.
Il intreb: de ce nu intrii si cu sosetele sa te lepezi de ele acolo?
Raspuns: nuuuuuuuuuuu, astea sunt piesa rara si rade si ma pupa si iar il iert.
Daca nu ar fi asa haios si nu si-ar recunoaste greseala...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

Apropo de cadouri si de tachinari...Anul trecut mi-a cumparat sotul un ghiveci cu floricele mov...O frumusete.Dar , dupa ce s-au trecut florile, am uitata de el, nu l-am mai udat, l-am rasturnat de cateva ori...Dar tot nu a murit!
Sotul zice ca datorita faptului ca am iubeste...Ca daca nu ma iubea, se usca imediat!

Mariaanna
cand vine BB?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

legat de haine... "mos craciun" mi-a adus cate 2 pulovere 3 ani la rand!!!! si toate pe gat si groase, si 4 din ele sunt din lana iar eu nu suport lanita- ma mananca pielea!

am primit si eu un hanorac mai mare, dar merge cand ies cu fetele afara!

mai nou a inceput sa-mi dea bani sa-mi iau eu ce vreau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Adidana, acum 2 ani de Craciun, sotul meu mi-a dat bani sa-mi cumpar haine ca urma sa plecam in Cuba. De cate ori ma intreba cineva ce mi-a adus Mosul si sotul era de fata ziceam ce am mai primit de la el si ziceam ca de la un 'unchi' am primit bani de haine... (ca aici unchii si matusile dau bani copiilor de Craciun); asa l-am linistit cu bani cadou de Craciun!!! Maine plecam iar in Cuba, dar nu am mai primit bani de haine 'cadou' de nu-stiu-ce...

_
http://bd.lilypie.com/klQFm4.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petra spune:

Mai fetelor de ca va suparati cand sotul va da bani sa va cumparati ce vreti in loc sa va cumpere ceva aiurea????
Si al meu sot mi-a cumprat niste ani la rand feld e fel de haine, ba prea mari, ba prea mici, ba nu-mi placeau culorile si tot asa imi dadea de lucru sa ma duc sa se duc inapoi sau sa le schimb. Acum l-am invatat sa-mi cumpere parfumuri si bijuterii!!! dar dn cand in cand incep sa "amenint" ca trebuie sa-mi cumpar haine si nu dureaza mult pana ma trezesc ca am primit un astfel de cadou - lichiditati !!!!

In rest este un sot normal, dezordonat si din cand in cand il apuca ordinea , ma mai ajuta si prin casa, lasa si el ciorapii pe langa pat si hainele nepuse la locul lor dar este un sot iubitor si un tata foarte bun! In rest nu mai conteaza pe unde-si lasa ciorapii ca oricum trebuie sa-i strang sa-i pun la spalat !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hobi spune:

Cine a mai auzi de patratica cu sosete murdare si patratica cu sosete curate? Abea astept sa ajunga acasa sa ma lamureasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Nici al meu nu ma ajuta la curatenie, dar nici nu am de strans dupa el; adica vine acasa, ce-i murdar pune la cosul de rufe, daca pantalonii mai merg o zi ii pune pe umeras, daca bea ceva, ce-o fi, o bere, pepsi sau o sticla de apa, inainte de a veni la culcare aduce in bucatarie sticla de bere sau pune in terasa la reciclare sticla de apa sau cutia de pepsi... face dus si curata faianta cand termina... nu ma pot plange; si cand gateste el, spala intotdeauna vasele, pe masura ce le foloseste.

_
http://bd.lilypie.com/klQFm4.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viomary spune:

da,si sotul meu are parti bune si rele...mai nou acum de cand a venit caldura am scos arsenalul de primavara (cumparate de anul trecut ) in fiecare seara cand vin de la servici si ma vede imbracata cu hainele astea"noi'"ma intreaba :da p`astea cand le-ai cumparat ca eu nu le-am vazut ? si-mi vine sa ma dau cu capul de pereti,macar daca erau noi....
si el i-si lasa ciorapii pe unde-i vine
nu spala baia dupa ce o foloseste
nu duce gunoiul dacat cu instiintare
DAR cand sunt schimbul 1 duce copilul la gradinita ,il medicamenteaza il spala si-l imbraca ,uraaaa e bine si asa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiama spune:

Cand l-am cunoscut pe sot eram destul de slabanoaga, acu m-am mai "implinit" sa zicem asa!
Si pleaca sotul la Praga de unde se intoarce cu o geanta cu cadouri pt mine: Pulovar, bluza, haina de ploaie ....uriaseeeee!
Ii placusera culorile.
Port si acum haina de ploaie ca e mare si tine bine. Ce-i drept ca intorc de 2 ori manecile!

Sunt draguti, ei asa cum ne vad MAAAARIIII!

Si asta cu sosetele e boala genetica la ei: cand bag la spalat am mai intai vanatoare de sosete in toata casa! E foarte inventiv in asi lasa sosetele in locuri neasteptate: masuta din sufragerie are un blat jos: acolo, in dormitor langa planta, dupa canapea!
Exita un cos mare de rufe murdare in debara si mai are si un cos mic, special pt sosete in biroul lui, da cred ca nu se simt bine sosetele acolo!

Mergi la inceput