Sotul meu "cel de toate zilele"

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vrajitoarea spune:

imi pare tare rau ca vi-am stricat subiectul,m-am bagat ca musca in lapte,am vazut ca e vorba de descarcare si mi-am dat drumul.trebuia sa creez un subiect nou.cat de cat l-am mai iertat pe sotul meu si un pic s-a mai cumintit,oricum lucreaza mult,de asta nu ma indoiesc si nici nu ma inseala.deocamdata.asta nu cred ca as putea ierta.doamne fereste!va pup.

diana,mama lui andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AVoogt spune:

HAHAHA ai sa va zic si eu de al meu .
Planul 1: dimineata cand este acasa daca nu seara il aud "vrei un sandwish ?" daca zic ca nu ma mai intreaba o data .."esti sigura,chiar nu vrei?" nu , nu vreau ... bun vede el ca nu zic nimic iar incepe "nu vrei un sandwish cu unt, unt de arahide si branza si un sandwish cu branza si sunca , dar cel cu sunca sa fie si cald?" nu multumesc nu vreau ... ce vrea omul meu defapt el ma intreaba pe mine in speranta ca o sa-i fac eu lui si-mi spune si ce si cum vrea.
Planul 2 : deschide frigiderul ,se uita ... se gandeste , se iuta cu coala ochiului la mine sa vada daca eu il vad si cu o fata de om mort de foame inchide usa ... vede ca ma iut la el, iar deschide usa si face iar fata de milog si inchide usa la loc si se uita la mine ca si cum ... nu-mi faci si mie ceva si mai repeta o data faza, pana ii intreb ce vrea. Apoi cand incep sa gatesc vine la mine "cu ce sa te ajut" ...

AliVoogt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baicualina spune:

fetelor sa va spun si eu de al meu:
deunazi gateam si ma suna cineva cu care trebuia sa vb in camera cealalta, asa ca ii spun prin semne ca e gata friptura!sa o ia de pe foc ca sa nu se arda...si ce credeti cand termin conversatia la telefon, gratarul era cu tot cu carnea pe el dar noroc ca era luat de pe aragaz....
ce sa se "chinuie "sa puna friptura pe farfurii si gratarul in chiuveta.....
a facut asa o fata de nevinovat!cand m-am uitat la el.....dar e al meu si il iubesc!
i-am si zis ca asta e faza de spus fetelor pe forum si a ras....
dar a spalat vasele....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

ei, si-a sters omu' pacatele spalind vasele!!!!
si al meu ar fi facut la fel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Sotul meu nu prea are "cusururi" dar sunt si momente cand nu reactioneaza chiar cum mi-as dori.
Si cum treaba lui e sa supravegheze serviciul de salubritate al casei, se pare ca l-a apucat lehamitea.
Gunoiul menajer il strangem in pungute de plastic, primite de la diverse cumparaturi. Ei, sarcina lui e sa le duca afara. Intr-o zi, vad ca este pusa o noua punguta in galeata, dar punga plina nu era dusa ci legata corespunzator si pusa intr-o cutie de carton. Tac si-mi vad de-ale mele...a doua zi, noua punga plina...zacea alaturi de cea dinainte...in cutia de carton, iar in galeata trona o punga noua...si tot asa...s-au strans vreo 4 pungi!! Asa ca am facut o criza: "Mai, ce ai de gand sa faci cu gunoiul asta?? Nu vezi ca s-a umplut cutia??" La care el...senin...imi raspunde evaziv: " Sa stii ca m-am gandit sa mai caut inca o cutie, de data asta mai mare!!!"
In cele din urma a dus-o...
Acum, in we ce-a trecut am mai strans o alta punga de gunoi...si sotul meu imi spune aseara senin: "Draga, cred ca trebuie sa trec maine pe la piata...sa iau niste sare!" Eu mirata, il intreb la ce-i trebuie, nu de alta dar chiar aveam o cutie (de sare) in casa. El imi raspune: "Draga, acum a dat caldura si trebuie sa punem sare la gunoi sa nu se strice!!!"
Azi dimineata...totusi a dus-o!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

quote:
Originally posted by liliac1

Sotul meu nu prea are "cusururi" dar sunt si momente cand nu reactioneaza chiar cum mi-as dori.
Si cum treaba lui e sa supravegheze serviciul de salubritate al casei, se pare ca l-a apucat lehamitea.
Gunoiul menajer il strangem in pungute de plastic, primite de la diverse cumparaturi. Ei, sarcina lui e sa le duca afara. Intr-o zi, vad ca este pusa o noua punguta in galeata, dar punga plina nu era dusa ci legata corespunzator si pusa intr-o cutie de carton. Tac si-mi vad de-ale mele...a doua zi, noua punga plina...zacea alaturi de cea dinainte...in cutia de carton, iar in galeata trona o punga noua...si tot asa...s-au strans vreo 4 pungi!! Asa ca am facut o criza: "Mai, ce ai de gand sa faci cu gunoiul asta?? Nu vezi ca s-a umplut cutia??" La care el...senin...imi raspunde evaziv: " Sa stii ca m-am gandit sa mai caut inca o cutie, de data asta mai mare!!!"
In cele din urma a dus-o...
Acum, in we ce-a trecut am mai strans o alta punga de gunoi...si sotul meu imi spune aseara senin: "Draga, cred ca trebuie sa trec maine pe la piata...sa iau niste sare!" Eu mirata, il intreb la ce-i trebuie, nu de alta dar chiar aveam o cutie (de sare) in casa. El imi raspune: "Draga, acum a dat caldura si trebuie sa punem sare la gunoi sa nu se strice!!!"
Azi dimineata...totusi a dus-o!

Hai ca am ras mult, am trimis si la colegi sa se relaxeze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

deci trebuie sa cumpar si eu niste sare!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

iooiiii, si la mine sarea are multa cutare inseamna!!!! noroc ca libero-urile folosite le pun fiecare intr-o pungulitza ca altfel....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hobi spune:

Eu cu gunoiul nu am treaba.... nu va ganditi ca-l duce sotul, nuuuuuuuuuu aceasta sarcina i-a revenit baiatului (cica mostenire de la tata).
Problema sotului este uitatul luminii aprinse la baie (rezultatul: avem spiridusi prin casa).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

quote:
Originally posted by hobi

Eu cu gunoiul nu am treaba.... nu va ganditi ca-l duce sotul, nuuuuuuuuuu aceasta sarcina i-a revenit baiatului (cica mostenire de la tata).
Problema sotului este uitatul luminii aprinse la baie (rezultatul: avem spiridusi prin casa).

eu urasc sa spal vasele, si sotul mereu ma incurajeaza "lasa ca o sa creasca fetele mari si o sa le spele ele!!!"

Mergi la inceput