Sotul meu "cel de toate zilele"

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

quote:
Originally posted by katik
daca era dupa al meu aflam de serbarea de craciun cu o zi inainte

eu am noroc ca ma duc in fiecare zi s-o aduc, el o duce cam de 2-3 ori pe saptamana...cum are timp. dar cateodata imi zice "vezi ca mi-a zis ceva educatoare dar n-am fost atent... a aratat ceva pe usa!" noroc ca pune educatoare afis pe usa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

noroc cu afisele, ca altfel......
si la noi se pun si lucrurile f.f.importante sunt scrise cu rosu! oare de ce????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

sotul meu cel de toate zilele...bine-nteles ca uita sa-mi ia cadouri. ultima data cand nu mi-a luat a fost la aniversarea de 5 ani de la casatorie, adica pe 1 februarie...si eu i-am luat lui si am mai facut si un tort (eu cu manutele mele) si i-am reprosat foarte suparata...iar el mi-a spus sa fac un calendar in care sa scriu toate "sarbatorile noastre" si sa bifez la care trebuie luat cadou ca sa nu mai uite!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrajitoarea spune:

mi-ef somn si rau ,am multe de scris sa vad cat potsa scriu.sunt doar cu bebe si la ora asta.cica are de lucru,lucreaza la confectii metalice particular,cand are cand nu are de lucru.mi-a zis ca trebuie sa termine pana poimaine,dar nu mai pot s ail cred.a intarziat de multe ori,de cateva ori l-am gasit la jocuri mecanice -are antecdente cu astea mi-au zis parintii lui.bani imi aduce cat de cat dar tot intarzie si eu nu mai pot singura cu andrei pana noaptea si toti nervii si supararea mea ma fac sa mai tip sila copi.inainte plangeam mult acum nu mai pot.cred ca nu e cu vreuna pt ca nu e f pedant,nu l-ar vrea nimeni sau mai stii,sunt si f geloasa.eu sunt mai frumoasa ca el dar el nu e gelos ,e prea sigur pe mine.seara il spun la mama-sa dar cand vine si il vad suparat si obosit imi pare rau ca l-am spus si iar il credca a avut de lucru,si tot eu il lingusesc.de ziua mea n-am primit nimic ,de cand m-am maritat am doi ani si m-am mutat aici in bucuresti.nu stiu cat mai pot a rabd.ai mei sunt batrani si bolnavi si departe nu i-as supara mereu cu necazurile mele desi stiu siii ei ce se intampla.as angaja un dtectiv numai sa im spuna ce face .dar nu am bani si daca ara afla ca fac asta m-ar parasi si nu pot fara el.e primul meu barbat chiar daca sunt asa batrana 38ani.se supara cand il sun seara si ilintreb cand vine acasa,si dupa mai multe tel de ale mele imi inchide tel de tot.nu stiu cine ar putea suporta atatea ,probabil ca mai sunt si altele ca mine sau mai rau.oricum daca il prind ca ma inseala il insel si eu sau mai bine ma intorc la parinti pana ii mai am.cum sa ma port cu el ca sa vada ca ma supar si nu-miplace ce face?ma intimideaza.mama mea mi-a zis sa nu il mai sun deloc darr nu pot sa ma abtin.am uitat sa spun ca noi asa ne-am intalnit pe chat pe mobil,si am vb vreo 3luni si pe urma ne-am si vazut ,eu aveam probleme cu calciul stateam mult in casa si de plictiseala am inceput cu chatul,si orricum eram mai urajoasa la telefon decat in realitate.si el si acum mai vb pe chat ,l-am prins si stie,vb despre sex si cu mine a facut la fel ,ma gandesc ca nu poate sa se abtina de la vb.nu stiu ce sa mai fac eu de cand sunt cu el am trecut la o viata mult mai grea cu multe renuntari ,mi-am lasat parintii ,serviucl bun ,orasul,si am venit printre straini doar pt el,am fost tinuta in puf ,n-am facut mai nimic acasa,aicifac de toate si treaba de barbat schimb becuri,si nu am nici un mersi de la el.si mai vreau inca un beb ,ma tot intreb daca are rost,as vrea pt andrei sa nu fie singur,dar daca ne despartim ,se despart si fratii.sunt f suparata.pe de alta parte ma gandesc ca daca iar joaca si are datorii poate are nevoie de ajutor si nu il cere de la nimeni.nu mai am incredere in el.deloc.si asta nu i bine.unii zic sa plec cu bebe la mama mea si sa astept sa vina dupa mine dar mi-e fric a sa il testez asa.e f incapatanat.cel mai mult ma doare cand ma minte.nu suport asta,mai bine mi-arr spune sunt la jocuirr,sunt la bere nu vin acasa pana maine decat vin vin,sau am de lucru.pe de alta parte stiu precis ca lucreaza pt e f obosit,il dor picioarele si muschii ma pune sa il masez.el lucreaza ghemuit mai mult.cred ca ma culc ,am obosit ,si nu stiu ce sa fac.nu vreau sa ma despart de el dar daca as sti ca nu ma mai iubeste aas pleca cu bebe nu fara el.

diana,mama lui andrei

Mergi la inceput

vad ca nu-mi raspunde nimeni,v-am speriat?mai bine nu mai scriu aici era o discutie despre un sot obisnuit.

diana,mama lui andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Sincer?Nu te merita!Incearca sa-i explici ca asta nu-i casnicie!

.............................
Oh once in your life you find someone
Who will turn your world around
Bring you up when you're feeling down!
Brian Adams-Heaven

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Buna!

Diana - de ce te stresezi atata???sincer - stiu ca ai un copil cu el, dar tot o singura viata ai si scurta si aia..si eu am un copil, stiu ce inseamna si nervi si fitze si mofturi de bebe de indurat toata ziua...dar sa stai sa induri atatea...pt ce??? nu sunt in masura sa iti dau sfaturi, dar incearca sa te vezi undeva in viitor alaturi de el - si vezi daca iti place/nu imaginea - tu super obosita de treburile zilnice din gospodarie, servici, copil si el - el oare cum va fi peste 2,3 sau 5 ani??incearca sa vezi daca se poate schimba, daca tu ai vreun rol in viata lui si nu te complace in ideea ca il iubesti si ca ai un copil cu el - si cu asta basta - s-a zis cu viata ta...totusi intr-o familie daca nu sunt prezenti cei 2 actori, ce sens mai are??? te si te asteptam cu vesti!

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
Greutate:58kg(1,55m) Deadline- 1.03.2008 Target: 3 kg

Mergi la inceput

am revenit.intre timp l-am iertat pe sotul meu ,mi-am dat seama ca munceste mult si de asta e asa acasa,si mai face si mici evadari din cnd in cand-la jocuride nororc,l-am prins in flagrant,am fost f suparata dar mi-a trecut deocamdata.si inca ceva nou mi-am facut testul si o sa mai am un bebe.vai de capul meu ,nu stiu cum o sa ma descurc si daca o sa pot duce sarcina ,am lipsa de calciu.imi trebuie mult curaj si putere.va pup.

diana,mama lui andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

Felicitari Diana..pentru al doliea bebe de pe drum...Capul sus..o sa treci peste toate..DD ne-a facut puternici si eu cred ca ne da suparari atat cat putem duce....

Lorellay si Scumpy Codrin
Where there's a will there's a way!
http://community.webshots.com/user/lorellay15

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitzinuca spune:

mai lorellay, cum sa ne dea mai dumnezeu suparari? si mai ales in cazurile de fata noi si nimeni altcineva nu ne da supararile astea - sunt consecintele actiunilor noastre. nu mai vorbi cu pacat...

b

Mergi la inceput