Impresii din timpul ... si de dupa SUPERDIETA *9*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Gata, am decernat si premiile saptamanii!

Aida, esti pe , ramai acolo! Ia sa vazi, cand o incepe cantaru ala sa iti arate numere care incep cu 8 ce mandra o sa fii!Esti castigatoarea absoluta a saptamanii.

( de unde deducem ca putina "porceala" din cand in cand e buna , te face si mai ambitios ) NUUUUUUU! N-am zis io asta, era un gand prin capul meu, l-am alungat repede : usi, usi!

Dar castigatoarea absoluta a SUPERDIETEI de pana acu e Crista; a dat 7 kile jos! Ia sa vedem daca saptamana viitoare o "ia " cineva .Anda? accepti provocarea de ti-o aruncai io acilea?

Doroti
si Aida, acu ca ati inceput iar- uite ce start ati pierdut. Ca avea Crista ditai competitia !

Aida, vezi ca astept sa imi spui cu budigaii de gimnastica ce si cum , nu te las!

APRIL
www.flickr.com/photos/mikipreda/" target="_blank">WALKING ON SUNSHINE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

april eu stii cum mananc pestele? ... il dau la o parte
Serios ca nu ma prea omor , mai ales ca aici nu gasesc pestele care imi place
Cand o sa ajung la faza peste probabil ca o sa iau peste marinat ... dar sa ajung la faza aia

Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Bey nebuno , budigaii sunt de la Biomed Slip.
Eu nu prea sunt incantata de ei ca nu am unde sa ii pun la scurs dupa ce ii folosesc. Azi am transpirat in ei ... moama - moama , ca sa nu mai spun ca dupa pilates m-am apucat de trebaluiala si deja se scurgea transpiratia si pantalonu era ud. Ca sa nu mai spun ca la impachetari transpir tot mai rau.
Sunt curioasa maine dimineata cand o sa ma masor ... ar fi bine sa ma iarasi

Si daca iti comanzi sa iei cea mai mica marime , ca marimea mea este M la ei si sunt mari pt mine ...
Sa iti spun ceva , azi i-am rupt in fund ... cat m-am tavalit cu pilates pe jos ... sa nu mai spui la nimeni am lesinat cand am vazut

crista felicitari si tine-o tot asa.

Mai revin.

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Iti dai seama ca si mama ma intreaba zilnic la telefon daca am schimbat prefixul ... ca altfel e cand zici 89,9 ... nebuna rau si asta numai tampenii face ... m-a facut pe mine

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

fata mea,

rad in fata calculatorului de una singura

bine ca imi zisesi ca imi iau si io budigai de-astia, makar sa nu se usuce ei si sa transpir io bine, ca am ce am cu soldurile mele, acolo tre sa lucrez

vad ca burtica s-a tras bine.

APRIL

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by april16

Anda, pai sa stii ca ne bagam noi doua pozici in album , si dupa aia o sa vezi ca or sa vrea si ele. Cand or vedea ce belle suntem ...

Asa ca io diseara alimentez abumul cu o pozica de la inceput de octombrie, dupa o saptamana de lafaiala la Plaiu foii unde am mancat numai bunataturi. Cred in poza aia am mai mult de 61 de kile , cu cat am inceput, nici nu vreau sa ma gandesc cat atarnau papanasii aia.

APRIL

Dragelor, cum zisei, m-am tinut de promisiune si am inaugurat albunul Superdietei. Ha!

Asa ca aicea aicea gasiti voi o pozica dinainte de superdieta, cu burtica , solduri si toate cele de care vreau sa scap.

Abia astept sa pun o poza de acu! Da si cand oi ajunge la sfarsiiiiit.... cred ca umplu albumu!

Hai si restu de curajoase, ca de-aia avem grup. Aido, baga o poza cu budigaii aia, sa vedem si noi cat suferi!

APRIL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristabv spune:

Este vorba despre mine?Oricum cu ajutorul vostru toate astea,ca de nu erati..imediat cadeam prada ispitei si va multumesc pt asta.Felicitari si voua fetelor.Sa ne "vedem" sapt viitoare la raport mult mai slabe.Sper sa nu mi strice atatea laude si s o fac lata saptamana asta..da nu ma las eu asa usor.pt toata lumea

Mergi la inceput

crista ce spui tu de saptamana viitoare , ne vedem aici zilnic de cateva ori pe zi.

april moama ce grasana esti pai eu sunt 3 cat tine si daca pun o poza de asta vara se sparg monitoarele ... mai bine lasa ... bey dar ce idei nastrusnice mai ai si tu

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Aprilule, tu tii cu ursul!!!! Pai bine, soro, cu poze de-astea vii tu aici? Sa ma deprim cand te vad ce slabatura ambitioasa esti, de sa merg la frigider sa bag nitica ciocolata, asa...de deprimare!!!!

Aida, mare figura mai esti si tu!

Io-s taaare amarata: nu mai pot tine nicicum cura...Adica dimineata beau apa, e totul ok, pana la pranz cand merg la masa, pap umai permise - legume-fructe, deci ok. Problema e cand ajung acasa, fetelor, lihnita de foame si pofte....ca ma infig in toate cele nepermise. Desi am tot facut asa de o saptamana, am slabit kilul ala, dar va dati seama ce frumos as da jos daca nu as incalca cura????
Si maine pleaca si barbatu-miu 4-5 zile din tara si raman singura cu piticania habauka, mai ales peste week-end, prilej de adaaanca deprimare pentru mine. Presimt ca iar dau iama in frigider...
Of, of, mai, mai!!!

Poze cu Sarah si mami
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Noki e normal sa fie asa , dar baga pana plesnesti la permise.
Stiu exact ce spui ... oricum ai grija sa nu renunti la apa.

Eu sunt tare fericita , de dimineata si pana acum au mai zburat 200g ... sar intr-un picior ... vedeti

aprilule unde esti mama , ne-ai lasat asa cu ochii in nor (ca soare nu e) ... sper ca nu dai tarcoale la nepermise

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput