Impresii din timpul ... si de dupa SUPERDIETA *9*

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristabv spune:

Buna dimineata fetelor!!!La raport si eu...nu ma laud decat cu o,dar e buna si aia.Astazi am 66,4 kg...vad ca s a mai miscat fata de zilele trecute..cu 200 de grame,hai sa zicem ca e ok.Multumesc pt incurajari,imi venea sa mor zilele astea,mai ales ca am mancat si corect si sa nu vad eu dimineata niciun gram in minus.Sa speram saptamana viitoare la mai mult...abia astept sa vad tabelul,macar vois a primiti mai multe floricele.va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Hello de la serviciu!Nu am net la pc+ul propriu, asa ca stau dupa colegi, de+aia nu am mai dat niciun semn de viata!

Raport: MINUS UN KIL!!!!! DECI AM ACUM 65 DE KILE!!!!

Daca nu m-as fi porcait ZILNIC in ultima vreme...sigur ar fi fost minuns mai multe kile.

Nici nu stiu daca sa trec la perioada a 2-a, dar ar cam fi cazul...

Da, asa fac...trec la etapa a doua.

Ce inseamna apte degresat??? Am voie si iaurturi si branzeturi slabe, sau doar lapte slab si iaurt????

Poze cu Sarah si mami
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianaa77 spune:

Salutare tuturor!

Sunt superocupata la servici deci voi fi scurta! Raportez: de o sapt si 2 zile am dat jos de la 57.2 pana la 56.1kg. Cine e dragut sa ma puna si pe mine pe lista ca am inceput pe 30 Oct iar,nu pe 16:)

Revin deseara de acasa!

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Haideti sa va arat cu ce incerc la . Niste exercitii usoare www.youtube.com/watch?v=TKMofgI4eUY" target="_blank">AICI si am transpirat ca un cal ... adevarat ca cu pantalonasii de folie pe mine .
Incercati si voi a e fun

Fug iar la treaba ... ca imediat trece ziua

Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

salutare. iaca si eu la RAPORT

deci o floricicaaa mica mica :) ca lipseste.
felicitari la toata lumea.

Anda, mami de Ed

Viata
Pasiunea

Mergi la inceput

Woooow, bravo la toata lumea!

Ziceti-mi si mie cum e cu permisele in etapa a doua..in afara de legume si fructe.

Poze cu Sarah si mami
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Fetelor,

ati fost harnice-harnice azi cu scrisu, mai sa nu pot sa va prind de pe urma. Asa ca raspund in reprize -cum am nitzel timp-bag .

Noki, eu sunt de vreo trei saptamani la faza a doua ( nu de alta da nu ma tenteaza cerealele sin faza III, si parca nici puiul).

Deci eu am introdus in faza II

-iaurt degresat ( mult hulitul Danone, da de la altii nu am gasit ceva sub 2% grasime, era o varianta de la Zuzu candva , da n-am mai gasit la supermarket)

-oua fierte

-branza slaba

-peste

E si ca tot am pomenit de peste aici eu cred ca am dat rasol , pentru ca mi-am cumparat niste macrou afumat pe care il mananc cu foarte mare placere. Da azi avui curiozitatea sa mai frunzaresc niste capitole din superdieta de pe la inceput si fetele ziceau ca trebuie lasat moale de tot consumul de sare !!!!

Iar eu am bagat macrou de-asta in fiecare zi-de duminica si pana azi inclusiv , cate o bucatzica. Nu e el foaaaaaaaaaarte sarat, da ' este . Asa ca il abandonez!

Partea proasta e ca nu prea am idei de gatit peste, poate ma ajutati voi. Sau mai bine zis - voi cum il mancati, dragelor?

Sincer nu prea ma omor dupa varietate, da poate n-ar strica sa nu se obisnuiasca organismul cu aceleasi chestii ca am inteles ca de-aia dai mai greu jos dupa o perioada de dieta.

Deci daca aveti sugestii....dati incoace

APRIL
www.flickr.com/photos/mikipreda/" target="_blank">WALKING ON SUNSHINE

Mergi la inceput

April, sa traiesti 100 de ani pentru lamuriri.

Reteta de ghiveci cu peste, ideala pentru cura noastra: intr-un vas yenna pun toate legumele pe care le am in casa - morcovi, ceva cartofi - dar in cazul nostru putin sau deloc, ceapa - rondele, usturoi, dovlecei, conopida, plus pestele - de regula merlucius congelat, pe care-l pun ca atare, direct luat din congelator, ca oricum se face mai repede ca legumele. Deasupra pun cativa stropi de ulei de masline, acopar toate alea cu apa sau suc de rosii si la cuptor cu ele. In 40 minute, maaaxim o ora e gata si e demential!

Poze cu Sarah si mami
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Buuuun,

acu ca am facut adunarea fetelor ambitioase (si ca am apucat sa mai si citesc), sa mai zic si io una alta.

Doroti, esti super tare fata mea! Imi place cum reusesti sa te remotivezi asa, singurica, si sa ne mai ambitionezi si pe noi!
Asta e , fac cum zici, iau toate floricelele, modific greutatea , e bine ca ai deja "avant " de 2 kile in minus . Da' sa stii ca la concursul de saptamana asta nu participi

Aida, sa stii ca esti marea castigatoare a saptamanii dupa cate se vede. Si esti super tare cu gimnastica. Da budigaii aia din plastic ti i-ai facut tu? Ca io n-am vazut niciunde, sau poate n-am stiut unde sa ma uit.Ia zi tu la fata aicea, tot-tot...

Anda, pai sa stii ca ne bagam noi doua pozici in album , si dupa aia o sa vezi ca or sa vrea si ele. Cand or vedea ce belle suntem ...

Si voi ma fetelor, prea o luati ad-literam cu tzoalele din liceu. Pai ce credeti ca io mai am asa ceva? Da am niste blugi "de control" dintr-o perioada in care ajunsesem la performanta de 50 de kile si ma var in ei sa vad daca mai incap. Deocamdata imi vin putin mai sus de genunchi, cum zice aida. Bine, ca al meu husband zice ca sa nu mai ajung "in halu ala ever", si acu isi aduce aminte ca mai aruncam asa, cate un picior peste el noaptea si zice ca parca dadea cineva in el cu bata de base-ball. De pozat cu blugii in vine n-o sa ma pozez, da mai am io si alte toale care mi se pare ca stau anapoda pe mine. O aleg pe cea mai stramta si incep "the shooting session"

Asa ca io diseara alimentez abumul cu o pozica de la inceput de octombrie, dupa o saptamana de lafaiala la Plaiu foii unde am mancat numai bunataturi. Cred in poza aia am mai mult de 61 de kile , cu cat am inceput, nici nu vreau sa ma gandesc cat atarnau papanasii aia.

Noki, bine ca ti-ai revenit dupa orgiile culinare! Ne punem pe treaba ca lumea, da? O sa vezi ca in faza II e mai usor

Crista, pai si un kilogram e foarte bine, fata mea, si vorba aceea , noi nu vrem sa slabim aiurea, ci sanatos, sa nu atarne dupa aia pieile pe noi sau, mai rau, sa ne apara vergeturi ( unele noi, ca la mine deja exista )

Diana
- tine-te tare pe pozitii si nu abandona lupta. Modific data de inceput, cum sa nu!
Cum mai fur niste minute, ma gad sa editez rezultatele saptamanale si sa decernez floricici merituoaselor.

Va pup de nu va vedeti!

De mine nu scapati usor, asa ca ... I'll be back!

APRIL

Mergi la inceput

Wow, Noki ce rapida ai fost! Pana sa editez io mesaju meu kilometric, retzetutza era gata!

Buna reteta, cum imi vin poftele de peste o sa o execut!

Acuma imi vine sa mor doar cand aud de peste, de mi-ar fi stat macroul ala afumat in gat!

APRIL

Mergi la inceput