Impresii din timpul ... si de dupa SUPERDIETA *9*
Raspunsuri - Pagina 18
aidaciolac spune:
anda nu ai mai bagat nasu' pe aici ... ai facut o vizita in frigider ? ![]()
Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007
Matza Emma in actiune
anda spune:
nuuuuu, is aici da mi-am dat si io o pauza. ma uit la un film pe comp.
m-am tzicnit cit am ras de tine cu pantalonii aia. stii ca si io am? nu stiu daca ai tai is la fel, da io dupa 5 min incep sa transpir in ei....si cind te-am auzit ce-ai facut mi-am amintit de mine. io am fost mai desteapta. am plecat cu ei pe mine sa plimb cainele intr-una din zile si la intoarcere am intrat intr-un butic de cartier sa iau paine. si cum se lipisera pe mine ca eram toata uda si cu un trening deasupra cind am iesit cu painea intr-o mana si o sticla de apa in cealalta, m-am aplecat sa defac cainele de gard ca-l legasem acolo si naaiba stie cum n-am putut sa indoi picioarele kalumea si m-am imprastiat cit eram de lata pe trotuar cu apa la 2 m, painea la alti 2 m si cainele tropaind pe mine. la care au sarit fo 2 sa ma culeaga cu de-alea...vai doamna va simtiti bine...si io in timp ce ma ridicam tot injurand am constatat ca eram toata uda pe fund si pe picioare de la kilu ala de transpiratie, pantalonii crapati si paream de parca as fi facut pe mine. asa ca io din ziua aia nu m-am mai atuns de ei, desi ma bate gandu iara :))
sa nu care cumva sa iesi cu ei din casa:))
Anda, mami de Ed
Viata
Pasiunea
aidaciolac spune:
Vai andutzo 

credeam ca eu sunt cea mai berbeaca dintre toate ... dar asa ceva
nu ma pot opri din ras.
Si cainete tzopaia pe tine?
si tu cu pantalonii uzi
offff ca esti totala 

Matza Emma in actiune
Noki_Lara spune:
Mneatza!
Hai ca mi-a mai crescut moralul, ca desi papa cam de toate seara, dra putin cantitativ, nu ma ingras, ba parca-parcas-a clintit inca putin in jos acul de la cantar..vreo 100 de grame.
Andache, si io care credeam ca numai mie mi s-ar putea intampla asemenea grozavii!

Poze cu Sarah si mami 
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
aidaciolac spune:
'neata!
Haideti la putin
sa va treziti ![]()

Matza Emma in actiune
aidaciolac spune:
Ce sa incep?
ca nu stiu cum sa repar budigaii.
M-am tot gandit si am zis sa ii cos si pe urma sa ii lipesc cu scoci si pe fata si pe interior
... dar azi nu se coase 
... se coase? ![]()

Matza Emma in actiune
Brigit spune:
Nu v-am lasat cu ochii in soare, sunt p-aicea, doar ca ma tavalesc de ras mai fetelor. Sunteti niste adevarate , m-ati convins definitiv sa-mi iau si io o pereche de budigai de-aia!
Lasati glumele cu poza mea, ca nu v-ati benoclat cum trebuie la partile esentiale. Ideea e ca am de unde sa dau jos, nu ma mai incurajati, ca o data creste inima in mine si m-arunc in frigider.
Si Aida, noooooo, azi nu se coase.
Azi se da de baut!
Incep io, ca sa va dovedesc cat sunt de angelica, va invit la o cana maaaaaaaaaaaaaaare de ceai!
APRIL
www.flickr.com/photos/mikipreda/" target="_blank">WALKING ON SUNSHINE
aidaciolac spune:
Dar pot sa ii lipesc cu scoci ... daaa ? ![]()
Nu am drum in oras si habar nu am unde mai gasesc .... ca parca nu erau scumpi. ... pana atunci ii carpesc pe astia 

Matza Emma in actiune