Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (48)
Raspunsuri - Pagina 6
kalosalina spune:
Buna fetelor! Revin si eu dupa o pauza de 2 sapt. V-am mai citit din cand in cand, dar nu prea am avut dispozitia sa scriu...cum mai spunea cineva am simtit nevoia sa ma retrag in sine.
Sunt suparici ca acum 2 sapt. la eco aveam in continuare contractii, care sunt si dureroase uneori. Am stat o sapt acasa, dar sapt. asta a trebuit sa merg la servici ca sa inchid luna. Astazi am iar progr. la dr si sper sa primesc vesti bune despre bebe. Contractiile nu cred ca au incetat, ca burta tot ma mai doare si se intareste uneori. Iau gynipral 1 la sase ore, dar nu stiu ce efect are, decat ca-mi da o stare de ameteala si tremur...
Felicitari AMR-istelor!!!
Docdecap esti o draguta ca ti-ai amintit de mine
Alina am auzit si eu de targul de covoare si m-ar interesa sa ajung. Am inteles ca este undeva la intersectia dintre valea oltului cu bulevardul timisoara...pe unde vine asta?
A fost mama la lansarea cd-ului Danei Nalbaru si mi l-a cumparat si mie. Mi se pare ff interesant.
toate zuzicile de care mi-a fost ffff dor. Cat em stat acasa nu am putut sa va citesc ca nu am internet.
A venit Bebica!!!
26+
Ereena spune:
kalosalina, eu am dureri si contractii de 6 sapt . Iau gynipral tot la 6 ore , cat despre tremur mie mi-a dat aspacardin , dar am observat ca daca iau gynipral dupa ce mananc nu mai am probleme, partea cu tremurul e doar noaptea cand nu pot manca. Si eu am iar dureri de sambata dar mi-am facut amestec litic injectabil 2 zile si acum iau no-spa si scobutil la 6 ore .Nu ti-a dat doc ?
Si gynioral in caz de dureri puternice sa poate lua si la 3 ore , mie mi se intampla sa iau si asa. Eu acum am o senzatie de febra musculara direct in dansa, abia astept sa ma duc la medic miercuri.
Multa sanatate
http://community.webshots.com/user/Ereena80?vhost=community
http://bd.lilypie.com/HmLbp3.png
kalosalina spune:
Ereena si pe mine ma doare tot cam de o luna jumate, dar initial nu am stiut ca sunt contractii. Am observt si eu ca dc mananc inainte sa iau gynipralul e mai bine, dar nu mereu. Mai iau si no spa si duminica, cand m-a durut rau am luat si scobutil supozitor. Sa vedem ce mai zice dr astazi...Sper ca colul sa fie in continuare inchis. Eu am facut si urocultura sa vedem dc contractiile nu sunt cumva provocate de o infectie urinara, dar a iesit negativa la 2 laboratoare diferite.
scuza ca nu ma retinut, dar tu stai acasa la pat, permanent?
A venit Bebica!!!
26+
Ereena spune:
kalosalina
De la 21 sapt cand am fost internata ,stau acasa .Am stat in pat 4 sapt pana si-a revenit colul dar sapt trecuta m-am imtit foarte bine si am facut niste plimbariiiiiiiiiiiiii lungiiiiiiiiiii, de la alea mi se trage .Cu serviviul m-am lins pe botic.
http://community.webshots.com/user/Ereena80?vhost=community
http://bd.lilypie.com/HmLbp3.png
kalosalina spune:
La serviciu ma gandeam si eu...e cam greu sa plec asa deodata, ca nu prea are cine sa-mi tina locul.
De ieri vad ca a inceput si sa ma intepe jos la burtica. Sper macar ca bebe sa fie ok.
A venit Bebica!!!
26+
Laura Ioana spune:
Alina ma bucur ca scrii iar. Nasoala treaba cu durerile si-mi pare rau ca-ti creeaza asa o senzatie tampita gynipralul. Sper sa primest vesti bune de la dr.
30+ AMR 10 saptamani
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007
gattasalvaje spune:
Buna dimineata ,
Vin si eu cu vise ciudate...azi dimineata n-am putut sa ma trezesc cand a sunat ceasul pt ca aveam un vis f. intens....se facea ca sunt reporter de televiziune si ii luam un interviu lui Emir Custurica undeva pe o terasa in Timisoara ....care era la cativa metri de granita cu Serbia...si Custurica vorbea in sarbeste si mi se parea tare interesant ce spune.... Nu stiu zau de unde-mi vin toate visele astea ...cred ca m-am dilit de tot.
Ginette...bravo ca Tutunaru te-a mai linistit . E "tatic" pe chestiile cu coagularea si circulatia sangelui...are f. multe reusite cu gravide cu astfel de probleme. Si cum bebelina e mare si IR-urile bune , cred ca nu sunt probleme...bine ca scapi de Clexane.
Ereena , bine-ai revenit.... Despre porecle...eu sunt cand Bilutza cand Greierash .Pitika este Bin Ladin pt ca taica-su zice ca de pe-acum este o mica terorista , la modul cum se agita in burtica.
Jelimoni , despre ceaiul de pelin eu stiam ca este contraindicat , ca da contractii...oricum , cred ca are un gust...bleeah
Natalia , felicitari pentru bebelina voinicutza.... Nu inteleg de ce nu potzi sa faci epidurala ?
29+ cu Sara - Eliza
vacanta 2007
Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?
andreea29 spune:
neata,fetelor
ce faceti?eu am avut o noapte cam agitata pentru ca am avut arsuri mai mult ca niciodata pana acum
voi aveti des?mie imi trece numai cu lapte
ma bucur ca mesajele mele ajung in timp real acum la voi si pot vorbi cu voi in voie
Ellenuta spune:
neata zuzelor,
s-o iau pe rand ..
CESKA, mie mi se pare nomral sa-i dau o atentie dr care m-a ajutat sa-l aduc pe bebe pe lume, mai ales daca am fost super multumita de serviciile lui si am vazut ca-si da interesul si chiar ii pasa! mai rau e cand nici nu le pasa, dar bani iti cer!! acum, fiecare da dupa cum poate si daca vrea ..
JELIMONI, sar-mana ptr felicitari bb .. e un scumpik. azi se externeaza si-l duce acasa pe bebic.
SHOSE, si eu am avut o perioada cand oricat de putin mancam, ma umflam imediat .. ma balonam .. acum sunt mai ok ..
GATTA, asa e, lenjeria aia de la feretti din home and desing mall, la 320 ron are si pilota si perna ..
asha .. pana acum am avut sedinta de pipait .. colegele au vazut ca se misca burtica si l-au pipait pe bebe .. sa simta cum misca .. erau impresionate .. a bagat niste balet sau inot bebelina .. parca e cu program .. noroc ca ma lasa noaptea sa dorm. in schimb, ma dispera nasul .. mi se infunda si nu mai pot sa respir ..
va pupik si o zi excelentaaaaa!!!
PS: se poate lua tot concediul restant (ce-ti ramane din 2007 si ce ai pe 2008) dupa cele 126 de zile. dupa ce ai terminat cele 126 zile plus concediul de odihna .. poti intra in ala de 2 ani de crestere a copilului!!! am intrebat la resurse umane!!!
29+ BB EVA MARIA
http://www.flickr.com/photos/14096542@N05/
http://bd.lilypie.com/wA8ap3.png