Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (48)
Raspunsuri - Pagina 7
Ellenuta spune:
andreea,
si eu am avut acum doua seri arsuri .. dar, eu cred ca este important si ce manaci seara .. evita sucurile acidulate, ceapa, usturoiul si alte alimente din astea iritante ..
mie mi s-a tras de la vinete mancate cu ceapa de apa si 1 litru si jumate de fanta ... am crezut ca mor .. ma ardea pe esofag si pe gat de parca bausem palinca din aia de la mama ei ..
aseara, nu am mai mancat ,,iritante'' si nu am mai avut probleme ..
pupici
29+ BB EVA MARIA
http://www.flickr.com/photos/14096542@N05/
http://bd.lilypie.com/wA8ap3.png
andreea29 spune:
mi se pare ciudat ca poti sa-ti iei tot concediul din 2008 pentru ca practic nu mergi tot anul la servici deloc
eu am intrebat la HR-ul meu si mi-au zis ca nu se poate
quote:
Originally posted by Ellenuta
neata zuzelor,
s-o iau pe rand ..
CESKA, mie mi se pare nomral sa-i dau o atentie dr care m-a ajutat sa-l aduc pe bebe pe lume, mai ales daca am fost super multumita de serviciile lui si am vazut ca-si da interesul si chiar ii pasa! mai rau e cand nici nu le pasa, dar bani iti cer!! acum, fiecare da dupa cum poate si daca vrea ..
JELIMONI, sar-mana ptr felicitari bb .. e un scumpik. azi se externeaza si-l duce acasa pe bebic.
SHOSE, si eu am avut o perioada cand oricat de putin mancam, ma umflam imediat .. ma balonam .. acum sunt mai ok ..
GATTA, asa e, lenjeria aia de la feretti din home and desing mall, la 320 ron are si pilota si perna ..
asha .. pana acum am avut sedinta de pipait .. colegele au vazut ca se misca burtica si l-au pipait pe bebe .. sa simta cum misca .. erau impresionate .. a bagat niste balet sau inot bebelina .. parca e cu program .. noroc ca ma lasa noaptea sa dorm. in schimb, ma dispera nasul .. mi se infunda si nu mai pot sa respir ..
va pupik si o zi excelentaaaaa!!!
PS: se poate lua tot concediul restant (ce-ti ramane din 2007 si ce ai pe 2008) dupa cele 126 de zile. dupa ce ai terminat cele 126 zile plus concediul de odihna .. poti intra in ala de 2 ani de crestere a copilului!!! am intrebat la resurse umane!!!
29+ BB EVA MARIA
docdecap spune:
Alina, ma bucur ca ne mai scrii, si sper sa ne dai vesti bune dupa ce mergi la doctor!!
Ereena, ma bucur ca si tu scrii, fata!
Io ma dau mare, am poze sexy-mamma, uite www.flickr.com/photos/monicu/1741820378/in/set-72157602016582807/" target="_blank"> aici, asa o sa ma duc sambata la nunta, o sa fac si altele mai reusite sambata, azi am probat-o ca sa nu-mi fac sperante degeaba...
iar bebe este, pe rand: bampiru' (asta dupa lesinurile mele, cand am dat vina pe el ca-mi suge tot sangele), Serbanel, cocoselu' lu' tata (motive evidente!), rugbistu' (cand nimereste vezica), si gogoneata (asta de la vremea cand abia crestea burta si era un pic 'gogoneata').
pe langa evidentele puiu' lu' mama si 'maaaaaaaai' (asta cand loveste e prima reactie)
fetele
Monica 29+ cu Serban
Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'
darene spune:
Buna fetelor.
Eu cred ca am inceput sa pierd din dop.Ieri am vazut pe hartie vreo 3-4 punctisoare gelatinoase de culoare galben inchis,azi dimineata,iar,ceva mai mult iar acum cat un varf de deget maro.Miroase a fier,deci e clar cu sange vechi.
N-am depus munci ,ieri am stat vreo 2 ore pe scaun sa fac sarmale si azi vreo ora la calculator si am intins cateva rufe pe balcon.
Din ce am citit eu la burtici mai mari dopul trebuie sa fie alb parca si cateodata cu firisoare de sange.
Aaaa si aseara si azi noapte am avut de cateva ori niste dureri surde, ca de ciclu dar care au durat cateva sec.
Poze
Elena
30+
AMR 10 Sapt
zeririlouiza spune:
Neata zuzelor, eu multa traba ca daca am luato de luni asa e toata saptamana
Louiza 27s +
mai avem putin
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere, Sighisoara
honey79 spune:
Neata frumoaselor.
Gatta si eu am pulsul marit,chiar daca nu sunt agitata si nu fac nimic...imi da valori intre 95-106.La mine insa, si tensiunea arteriala este marisoara...cam 137/80 media.
Ginette ma bucur sa aud ca bebe e bine, si ca nu va trebui sa faci Clexane.Te-ai hotarat,mergi la Tutunaru la fiecare 2 saptamani pentru urmarirea sarcinii?
Alina023 sper ca te simti mai bine. Te rog eu, las-o mai usor cu toate treburile si sarcinile de serviciu. Cel mai important in acest moment e bebe si persoana ta. Restul....nu conteaza.
Multumesc de sfaturi, fetelor....referitor la fentarea glicemiei. Ma gandeam s-o fentez acum, cand merg la doctor, ca sa nu mai am si stresul acesteia pe cap, in cazul in care valoarea e aiurea.Sa-mi fac griji cand vom ajunge in State si ne vom mai calma.Dar.... asta e, voi papa ca de obicei (adica total aiurea ) si ce-o fi o fi.
Cat despre alint.... sotul ma innebuneste...il striga pe bebe Mongo. Eu nu stiu ce am, probabil sunt o mama denaturata, caci nu vorbesc cu bebe deloc. Poate si pentru ca, inca sper ca acum pe 30 sa ne spuna ca va fi fetita...din nou. E aiurea, stiu, dar data trecuta cand ne-a spus ca e baietel, parca nici n-a avut chef doctorul sa stea la ecograf mai mult.Ma rog...om vedea.
Va pupic dulcic si o zi buna va doresc.
www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey 23+
Vali
darene spune:
Si acum ca citesc din urma sa raspund:
Ginnette bine ca te-ai linistit si ca Tutu ti-a dat solutia optima. pt primirea in club.
Eu ii spun lui bebe putzulica,bubulica,motanel.Taticul nu ne zice in nici un fel,doar intreaba mereu cand vine de la servici:"How is our baby?He moved today?".Intr-o zi i-am aratat ca mi s-a uscat pielea pe maini din cauza sarcinii si el a zis zambind :"U became expired baby"
In araba "bubu" inseamna copil.
Kalosalina si Ereena sper sa treaca durerile,nasol cu gynipralul.
Monica ti-as admira pozele dar nu mi se deschide site-ul.Oricum sunt sigura ca esti o frumoasa.
Alina023 sa ne mai scrii sa ne zici ca te simti bine azi.
Si acum ma pun pe canapea sa dorm ca mi se inchid ochii.
Poze
Elena
30+
AMR 10 Sapt
ginnette spune:
Gatta,
Da, este; mi-a spus ca are 5 ani experienta cu gravide cu pb mea; deci "carte de vizita seriosa".
Alina,
ai grija de tine; si sa primesti numai vesti bune dupa amiaza de la dr.
Targul de covoare este intr-adevar, la intersectia intre Valea Oltului si B-dul Timisoara. Cum vii de la Plaza, in directia spre CET VEST, a doua intersectie semaforizata , se face stanga si se intra pe Valea Oltului; si cum intrii, este pe partea dreapta (un depozit cu rosu si gri).
Referitor la concediu pe 2008, am intrebat HR-ul: se poate lua, dar cu conditia sa vii la servici (dupa cele 126 de zile) si sa muncesti macar o zi. Dupa care poti sa-ti iei concediu. Nu poti sa-l iei "legat" de cele 126 de zile.
Roxana 29+
Abia astept sa ne intalnim !
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20749;30/st/20080106/dt/7/k/2fd1/preg.png
honey79 spune:
Referitor la vise... ufa....acum doua seri l-am visat pe ex-ul iubit.Aiurea rau...am mers la el acasa..de ce nu stiu, si erau acolo o gramada de persoane, printre care si noua lui sotie.El era total cu capul aiurea(adica isi pierduse mintile, nu mai judeca,innebunise) iar ai lui ma acuzau pe mine. Ma rog... ciudat vis.
Aseara am visat masini..de toate felurile,culorile,vorbarete,cantarete,sport,limuzine...am luat-o razna.
Insa, sora-mea m-a dat gata cu visele ce le are. Unul din ele.... a visat ca nascusem un bebe frumos frumos, bucalat si carliontat,blond cu ochi albastri. Alt vis: a visat ca si-a bagat capul in vaginul meu ca sa vorbeasca cu bebe...iar bebe i-a zis s-o ia la fuga, ca acolo-i casa lui,iar ea n-are loc... e doar pentru el.
Si ce-i mai culmea: serile in care a visat ea despre mine si bebe.... au fost aceleasi cu ale mamei...care normal, a visat altceva. Mi s-a parut un pic....creepy.
Anyway...pupici.
www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey 23+
Vali
Ellenuta spune:
ginette,
fufele astea de la mine, de la HR, nu mi-au spus nimic de ziua aceea .. oricum, vii cateva ore si gata .. ca sa poti beneficia de tot concediul pe 2008.
eu il am si pe asta de pe 2007 - intact .. eu vroiam sa-mi iau de pe 3 decembrie 10 zile odihna restante de anul trecut si apoi sa intru in medical pana la termen (adica inca 11 zile) .. INTREBARE .. imi afecteaza zilele de concediu pe 2007? adik sa-mi dea mai putine??
pup
29+ BB EVA MARIA