Mamici de noiembrie- decembrie (106)
Raspunsuri - Pagina 6
pussi spune:
irina mersi

ce complicat e cu 2!
rge ce ai papat bun?cand mergi la control?
PUSSI
32+
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA BURTICA ROZ
MAI AVEM 5 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!
pussi spune:
de descretit fruntile: 

REPRODUCEREA
Compunere unui baiat de 9 ani despre Reproducere, autentica nu este banc!, originalul in germana este atasat!
"Pentru ca se tot intimpla ca oamenii pur si simplu sa moara, trebuie sa apara altii. Asta este copulatia. Insa oamenii nu dorm ci lucreaza cu inima, penisul si vaginul din greu. Eu i-am vazut pe parintzii mei in camera de zi cind copulau. Tata icnea ingrozitor si mama a urlat, insa deocamdata nici unul dintre noi n-a murit. Insa poate ca doar au exersat fiindca bunica e deja destul de batrina. Am observat ca ei exerseaza cam de trei ori pe saptamina, cred ca bunica va muri curind. In noptiera mamei am gasit niste pastile. Tata o tot intreaba daca si-a luat deja pilula. Precis e si ea bolnava, insa nu merge la doctor. Insa daca ei continua sa exerseze asa de mult, sigur va aparea o noua fiinta pe lume. Eu mi-as dori un iepuras.
Reproducerea la oameni se intimpla prin seminte. Florile si tufisurile si pomii trebuie udati des si mama face dus in fiecare zi. Poate atunci creste totul mai repede.
Noua fiinta creste in burta, insa fiindca mami e bolnava, o face de data asta poate tati. I-a crescut deja burta insa nu ne-a spus inca nimic.
Cind noua fiinta apare pe lume, trebuie sa iasa mai intii prin vagin si e foarte mica si alba. Negrii ies cu siguranta prin fund.
EDUARD"
PUSSI
32+
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA BURTICA ROZ
RGE spune:
..ne-am intors sa ne schimbam ca face tati "jojing"

..stati linistite ne intoarcem repede ca nu a alergat niciodata s-a trezit la batranete ca-i arde de gimnastica
....noi suntem ok..
PUSSI...luni mergem la control....sper
..sa ajung luni si sa am dilatatie 2 ..visul vietii mele

..frumoasa povestea despre reproducere..m-a mancat si pe mine acum cateva luni sa-i spun unei fetite de 9 anisori despre barza si mi-a trantit-o...mi-a spus sa ma mai uit pe discovery si sa las povestile cu barza ca sunt cam mare
IRINA..in aceeasi formula..inca nu s-a plictisit mami de burtica!!
FETELOR E LUNA PLINA

ROXANA
cu "ursuletz"
GEORGE IONUTZ
IN SAPTAMANA 40!!!
BEBE TE ASTEPTAM CU DRAG!!!

"Doamne ajuta-ne!!"
Roxxy80 spune:

Hai ca m-ai binedispus.
Si sa va spun ce am facut: m-am racorit: adica le-am spus alor mei tot ce aveam pe suflet (despre faptul ca nu vin pe la mine, ca nu mai ai loc de ei sa te plangi, ca ei tot timpul au o problema). A ramas taica-meu fara glas. Acum ma simt mai bine![]()
quote:
Originally posted by pussi
de descretit fruntile:
REPRODUCEREA
Compunere unui baiat de 9 ani despre Reproducere, autentica nu este banc!, originalul in germana este atasat!
"Pentru ca se tot intimpla ca oamenii pur si simplu sa moara, trebuie sa apara altii. Asta este copulatia. Insa oamenii nu dorm ci lucreaza cu inima, penisul si vaginul din greu. Eu i-am vazut pe parintzii mei in camera de zi cind copulau. Tata icnea ingrozitor si mama a urlat, insa deocamdata nici unul dintre noi n-a murit. Insa poate ca doar au exersat fiindca bunica e deja destul de batrina. Am observat ca ei exerseaza cam de trei ori pe saptamina, cred ca bunica va muri curind. In noptiera mamei am gasit niste pastile. Tata o tot intreaba daca si-a luat deja pilula. Precis e si ea bolnava, insa nu merge la doctor. Insa daca ei continua sa exerseze asa de mult, sigur va aparea o noua fiinta pe lume. Eu mi-as dori un iepuras.
Reproducerea la oameni se intimpla prin seminte. Florile si tufisurile si pomii trebuie udati des si mama face dus in fiecare zi. Poate atunci creste totul mai repede.
Noua fiinta creste in burta, insa fiindca mami e bolnava, o face de data asta poate tati. I-a crescut deja burta insa nu ne-a spus inca nimic.
Cind noua fiinta apare pe lume, trebuie sa iasa mai intii prin vagin si e foarte mica si alba. Negrii ies cu siguranta prin fund.
EDUARD"
PUSSI32+
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
Roxxy
34+
Matei_
AMR 6 SAPTAMANI - DOAMNE AJUTA SA MAI STAM LA CALDURICA CEL PUTIN 4 SAPTAMANI!
RGE spune:
PUSSI ..am papat crema de pui , carne la gratar in sos picant si clatite cu nuci gratinate in vas de lut
ROXANA
cu "ursuletz"
GEORGE IONUTZ
IN SAPTAMANA 40!!!

"Doamne ajuta-ne!!"
pussi spune:
rge ce-i cu luna plina?
roxxy bravooooooooooooo

PUSSI
32+
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA BURTICA ROZ
slimatei spune:

Stefania X 2
33+
... AMR...MAX 7 sapt...
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto
irina_stef spune:
PUSSI se zice cand e luna plina sunt mai multe nasteri in serile cu luna plina.
atunci eu stau toata noaptea cu ochii beliti la luna poate MA TRANSFORM,eventual si urlu la ea daca e nevoie!
38+ cu
si
RAUL&ROBERTO
-IRINA-
RGE spune:
pei cand e luna plina sunt maternitatile pline...nu stiai??....sunt extraordinar de multe gravide care nasc in nopti cu luna plina!!
ROXANA
cu "ursuletz"
GEORGE IONUTZ
IN SAPTAMANA 40!!!

"Doamne ajuta-ne!!"
slimatei spune:
quote:
Originally posted by RGE
...
FETELOR E LUNA PLINA
"Doamne ajuta-ne!!"