Mamici de noiembrie- decembrie (106)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Hai mai Irina, ca poate se intampla ceva in noaptea asta. Poate vor dori baietii tai sa priveasca luna si se hotarasc sa iasa d ela caldurica. ce zici?

quote:
Originally posted by irina_stef

PUSSI se zice cand e luna plina sunt mai multe nasteri in serile cu luna plina.
atunci eu stau toata noaptea cu ochii beliti la luna poate MA TRANSFORM,eventual si urlu la ea daca e nevoie!

38+ cu si RAUL&ROBERTO

-IRINA-

Roxxy 34+Matei
_
AMR 6 SAPTAMANI - DOAMNE AJUTA SA MAI STAM LA CALDURICA CEL PUTIN 4 SAPTAMANI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

irina, rge voi de sexat v-ati sexat?? nu se intampla nimic??

sheri poti sa ma bati....uite scula dar nu pot sa tac! asa ca : LUNI NASTE SHERI PE ALECUTA!

PUSSI 32+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

MAI AVEM 5 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

quote:
Originally posted by irina_stef

aoleo maicuta!daca faci epidurala dupa aia iar ai dureri,sau ma rog se poate sa ai ca la ciclu dar mai tare?pai cate dureri frate?nu ajung alea de la nastere?

38+ cu si RAUL&ROBERTO

-IRINA-

scuze durerile ca la ciclu de n ori sunt din timpul travaliului... fetele cu epidurala se plangeau ca le doare tot .. eu sunt putin socata ca doar au depus aceeasi munca ca si mine dar fara dureri.Se plangeau mult mai tare de taietura de jos, de spate ...de abea mergeau .... ideea e ca se plangeau incontinuu de dureri

Ank Raul 17.10.2007

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Victo

ank si erika..daca tot ati nascut..v-am luat nr de tel..sa va anunt cd va fi cazul la mine sa puneti majoretele celea la treaba, sa iasa bebe repede si usor!

38+ piticul Stefanut
AMR 2 SAPT

ok victo ... daca nu sunt mufata cu tzitzi la fiu-meu nici o problema ... punem majoretel sa munceasca... ca prea stau degeaba

Ank Raul 17.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_stef spune:

PUSSI ce-i aia?eu nu mai cunosc asa ceva,trebuie reinvatat!

38+ cu si RAUL&ROBERTO

-IRINA-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_r spune:

multa sanatate si curaj si bebei sanatosi fetelor care nasc maine.
am fost la eco,bebelina are 3.400 gr si vineri la ora 9 ma duc sa ma internez pentru cezariana.

38+ Anya si Matei

AMR 3 zile(26.10.2007 programare cezariana)

bebe Anya

oana si matei(12 NOV.2003)+BB2
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos

Mergi la inceput

Pussi si eu de abea astept sa treaca mai 5 saptamani sa pot sa intru la "gimnastica" ... ca deja nici de aratat nu mi-o mai arata ca cica mi se facea pofta si nu mai stia ce sa zica sa evite.
Pussi noi papam la cerere ... dupa o masa buna , care tin sa te anunt ca dureaza vreo 40 de minute de stat la san, ca daca nu urla cat il tine gura .. doarme cam 3 ore .. chiar 4 daca am noroc

Ank Raul 17.10.2007

Mergi la inceput

mai PUSSI ce facem noi cu 2 daca plang de foame in acelasi timp,daca nu o sa putem cu cate o tzata la fiecare,iti dai seama o sa fie o molfaiala non-stop,si invers,mananca unul adoarme se trezeste celalalt si tot asa....hahahahah,pe mine ma bufneste rasul acum dar cand o fi timpul crek ma bufneste plansul,sa ne vezi atunci...insa eu m-am gandit si la altceva,ii dau unui bebe sa pape,inainte de asta ma mulg si cu o mana ii dau biberon celuilalt,si la masa urmatoare papa tzatzica celalalt care a papat biberon,si tot asa.asta daca nu voi putea sa-i alaptez in acelasi timp.

38+ cu si RAUL&ROBERTO

-IRINA-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Ce baiat papacios ai. Manca-l-ar mama pe el!!! Sper ca Matei sa fie la fel. Asta imi doresc cel mai mult, sa nu am probleme cu mancatul cu el.

quote:
Originally posted by Ank83

Pussi si eu de abea astept sa treaca mai 5 saptamani sa pot sa intru la "gimnastica" ... ca deja nici de aratat nu mi-o mai arata ca cica mi se facea pofta si nu mai stia ce sa zica sa evite.
Pussi noi papam la cerere ... dupa o masa buna , care tin sa te anunt ca dureaza vreo 40 de minute de stat la san, ca daca nu urla cat il tine gura .. doarme cam 3 ore .. chiar 4 daca am noroc

Ank Raul 17.10.2007

Roxxy 34+Matei
_
AMR 6 SAPTAMANI - DOAMNE AJUTA SA MAI STAM LA CALDURICA CEL PUTIN 4 SAPTAMANI!

Mergi la inceput

OANA deci vineri e ziua cea mare!bravo,o sa punem majoretele deja si-au facut antrenamentul,tinem pumnii sa fie totul bine,oricum asa va fi!

38+ cu si RAUL&ROBERTO

-IRINA-

Mergi la inceput