Mamici de noiembrie- decembrie (106)
Raspunsuri - Pagina 5
bb_yasmi spune:
gata ma pun in patut putin, ca sunt plina pana-n gat de papa, si gandul meu e tot la martini.......
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!
38 si bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra
pussi spune:
irina ce bine ca esti... ma loveste Elena in "fofo" de zici ca-i afara, niciodata n-am simtit-o asa ...daca as sti sa ma tusez as atinge-o .. m-a trezit din somn cu loviturile ei! Si la tine e fa fel? de la cate sapt.? Si secretia o alba o mai ai? Mi-e mi-a dat un ovul doza unica de Lomexin sa-l pun intr-o seara daca se rup membranele sa sterilizeze locul. Si bleaga de mine am vomitat si l-am eliminat! Acum cu,m sunt speriata l-am sunat pe tati sa mai cumpere unul si sa-l bag! sa fie pregatita!
victo n-am mai luat meto... ca ma enerveaza atatea pastile ..adica eu mai iau si Elevitul si duphastonul si ZGynipralul(astea 2 ) la ore fixe!
erika ma bucur ca-ti revi asa de repede, si lasa fata ca se obisnuieste ea cu bunatatile din tzatzele mamicii .. de n-o s-o poti intarca!
ank voi la cat timp sugeti? e cineva cu tine sa te ajute?
PUSSI 32+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
MAI AVEM 5 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!
vali_delide spune:
Gata, am montat patutul, doar ca trebuie pozitionat in week-end, ca nu mi l-au asezat cum trebuie..si e prea greu sa-l mute tati singur!
Mai fetelor, oare ce e cu Roxana? Si cu AncutzaD?Ca ele nu prea lipseau!
Erika, ma bucur ca sunteti bine, o sa treaca si faza asta cu alaptatul, cam in 3 zile am inteles ca incepi sa ai tu lapte ca lumea, dupa cezariana.Si atunci va papa si Angelina, vei vedea...pup io doua fete frumoase!!!
Ank, vad ca deja pleci in petit pt. Raul,nu? Sa pupe mami de baiat frumos!
Irina, esti mortala cu crema aia!Vezi, asa incepe rasfatul!
Valentina 32+ Cristina Stefania
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">pozici cu burtici,pisici si pestici
pussi spune:
quote:
Originally posted by bb_yasmi
fetele voi cum stati cu vergeturile??? la mine se imnultesc peste noapte!!!! daca mai astept mult pana nasc o sa am si in vergeturi......
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!
38 si bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra
am doar 2 pe partea stanga a ... dar acum freaca tati la greu cu creme.... pe burta inca nimic!
BURTICA ROZ
pussi spune:
irina asa ii apuca.. te miri ce idei au...
BURTICA ROZ
irina_stef spune:
PUSSIC stai linistita ca e doar inceputul,eu de multe ori ii simt capusorul parca in vagin,si ma inteapa si apasa de nu pot sa ma ases sau sa ma ridic,zici ca mai are cati-va cm si iese afara asa simt,dar nu e nimic,e doar presiunea asa mi-a explicat si mie nea pastaie(dr).mie nu mi-a dat nimic sa sterilizez nimic pe jos in caz de ceva.
bai voi radeti de faza cu crema dar de acum e cam de plans,pai eu ca mama si nu-s asa disperata,si el zici ca are copii in casa de o luna,seara pune caruselele sa cante,le pune pe amandoua o data de nu se mai intelege nici o melodie,leagana patuturile,in cosuletele de la carut a pus cate un maimutoi,omul asta o ia razna inainte de termen,si eu dupa el
38+ cu si RAUL&ROBERTO
-IRINA-
vali_delide spune:
Irina
Pai are omu' de ce sa fie bucuros si nerabdator, ca doar o sa aiba doi flacai frumosi!
Fetele, noi ne ducem la tv si mai stam intinse, ca azi am stat cam mult pe scaun, la calculator!
Pupici la toate, o seara frumoasa si o noapte usoara tuturor!
Valentina 32+ Cristina Stefania
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">pozici cu burtici,pisici si pestici
irina_stef spune:
vergeturile...hmmmmm alta poveste minunata...pana acum (vreo luna)aveam doar in partea de jos a burtii acum am si pe sus deasupra buricului urate rau,si pe solduri,pe fund nici nu mai ma sinchisesc sa ma chinui sa ma uit,or fi mai mult ca sigur,dar cel mai nasol este ca de vreo 2 saptamani ma mananca burta de inebunesc zici ca am raie,dorm cu peria de par pe noptiera ca ea e instrumentul de scarpinat cel mai bun,si pe jos pe unde mi s-a lasat burta de sta pe picioare,pe acolo ma si ustura si pielea e naspa rau si dura parca nu-i a mea....offf na ca ma gandi la mancarimi si iar ma apuca raia!
38+ cu si RAUL&ROBERTO
-IRINA-
RGE spune:
Buna seara..noi acum am ajuns si plecam iar....am fost la cumparaturi, l-am scos pe tati cu masinuta la plimbare sa-i afcem cinste cu o masa...am venit sa ma schimb si iesim la o plimbare..iar....am citit fugitiv din urma sa vad daca sunteti ok....am vazut ca nu lipseste decat Ancutza!
BB YASMI...sunt aici ..cuminte
ANK ma bucur ca esti ok si ca ti-ai revenit
ERIKA..pupici!!
irina_stef spune:
roxule bine ca esti bine!deci tot nenascutabai dar cu ANCUTZ chiar ce o fi de nu a facut ea prezenta,noi tot mai tragem chiulul cu zilele dar ea e constiincioasa si face prezenta!
hai ANCUTZ doar nu te-ai pus pe nascut,baga o tasta pe aici pe la noi1
38+ cu si RAUL&ROBERTO
-IRINA-