Mamici de noiembrie- decembrie (106)
Raspunsuri - Pagina 4
Ank83 spune:
quote:
Originally posted by dany2007
Ank83 ce ne recomanzi ceza sau normal???
Dana 32+ Luca-Rares
AMR - 8 Saptamani de stat in burtica.
www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica & BabyExpo si de la Marea Neagra
eu la normal la o ora am mers la toaleta sa fac pisi tinuta de asistenta si la 2 ore inca o data singura de am speriat toate asistentele cand m-au vazut ... cand am iesit de la baie ma asteptau acolo la usa cu sufletul la gura speriate ... dar durerile din timpul travaliului sunt mari intr-adevar nu am de ce sa va mint.. dar sa va vand un pont care toanta de mine l-a prins greu.Cand ai contractiile alea mari si urate de tre sa vina bebe... incercati sa impingeti cam de 3 ori pe contractie una dupa alta ca nu va mai doare... eu m-am prins greu
A si inca ceva am nascut la 10 seara si a doua zi de dimineata eu urcam scarile cu grija dar parca nu as fi avut nimic .Din punctul meu de vedere ..acum ca am invatat sa imping , a doua oara tot cu naturala merg si tot asa fara nici o epidurala ca am vazut fetele care dupa epidurala sau plins 2 zile dupa de dureri
Ank Raul 17.10.2007
slimatei spune:
anka dureri de ce..se plangeau?
Stefania X 233+ ... AMR...MAX 7 sapt...
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto
Ank83 spune:
dureri ca la ciclu dar accentuate de n ori .. la mine au fost mai puternice ca mi s-a bagat si ocitocina ....
Ank Raul 17.10.2007
irina_stef spune:
ERIKA SI ANK sa va traiasca bebeii,un print si o printesa ce mai...sa fie sanatosi papaciosi si necolicosi!
CREEM la multi ani sa fii sanatoasa alaturi de familia ta si tot ce va doriti!
bai dar voi sunteti cam smechere,am vazut ca iar o puneti de-o intalneala,bravo fetelor iar ma faceti sa fiu invidioasa ca nu pot si eu sa ma intalnesc cu voi,tare mi-as dori sa fiu si eu pe acolo.
PUSSI iar ai dat la peste?nu vreau sa te descurajez,dar sa stii ca noi nu prea ne incadram in categoria aia in care se zice ca ne lasa arsurile de pe la 34 sapt.la noi cum sunt in gasca,unul tot in stomac nimereste si tot avem arsuri,eu una nu am scapat nici acum de ele,macar sper sa te lase cu vomitatul.ce fac fetele...jucause?
LAVI dar tu ce papi bun pe la mami pe acolo?
mai eu tot elimin dop din ala cred,de 3 zile aproape,dar catamai dopul poate sa fie de tot iese racitura din aia?pe vineri cred ca mai dau o fuga la urgente daca nu se intampla nimic pana atunci,bag si eu o minciuna ca ma doare sau vad eu,dar macar sa-mi zica mai nasc sau nu
38+ cu si RAUL&ROBERTO
-IRINA-
irina_stef spune:
aoleo maicuta!daca faci epidurala dupa aia iar ai dureri,sau ma rog se poate sa ai ca la ciclu dar mai tare?pai cate dureri frate?nu ajung alea de la nastere?
38+ cu si RAUL&ROBERTO
-IRINA-
Victo spune:
am citit presa pana acum..ca miercurea sotu meu ia ziare, pt carte, respectiv film( cotidianul si evenim zilei)
acu o sa ma uit la film..de carte..vad eu poate ma apuc maine.
azi nu cred ca mai ies din casa, ca ploua incontinuu de azi dimineata..:(:(
Gill..La multi ani si nastere fara probleme maine!!!
uff..parca asa usor pare la voi fetelor care ati nascut..iar pe mine ma apuca groaza cd ma gandesc..uffffffffff...
38+ piticul Stefanut
AMR 2 SAPT
Victo spune:
ank si erika..daca tot ati nascut..v-am luat nr de tel..sa va anunt cd va fi cazul la mine sa puneti majoretele celea la treaba, sa iasa bebe repede si usor!
38+ piticul Stefanut
AMR 2 SAPT
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by irina_stef
LAVI dar tu ce papi bun pe la mami pe acolo?
38+ cu si RAUL&ROBERTO
-IRINA-
am papat fasole verde cu smantana la cuptor si cu piept de pui.
acuma bag un pahar de cola si la patut putin pana apare tati. ne-a promis ca isi scoate toate fetele/femeile (eu, iasmi, mami meu si soacra) la o pizza diseara, dar la cat am papat acuma......
mamaaa fetele vreau sa va zic ca avea mami meu in pahar martini cu lamaie si mirosea asa de bineeeeeeeee... ca nu m-am putut abtine si am luat si eu o gurita......ce buna a fost gurita aia....
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!
38 si bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra
irina_stef spune:
LAVI sa va fie de bine papica!
bai gagici hai sa va zic ultima....cu ce ne-am pricopsit de la tati nostru.vine barbatelul meu acasa si zice iubita le-am luat ceva la baieti...io repede bravo ce? crema de fata de la mustela,sa aiba tenul frumos.pai is baieti dar daca aveam fetite oare ce le lua?oje si rujuri inainte sa se nasca?
38+ cu si RAUL&ROBERTO
-IRINA-
bb_yasmi spune:
irina , super!!! ce conteaza ce a luat?? important e ca si-a "batut capu'" sa cumpere ceva pt flacai!!!
roxule, hai fa prezenta!! da-ne un semn ca esti bine!!!!
fetele voi cum stati cu vergeturile??? la mine se imnultesc peste noapte!!!! daca mai astept mult pana nasc o sa am si in vergeturi......
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!
38 si bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra