Mamici de mai - iunie 2008 (13)
Raspunsuri - Pagina 19
gabitzam spune:
Ce inseamna un pic de soare, iti ia depresia cu mana! Nici greata nu mi-a fost in dimineata asta! ![]()
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Alysh spune:
Acum am ajuns si eu de la servici si am gasit vestea asta trista de la Liliana......imi pare tare, tare rau!!!![]()
Alina
12+
http://bd.lilypie.com/hduvp3.png
andreap spune:
Scrisesem un mesaj....da' s-a pierdut.
Of..Liliana..imi pare extrem de rau..nu sutn cuvinte care sa exprime aceasta durere..multa putere
Eu am fost la eco aseara.BB arata de 5 s si 5 zile,desi eu am 7 saptamani.dar sunt obisnuita de la Mariuca:si ea arata mereu mai mica cu 2 sapt.decat varsta sarcinii dupa UM.Macar la ea stiu sigur ca am ramas
in a 25-a zi a ciclului.I-am vazut si inimioara pulsand,are cam 5 mm...sunt un pic ma linistita.Continui cu no-spa cat cuprinde,plus Utrogestan.Acum intrebare:care e calea cea mai eficienta la utrogestan:orala sau intravaginala?
Pupici,mai vb
Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea
si MARIUCA-7.11.2004
vera_2209 spune:
Buna andreeap. Aceeasi nelamurire in legatura cu uragestan am avut-o si eu pana aseara acnd am fost la med ginecolog sa imi iau rez la analize (care cica au iesit fff bine
)si am intrebat si cum tb administrate aceste pastile iar doctora mi-a zis ca nu are importanta cum le iau oral sau intravaginal pt ca oricum isi fac evectul important e sa le suport eu.Vad ca am luat si aseara si azi oral si e ok.L-am vazut si pe bb si e asa de mic si saltaret parca e un iepuras.A fost foarte emotionant sa imi vad puiul..
leeloo2004 spune:
Buna fetele!
Vai ce veste trista...Liliana imi pare tare rau..stiu ca niste simple cuvinte nu iti pot alina durerea, dar sper sa ai putere sa treci cu bine prin incercarea asta si sa poti sa o iei de la capat...
Am fost aseara la dr. - analizele mi-au iesit bine toate, din pacate insa trebuie sa renunt la aspenter si sa trec pe injectiile cu clexane...
dar asta e, bb e pe primul loc!
Raceala mea nu imi mai trece - deja m-am copt, iau osscillo, vitamina C, ceaiuri si marimar...sper insa sa nu-l afecteze pe bb ca eu o duc pe picioare, ce sa fac?
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Alysh spune:
Fetelor m-am ingrijorat tare de tot: colul meu este 2,49 cm si este inchis. Acum am citit pe net ca si un col de 3 cm este considerat scurt. Am intrat in panica. Ce stiti de asta?
Alina
12+
http://bd.lilypie.com/hduvp3.png
ina78 spune:
Mi se pare ca intravaginala. Utrogestanul are rolul de a consolida formarea placentei (sper sa nu vb prostii). Asa mi s-a spus, asa-ti spun... 
eu - Ina
- puiutul meu
danutza77 spune:
Liliana, suntem alaturi de tine

Andreap, si eu tot intravaginal am primit recomandarea de la dr.
la toate fetele
Daniela
Adriana_78 spune:
Buna dimineata fetelor!
Din Piatra Neamt un pic de soare pt. toate fetele triste.
Liliana, sper sa treci repede peste suparare si sa ramai cat mai repede insarcinata!
De ce s-o opri oare sarcinile in evolutie? Pe mine m-a speriat la primul control o doct locala spunandu-mi ca am sac gestationar mare si embrionul e mult prea mic = poate nu se dezvolta. Eu n-am crezut-osi am continuat sa cred ca e bine. DE CE NU S-AR DEZVOLTA?
Cred ca trebuie sa dau o cautare in internet.
Alysh, intreaba doct., nu-ti face ganduri negre. Poate nu e nimic grav si difera de la mamica la mamica.
Ref. preturi - eu am descoperit de mult ca in RO, mai ales articolele pt. copii costa o avere.
Si in Austria sunt preturi mai mici ca in Ro, iar salariile nu pot fi comparate.
pupici tuturor mamicilor
Adriana
cadina spune:
Liliana, draga mea, imi pare nespus de rau... N-am cuvinte sa-ti spun cat de rau imi pare. Fruntea sus, trebuie sa fii optimista si curajoasa! Cu siguranta vei fi mamica. Cu cat treci mai repede peste perioada asta cu atat va fi mai bine pentru tine. Suntem alaturi de tine.