Mamici de mai - iunie 2008 (13)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kristinik spune:

Buna fetelor!!!

Eu am fost cam lenesa si nu am mai scris de mult insa am citit toate mesajele voastre.
Liliana imi pare foarte rau . Lasa ca DD o sa te ajute si in cateva luni poate o sa intri iar intr-o odisee.

Nu stiu dar cred ca eu imi schimb doctorita. Nu- mi mai place si am auzit tot felul de lucruri despre ea. Am mai vazut ca si alte fete au facut la fel. In principiu nu cred sa fie vreo problema. Oare nu este prea tarziu? Eu intru de azi in sapt 13 . Ce ziceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Alysh,colul scurtat nu e "de bine"!In general se recomanda repaos la pat,daca e posibil,.Colul se scurteaza(sper sa nu gresesc)din cauza contractiilor.Ai avut asa ceva? Eu una am avut la precedenta sarcina si de aceea in luna a 5-a s-a deschis si scurtat colul.1 luna am stat cumintica acasa si s-a rezolvat.Vb cu medicul.
Ref.la utrogestan,si eu tot intravaginal l-am folosit acum.Auzisem(parca) ca oral iti da stari de greata????

Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Andreea, tu cat l-ai avut la sarcina precedenta?
Mie dr mea mi-a spus ca e bine. Acum am sunat un alt medic si mi-a spus, citez " e ca la carte", e foarte bine. A zis ca nu-i cel mai lung col din lume dar se incadreaza in limitele normale si daca e inchis, pot sa stau linistita. Deci, nu stiu ce sa mai cred.....

Alina 12+

http://bd.lilypie.com/hduvp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Alysh - eu zic ca in caz ca era o problema ti-ar fi spus imediat, la ecografie! Daca dr. a zis ca e ok, atunci e ok si nu trebuie sa-ti faci griji.

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pemidar spune:

Liliana, sunt si eu alaturi de tine, Dumnezeu sa te intareasca.

7+ si Daria( 11.02.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Leeloo, , multumesc de incurajare. Asta e cand ai net si citesti tot ce gasesti prin el devii paranoic. Mai bine era de mamele noastre, nu mai stiau atatea lucruri si erau mai linistite. Mama mi-a spus ca a fost cu mine la dr prima data atunci cand am miscat. I-am zis ca a fost cam inconstienta.....

Alina 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

quote:
Originally posted by Alysh

Leeloo, , multumesc de incurajare. Asta e cand ai net si citesti tot ce gasesti prin el devii paranoic. Mai bine era de mamele noastre, nu mai stiau atatea lucruri si erau mai linistite. Mama mi-a spus ca a fost cu mine la dr prima data atunci cand am miscat. I-am zis ca a fost cam inconstienta.....

Alina 12+

Ai dreptate - mie mama mi-a spus ca ea nu a facut niciodata ecografie si ca primul control adevarat l-a facut la 7 luni... (si era din Bucuresti!)...pe de alta parte cred ca altele erau conditiile, informatiile dar parca nici nu erau atitea cazuri triste...

10+

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

Liliana, imi pare tare rau de ce ti s-a intamplat. Sper sa te ajute DD sa treci peste asta si sa ai cat mai curand un bebelus.
Tare ma mai dau peste cap vestile triste despre bebelusi nascuti sau inca in burtica.

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Deschid eu capitol nou daca nu deschide altcineva.

Capitolul 14

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput