Mamici de mai - iunie 2008 (13)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Seara buna burtici!!

Moaama ce de vesti bune: felicitari noilor venite!! sarcini usoare si bebei sanatosi!!
Felicitari si fetelor care au aflat deja ce fundita atarna de carucior!! Suuper!! Abia astept sa aflam si noi..din pacate va trebui sa astept pana prin decembrie la ecografia morfologica.. dar macar atunci sper sa stea cum trebuie sa vedem ca am o prietena care nu a putut afla decat prin luna a opta ce era bebelul ca nu statea domnule la poze...

Cami 12+ & Sofia Alexandra(8 mai 2006)
poznewww.flickr.com/photos/40365301@N00/sets/" target="_blank">1 si 2 si filme1, www.dropshots.com/camiM" target="_blank">2

Mergi la inceput

Na.. nu stiu ce mai voiam sa zic!! Ma lasa domnule si neuronul asta obosit pe care il mai aveam..

Eh atunci va pup pe toate, o seara buna va doresc si revin cand reusesc sa ma adun!!

poznewww.flickr.com/photos/40365301@N00/sets/" target="_blank">1 si 2 si filme1, www.dropshots.com/camiM" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Eu balotez castraveti acrii, poate imi trece nodul asta din gat.

Si m-a obosit Andrei al meu de numa', azi nu l-a scos bona afara ca ploua si a avut extra energie de cheltuit. Si dai si freaca pe muma-sa pina la loc comanda. Si sotul meu a venit tarziu de la serviciu si de-abia acum m-a eliberat. Ufff! M-as baga in pat dar maimuta de-abia asteapta o tura de tranteala si calareala in pat.

Aseara l-am convins pe taica-su sa doarma cu el. Lipise ceva la geam si mirosea a lipici/silicon/nu-stiu-ce, de mi-a venit rau instant si am zis ca eu in camera aia nu dorm. Dimineata sforaiau unul cu capul pe celalat si mi-am zis ca e cazul sa fac mai des chestia asta

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Gabitza...m-ai omorat ce fain povestesti..!!
Si eu aseara i-am expediat pe Sofia si pe tata-sau in parc sa am cateva minute de liniste ca altfel e dezastruos!! Nu sta locului nici o clipa.. cand sa ma intind si eu pe canapea sau pe pat o si vad ca apare tragand dupa ea o cutie de jucarii , un puzzle.. ce sa mai nu vine domnule cu mana goala.. si nu ma lasa pana nu ma dau jos sa ma joc cu ea!!

Eu tocmai am stins focul la sarmale.. si astept cu nerabdare sa se raceasca sa pot infuleca vreo cateva..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

... bebelusii mei nu au rezistat,s-au oprit in evolutie...

Mergi la inceput

Liliana..off.. imi pare extrem de rau.....saracuta ce trebuie sa fie in sufletul tau!!
Noi suntem alaturi de tine macar cu un gand bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

lilianaFi, imi pare rau. Dumnezeu sa te intareasca, iti dorim toate fetele aici din tot sufletul.
si o sa vezi, peste 2-3 luni, o sa poti lua de la capat.PUpici multi

14+ cei mai fericiti parinti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Offf, Liliana, ce durere...Imi pare asa de rau
Stiu ca nimic nu te poate alina acum si cuvintele sunt sarace... Iti doresc sanatate multa si putere sa ajungi iar sa iei odiseea de la capat cat mai curand, cu succes.

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria26 spune:

quote:
Originally posted by gabitzam

Maria26 si DanaH, sunteti pe lista de burtici

multumim mult

maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Liliana imi pare tre rau ca trebuie sa treci prin asa ceva. dumnezeu te va intari si in scurt timp o sa revii la odisee. sanatate si ai grija de tine si incredere.

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput