Mamici de mai - iunie 2008 (13)
Raspunsuri - Pagina 14
monik16 spune:
quote:
Originally posted by maria26quote:
Originally posted by gabitzam
Maria26, nu fi speriata, nu e asa rau sa fii insarcinataO sa te descurci, impreuna cu noi, si o sa trecem cu bine si peste asta. Poat o mai fi vreuna din fete care naste si la Elias. Mai sunt deschise subiecte pe forum despre spitalul Elias.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
mersi mult.. eu vreau sa ma programez la dr. Ana Maria Floare. Am auzit ca e foarte buna si vine la nastere, voi aveti idee?
maria
Buna,
Si eu merg la ea. N-am gasit nimic neplacut pe forumuri. Am fost doar o data, urmeaza sa merg in noiembrie din nou... Pare draguta, finuta si atenta. O sa vedem...
Lilly79 spune:
Buna dimineata burtici.
Mai dormiti? S-a schimbat ora, asa ca ar trebui sa fiti fresh.
Vad ca in weekend suntem cam lenese la scris (eu is tot timpul asa
).Subiectul nostru era pe pagina a-2a, asa ca m-am gandit sa remediez situatia.
Eu am inceput sa am ceva burtica, dar cred ca e mai mult grasime
, ca mananc ca o sparta.Si seara am un balon in loc de burta.
Vineri ma duc la dra mea la control. Voi avea 10 sapt si 6 zile. Se va putea masura pliul nucal? Sau inca nu?
Dupa controlul asta ma gandeam sa-i anunt pe cei de la lucru. Pe langa adeverinta de la medicul de familie mai trebuie ceva declaratie (sau ceva asemanator)? Aveti cumva vreo idee ce trebuie sa contina?
O zi superba 
Lilly
10+ Bebe
Reallaura spune:
Buna dimineata,
Eu sunt mai harnica
in we, ca la birou e prea mult de lucru ca sa misc in front... si mai am si relatii tensionatee cu sefa in ultimul timp..
Lily 79, pliul nucal se masoara intre sapt 11 si 13. Nu o sa-l poti masura la ecografia asta, si eu am fost la 10 sapt si 5 zile si mi-a spus sa vin peste 2 sapt. la eco pentru masurarea pliului nucal.
Dar nu-i nimic, il vezi pe
si traiesti bine 2 saptamani din amintirea asta :)![]()
Danaangie, bafta miercuri la eco!! Iti tin pumnii.
Care zicea de burtica umflata ca un balon? Si eu sunt la fel, am o burta de nu ma mai inteleg cu ea si arata a grasime, nu a bb :( Am inteles ca asa e in sarcina.
O zi buna tuturor gravidutzele!
Laurita
gabitzam spune:
Lilly, eu la Andrei am facut o hartie adresata directorului, in care ziceam ceva de genul: "subsemnata...din serviciul...va aduc la cunostiinta ca sunt insarcinata, atasand si o adeverinta de la medicul de familie. Precizez ca data probabila a nasterii este ..." Cu data, semnatura si numar de inregistrare de la registratura. Ma rog, nu mai stiu exact cuvintele, dar asta era ideea. Am pe calculatorul de la servici documentul, pot sa-ti zic mai exact luni. Am pastrat si eu o copie dupa hartia cu pricina.
Daca nu anunti in mod oficial ei nu sunt obligati sa se supuna ordonantei cu protectia maternitatii la locul de munca (Ord.96 din 14oct2003). Tot in ordonanta aceea scrie ca avem dreptul la un numar de ore pe luna libere pentru controale medicale.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
YLARI spune:
Buna dimineata fetelor!!!
A fost super la nunta, dar vestea cea mai buna este ca am scapat de greturi!!!! Esteeeeeeeeeee!!!!! Sigur am scapat de ele ptr azi dimineata am mancat 3 sarmale!!!!!! Hih, hi, hi!!!!
Daca ati stii ce fericita sunt!!! In rest totate bune si frumoase... ceea ce va urez si voua!!! Pupici!
YLARI
http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png
Simonix spune:
Neatza fetele :)
Sunt fresh in dimineatza asta si m-am gandit sa va
pe
Chiar daca sunt umflate burticile noastre, este pentru o cauza nobila
Si eu am un colacel nou noutz si am impresia ca se mareste in fiecare zi, cateodata asa mi-as dori sa se vada mai bine, pt ca de exemplu ieri la supermarket imi venea sa cad din picioare si era o coooaaadaaa... Dar mi-a fost rusine sa ma bag in fatza, mai ales ca sigur nu ma crede nimeni acum
Sotzul mi-a zis ca pentru asemenea cazuri sa imi iau cardul de
hihi
Bravo Ylari ma bucur ca ai descoperit si tu viata dupa greatza. La mine e ceva ciudat, am inceput sa vomit mult mai des decat cand aveam greatza... pur si simplu ma simt ok (in nici un caz ca acum 2-3 saptamani) si dintr-o data ... la WC cu mine ! nu inteleg . Si dupe aia ma doare stomacelul. Sigur nu e de la mancare... ma rog, astept sa treaca. Bine ca am pofta de mancare si in afara de carne de pui mananc cam orice. Si am reinceput sa beau si apa 
Pliul nucal mie mi-l masoara in saptamana a 14-a, pentru ca cica bebe meu e mic :) e mai tinerel. Asa ca miercuri il masuram pe toate partile 
Mai fetelor ... o eco morfo = 3.700.000 ??? Zicea Simonacip ceva ! vai de mine, mi se pare enorm ! aici eu dau la medicover echivalentul a 70 RON pt o eco transvaginala iar la eco morfo = 150 RON
Pupici si revin 
Simona
http://bd.lilypie.com/C2Qrp2.png
http://picasaweb.google.com/s.vilau
lilianaFi spune:
Simonacip felicitari pt fetita si mai ales pt rezultatul bun,m-am bucurat mult citind mesajul tau,numai bine 
Ylari deci ai scapat de parte urita a sarcinii,ma bucur mult pt tine,numai bine 
..eu merg luni la echo la ora 17.00 si deja m-a apucat o mare de emotii...
Numai bine tuturor...
simonacip spune:
Liliana
, bafta multa luni la eco, te asteptam sa vii fericita si numai cu vesti bune..
Simonix, da, o gramada de bani se dau aici pe analize
Sa-ti mai spun si pretul unei amniocenteza? Sa te tii bine. 17 mil 600 ![]()
Ylari, felicitari c-ai scapat de greturi! EU tot le am
..
Va las, va pup, mergem la niste cumparaturi..
David (10 nov 2004) si
Simona
13+ puiul mic
Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
Lilly79 spune:
Liliana iti tin pumnii pentru maine. Iti inteleg emotiile. Cred ca si eu joi o sa ma urc pe pereti de nerabdare.Intalnirile astea la eco cu bebeii nostri, is asa de rare, dar asa de faine 
gabitzam merci de informatii. Inseamna ca nu este ceva formular tip. O sa compun eu ceva din care sa reiasa starea mea.
Apropo de dureri de cap, astazi m-a cam durut capul in reprize si am si vomat dupa ce-am intrat in oras(dupa o calatorie cu masina de vreo 150 km; nu eu am condus
).Eu nu am probleme pe masina, dar se pare ca acum is mai sensibila.
O seara faina, si-o saptamana usoara.
Lilly
10+ Bebe
simonacip spune:
Buna dimineata fetelor
Azi n-am mers la sv. David mi-a facut febra in we, fara nici un alt simptom Am fost la Grigore Al...se pare ca a facut o mica indigestie de la niste cremvursti mincati cu o seara in urma. sper din suflet sa fie asta si nu vreo molipsitoare...SUnt speriata de ele pt ca eu nu tin minte sa fii facut vreuna in copilarie. LA rubeola aveam imunitate probabil de la vaccinul din clasa a 11-a, dar in rest sunt descoperita. Si voi sta cu frica asta pana voi naste..Off
In rest...toate-s ok, asta nu inseamna insa ca am depasit greturile..
Ieri mi-am cumparat 3 bluzite de gravidutza tare dragutze...De fapt sunt purtabile si de o negravidutza, dar stiti cum e moda acum, in avantajul nostru, ceea ce ne da posibilitatea sa purtam si haine dragutze...Majoritatea hainelor de gravida parca vor sa ne pedepseasca..
Hai ca ma lungesc.
VA pup si asteptam vesti d ela cele care merg azi la intilnirea cu bb-lusii.
David (10 nov 2004) si
Simona
13+ puiul mic
Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."