Mamici de mai - iunie 2008 (13)
Raspunsuri - Pagina 13
cenia spune:
Hei, cine zicea ca o doare capul? citeam la naturiste ca un pahar de suc de portocale proaspat stors ar avea efecte bune in combaterea migrenei.
Acuma eu nu am incercat, cumnata mea se alinta mereu si trebuia sa ii faca sotul sucul sau sa ii curatim portocalele noi.
Uneori trebuie sa apelam si la leacurile naturiste daca nu avem altceva. pt nas infundat e buna apa cu sare, inclusiv de pus in nas.sau inhalatii cu ulei de brad, de pin este inhalant special facut din uleiuri volatile, erau pe la magazinele naturiste.
Visele la mine au fost groaznice la prima sarcina.
Sper sa scap de data asta, ca ma trezeam uda, tranpirata toata de emotii!
MsBB spune:
Buna dimineata burtici :)
Cum va mai simtiti? Spunea cineva ca exista viata dincolo de greturi
... oare chiar exista ? ahaha Tind sa cred ca da ... a 2-a zi fara greturi , tot nu-mi vine sa cred si shhh zic in soapta sa nu ma auda si sa se intoarca
.
fecian am citit ce ai patit! Incredibil... cred ca mi-ar fi stat inima in loc numai la gandu ca cineva a fost in casa in lipsa ... Poate domnu a facut o baitza ceva ? O Doamne ,ce oameni!
Apropo de burtica.. creste
Eu sunt mai slabuta si poate din cauza asta se vede destul de bine ... e destul de umflatica burtica in partea de jos si cum sa ma exprim mai artistic? deja imi vine greu sa stau ... "gheboasa" sau mai frumos zis aplecata.
La inceput si eu aveam vise care mai decare mai horror , visam urat si ma trezeam leoarca in toiul noptii si normal ca pana dimineata ma alimentam cu frumusete de visuri. Acum deja dorm bine si nu ma mai trezesc noaptea ... doar daca n-am norocul sa se trezeasca BB vecinilor si sa dea trezirea.
Maria26 bun venit! si suntem alaturi de tine in exeperienta asta unica .Si eu sunt la prima sarcina si imi rod unghiile la gandul cum o sa fie dar ... Doamne ajuta!
Va pup pe toateeee si va doresc un weekend extraordinar!
Adri
11+
http://bd.lilypie.com/cAoqm7.png
Adriana_78 spune:
Buna ziua tuturor!
Suntem si noi pe aici. Azi-noapte a fost prima noapte dupa 2 ani si 4 luni cand am dormit fara Lara mea - am lasat-o sa doarma cu buni si n-au fost probleme. Desi simt nevoia sa fiu si singura, nici fara ea nu pot sta
;
Fecian, schimba neaparat incuietorile! Groaznic! Stati intr-un orasel mic? Eu aveam despre Olanda numai pareri bune, nu-mi vine sa cred ce povestesti.
Visele confuze sunt normale - nu-ti face griji!
Reallaura, felicitari pt. baietel! Eu stiam ca abia de la 20-22 sapt. in colo se vede clar ce sex va avea bebe. Inseamna ca doct. avea un super ochi si aparat.
Sanatate mamicilor racite! Aveti grija de voi!
un weekend frumos la toata lumea!
Adriana
11, mami de Lara (22.05.2005)
Reallaura spune:
Buna dimineata tuturor!
Adriana78, merci pentru felicitari! Si eu stiam ca mai tarziu, dar, pe de alta parte, nu s-ar hazarda dna doctor aiurea... Oricum, daca se confirma, respectele mele pt Dna doctor...:)
Gabitzam, merci mult pentru schimbarea DPN.
Ma duc sa fac putina curatenie si o mancarica. Dimineata sunt f activa, dar pe la 4-5 incolo incepe greata si moleseala. sunt pe dos! :)
Laurita
YLARI spune:
quote:
Originally posted by cenia
Hei, cine zicea ca o doare capul? citeam la naturiste ca un pahar de suc de portocale proaspat stors ar avea efecte bune in combaterea migrenei.
Acuma eu nu am incercat, cumnata mea se alinta mereu si trebuia sa ii faca sotul sucul sau sa ii curatim portocalele noi.
Uneori trebuie sa apelam si la leacurile naturiste daca nu avem altceva. pt nas infundat e buna apa cu sare, inclusiv de pus in nas.sau inhalatii cu ulei de brad, de pin este inhalant special facut din uleiuri volatile, erau pe la magazinele naturiste.
Visele la mine au fost groaznice la prima sarcina.
Sper sa scap de data asta, ca ma trezeam uda, tranpirata toata de emotii!
Saru mana, eu eram cu durerile de cap... dar au trecut! Cred ca au trecut si gretzurile!!! Esteeeeeeee!!!!!!!! Am putut si sa mananc ieri si azi, bine, mai revin din cand in cand, dar numai ca si senzatie, nu am mai varsat de 2 zile...
In rest sunt ok, imi fac o masca acum, azi am program de infrumusetare, mergem la o nunta si trebuie sa fiu frumu!!!! Bine ca mi-a revenit puterea!!! Reincep sa fiu tare fericita, ca pana acum parca eram batuta. va urez weekend frumos fetelor!!! Si... sunt aci, cu okii pe voi!!!
Pupici
YLARI
http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png
danangie spune:
Buna ziua
-ute,
si eu sunt racita bocna. Stranut incontinuu. Mi-e frica pentru ca ma incordez si mi-e frica sa nu afecteze la bb. Nasul infundat, imi curge incontinuu. Febra nu am facut. Beau non stop lapte cu miere de albine. O data am baut ceai de menta cu lamaie. Dar am inteles ca nu e buna menta pentru ca te constipa. Teiul....nu stiu daca e bun.....ce mi-e ciuda ca am racit!!! Miercuri ma duc la eco. D-ne ajuta!!
mult asteptat
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by danangie
Buna ziua-ute,
si eu sunt racita bocna. Stranut incontinuu. Mi-e frica pentru ca ma incordez si mi-e frica sa nu afecteze la bb. Nasul infundat, imi curge incontinuu. Febra nu am facut. Beau non stop lapte cu miere de albine. O data am baut ceai de menta cu lamaie. Dar am inteles ca nu e buna menta pentru ca te constipa. Teiul....nu stiu daca e bun.....ce mi-e ciuda ca am racit!!! Miercuri ma duc la eco. D-ne ajuta!!mult asteptat
poti incerca ceai de musetel cu lamaie si miere, este contrarul efectului mentei (mai diuretic...). Pt nas..nu ai ce face. Eu am mai facut seara frectii cu carmol,apoi infofolita, si sosete, mi se parea ca ma incalzeste si respir si mai bine.
Iar bune sunt fructele: portocale, gref, kiwi (desi inca nu sunt la fel de bune ca in dec-ianuarie), chiar si compot de visine (orice contine vitamina C). Si ciorbitse...daca iti plac, fierbinti si acre, hranesc.
Daca ai si tuse (si mai ales la cea cu expectoratii), fa ceai de ceapa. E nasol la gust,(are gust de supa..) eu am pus 1-2 linguri mari de miere la o cana calduta, si a iesit sirop. O cana bauta cu lingura, guritsa cu guritsa m-a lasat de tuse incarcata in 12 ore.
13+ bb-ul cel mai iubit
simonacip spune:
buna fetele...Mai, dar toate sunteti racite, ce se intimpla? Imi pare rau pentru voi. Dar asta sa fie singura problema va doresc!
Am fost la eco azi, la dr Albu. Mi-a facut eco transvaginala, mi-a masurat tot, activitate cardiaca, pliu nucal, se vedea si osul nazal, totul pare ok. Desigur el mi-a propus si un triplu test, dar dupa vizita asta la el vred ca ma voi opri aici. Probabil ma voi programa pentru morfologica de 21 de sapt tot la el. COsta 3.700...destul, cred ca cel mai mult fata de ce am azuzit pina acum, dar eu am atita incredere in el incit am zis ca merita.
Acuma surpriza cea mare este ca s-ar putea ca bb sa fie fetitza, nu baietel cum mi s-a spus la 12 sapt. Eu sunt tare fericita, nici nu-mi dadeam seama cit imi doresc o fetitza cu fundita ....Draga de ea, abia o astept!
Mai astept totusi confirmarea dr mele, la urmatoarea eco, care probabil va spune cu certitudine...
Wow! E grozav sa primesti atitea vesti bune...
In rest toate-s bune. Greturile parca s-au mai potolit...burtica mi se pare maricica
, am luat 1,5 kg..
Felicia...schimbati yalele..cita nesiguranta mi-a produs ce ai spus despre hotii care au si cheia voastra..
Cit priveste burtica stai linistita, nici eu n-aveam burtica pe la 9 saptamini.
Ylari, petrecere frumoasa! Sa te distrezi cit poti de bine.
Laura, abia-mi astept nepotelul..

Adriana 78, nu de la 20 de sapt se vede sexul...cam 16-18..Eu asa am stiut si la prima sarcina, pe la 16 sapt.
Fetelor eu despre ELias am auzit numai de bine..conditii bune, personal ok...Acuma depinde si de experienta fiecareia si de cum a primit toate la momentul respectiv
David (10 nov 2004) si
Simona
13+ puiul mic
Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
monik16 spune:
quote:
Originally posted by andreap
Buna dimineata si de la noi.
Felicitari celor care au vazut puiul sau doar au auzit o inimioara mica batand.Eu mai astept putin....macar 1 saptamana.
Ref.la anuntatul la munca..inca ma gandesc daca acum sau mai incolo.Ideea e ca trebuie sa lipsesc ptr.analize,eco..cum sa fac asta daca nu le zic?
Multumesc si celor care mi-au raspuns la intrebarea cu policlinicile private.
In alta ordine de idei,declar si eu ca am stari de greata.Nu mari,adica pot manca fara sa,dar am un 'nod' in gat.Plus un somn de zile mariiiiii.Aseara stand cu Mariuca la Scooby
,m-a luat somnul
...m-a trezit copilu' sa-i fac baie.dupa care,mai dormi daca poti!
pe voi va doare burtica?adica dureri abia sesizabile,ca la ciclu.dar eu le am.Si din cate imi aduc aminte,le-am avut si la Maria.
O zi minunta.
Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreeasi MARIUCA-7.11.2004
buna,
Eu am anuntat la serv. dupa ce am facut eco si analizele, sa fiu sigura ca e ok... Poti spune ca ai niste probleme si ca nu te simti prea bine. Te duci sa vezi ce ai, nu?
Si eu mai simt uneori mici intepaturi, usoare, am citit ca ar fi normale...
monik16 spune:
quote:
Originally posted by maria26
buna,
este pentru prima oara cand raman insarcinata si sunt cam speriata..
eu sunt din Pitesti si as vrea sa nasc la Bucuresti. Vreau sa nasc la Elias, dar am citit numai de rau despre spital, voi ce ziceti?
Am 8 saptamani si abia astept sa scap de senzatia de voma...
va multumesc anticipat
va pup
maria
buna,
Si eu vreau sa merg tot acolo desi am citit chestii cam urate...Acolo e medicul meu si asta e... Chestii asemanatoare sunt si prin alte spitale... Au loc multe nasteri acolo si sunt ok...

,dar am un 'nod' in gat.Plus un somn de zile mariiiiii.Aseara stand cu Mariuca la Scooby
,m-a luat somnul