Mamici de mai - iunie 2008 (13)
Raspunsuri - Pagina 12
gabitzam spune:
Fecian, chestia asta cu visele urate o sa se amplifice mai ales spre sfarsitul sarcinii.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
cleo78 spune:
helow fetele si burticile,
pt cele racite, va pove ca si io stau cu nasu infundat de la inceputul sarcinii, simptomele accelerandu-se seara; olinth-u cel de toate serile nu mai voie, apa de mare Marimer Nazomer cum s-o numi nu face decat sa il faca sa curga, dar de respirat, tot pe gura respir noaptea. AM bagat capu la aburi un pic, cu apa cu sare.
Rau o fo cand am inceput sa tusesc, dar am scapat cu ceai de ceapa (incep sa imi aduc aminte de leacurile bunicii...., bunicul a avut astm si infectii pulmonare mult timp, iar pastilele nu mai aveau efect). Un ceai de urzici ar prinde bine, dar de unde...
SI clasicul ceai cu miere si lamaiie, la munca beam apa fierbinte peste lamaiie (5-6 cani pe zi).
Cat despre burtica mica..io intru in sapt 14, si am burta mai mica decat a colegelor (bine, nu mai e plaftus ca inainte). Dar eu am si bazinul lat. Si am mancat 1kil in plus (hai 2, cu indulgentsa). De marti insa am intrat in perioada fomista: nu ma pot opri din mancat :D
Cat despre vise...la mine e o nebuloasa. Nu sunt coshmaruri, ma trezesc amuzata, dar o sa mi le scriu, sunt scenarii de film mai originale decat tot ce a scos Hollywoodu + Bollywoodu in ultimii 10 ani. Bb ma inspira, o sa scriu carti!!! Ideea ca...sunt doar vise. Dimineatsa ma trezesc si rad: cum m-am putut visa eu ninja! (bine, unu modern, cu ochii inclinati si cu picioarele in tavan)
13+ bb-ul cel mai iubit
andreap spune:
Fetelor,sanatate celor ract=ite,sa va faceti bien repejor
Eu in we plec la socrii,deci atat eu cat si Mariuca vom fi rasfatate
WE minunat!
Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea
si MARIUCA-7.11.2004
gabitzam spune:
Foarte bine Andreea, meriti un pic de rasfat! ![]()
YLARI spune:
quote:
Originally posted by SilviaPop
Ylari, cum stai cu valorile fierului in sange? vezi ca si eu avem dureri de cap si am descoperit ca erau de la o anemie grava. sarcina predispune la anemie oricum..
Buna ziua/seara, frumoasele mele.
Silvia, am fierul peste limita si hemoglobina 12,95, nu e vorba ne anemie, iubita... am doar nervii nervoshi... Azi a fost super bine, am mancat si felul unu si felul 2 si 2 clatite cu gem de trandafiri!!!!!!!!!!!!! Mai am senzatia de greata din cand in cand, dar e mult mai bine...
Pupici, hai ca mai scriu dar trebuie sa mai citesc din urma, sa recuperez...
YLARI
http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png
gabitzam spune:
Maria26, nu fi speriata, nu e asa rau sa fii insarcinata
O sa te descurci, impreuna cu noi, si o sa trecem cu bine si peste asta. Poat o mai fi vreuna din fete care naste si la Elias. Mai sunt deschise subiecte pe forum despre spitalul Elias.
Reallaura spune:
Buna, fetele
Gabitzam merci pentru informatiile referitoare la albumul foto.
Eu am fost astazi iarasi la ecografie. Mi s-a confirmat varsta sarcinii: 10 saptamani si 5 zile, mai mult decat credeam eu inainte de prima eco...Si...fetele!, mi-a spus sexul lui bb: cica ar fi baietel!!
Dna doctor nu avea nici un dubiu, am pus-o sa repete de trei ori si a repetat de trei ori, cica i-ar fi vazut putzica. Eu nu stiu, sunt formate organele genitale la varsta asta?
Oricum, sotul meu canta de cand am venit acasa. :) El care zicea ca se asteapta la fata..
Voiam sa va mai spun, cele care va ganditi sa anuntati la serviciu, s-o faceti in scris, cererea inregistrata la secretariat/receptie, ce aveti voi acolo.
Altfel firma e exonerata de indeplinirea obligatiilor ce-i revin in ceea ce va priveste.
Si sa stiti ca aveti dreptul la 16 ore/luna liber pentru consultatii medicale.
simonacip am auzit si eu vestea: cu Liana Stanciu a deschis Bogdan dimineata. Cred ca au spus si la TV. Au lansat o campanie sa stranga bani, ceva de genul asta...Groaznic!!
Eu va doresc numai bine la toate, sa stam departe de necazuri!
Laurita
Reallaura spune:
Am uitat sa va mai rog ceva Poate cineva sa-mi trimita pm cu parola si cateva indicatii?
Avind in vedere ca mi s-a schimbat DPN vreau sa fac modificarea si pe site.
Multumesc mult.
Laurita
maria26 spune:
quote:
Originally posted by gabitzam
Maria26, nu fi speriata, nu e asa rau sa fii insarcinataO sa te descurci, impreuna cu noi, si o sa trecem cu bine si peste asta. Poat o mai fi vreuna din fete care naste si la Elias. Mai sunt deschise subiecte pe forum despre spitalul Elias.
mersi mult.. eu vreau sa ma programez la dr. Ana Maria Floare. Am auzit ca e foarte buna si vine la nastere, voi aveti idee?
maria
gabitzam spune:
Laura, ti-am trimis mesaj pe privat cu parola.
Bravo pentru baietel
Dar ia-o ca pe o informatie care s-ar putea schimba totusi. Orice va fi, o sa fie bine oricum.

. sarcina predispune la anemie oricum..