Mamici de mai - iunie 2008 (13)
Raspunsuri - Pagina 11
acina spune:
Buna fetele,
am inviat si eu un pic, mi-a mai trecut raceala si parca nu mai am asa de multe greturi.
Buna venit noilor gravidute, sarcini usoare si bebei sanatosi.
Anca mami de Buburuz Andrei
(13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/
danutza77 spune:
Buna tuturor!
Mi-am facut si eu programare la eco pe 12 nov, atunci voi avea in jur de 11 sapt. Vroiam sa va intreb daca voi ati auzit sau stiti ceva de dr Chitescu de la clinica Polisano (caci ea mi-a fost recomandata de dr mea).
O zi frumoasa!
Daniela
6+
leeloo2004 spune:
Buna fetele!
Si eu ma simt ceva mai bine, desi sunt plina de muci si la fel e si fiu-meu...
noroc cu picaturile de nas ca nu stiu ce ma faceam...
Azi ne re-intregim familia ca vine si tati acasa, subiect de mare bucurie pentru mine ca mai ma pot si eu odihni nitel...
Am auzit si eu aseara de fetita Lianei Stanciu - Doamne ce nenorocire...sper din suflet sa se faca totusi bine intr-un final!
Simonix - vad ca ti-au raspuns si celelalte fete, nu-ti face griji cu zborul, nu-i problema!
Apropos de analize - ma duc sa dau si eu telefon la CMU sa vad daca mi-au sosit rezultatele...
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Alysh spune:
Leeloo, ai grija cu picaturile de nas, sunt total interzise in sarcina. Doar ser fizioligic si apa de mare ai voie.
Alina
12+
http://bd.lilypie.com/hduvp3.png
andreap spune:
Eu la sarcina cu Mariuca am folist Olynth ptr.copii,dar in ultimul trimestru.
Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea
si MARIUCA-7.11.2004
leeloo2004 spune:
quote:
Originally posted by Alysh
Leeloo, ai grija cu picaturile de nas, sunt total interzise in sarcina. Doar ser fizioligic si apa de mare ai voie.
Alina12+
Nu sunt interzise (evident daca nu abuzezi) - dr. mi-a dat voie - cantitatea de substanta activa care poate fi absorbita si care trece in singe si astfel poate ajunge in placenta este infima...
Oricum eu imi pun picaturi de maxim o data/zi, de obicei la culcare...
9+Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Alysh spune:
Ah, ok. Mie dr mi-a interzis total si m-am chinuit doua saptamani ingrozitor cu nas infundat 24h/24h, a fost un cosmar ca mi-e f greu sa respir pe gura si intr-un final mi-am fiert apa cu sare gronjoasa, mi-am bagat capu'n cratitza respectiva, apoi mi-am turnat si in nas cateva picaturi de-acolo si asta fu' leacul. De-atunci n-am mai avut nici cea mai mica problema.
Alina
12+
alra spune:
Si eu m-am mucit azi noapte si timp de 1 ora am stat treaza cu perna saltata ca sa pot respira
acum imi suflu nasol in continuu si ma simt asa rau de parca a trecut un camion peste mine.
azi stau acasa cu buburuza, buburuza pe care a intors-o tusea iara in conditiile in care facem aerosoli cu medicamente de 1 saptamana - il asteptam pe nenea doctoru.
maria26 spune:
buna,
este pentru prima oara cand raman insarcinata si sunt cam speriata..
eu sunt din Pitesti si as vrea sa nasc la Bucuresti. Vreau sa nasc la Elias, dar am citit numai de rau despre spital, voi ce ziceti?
Am 8 saptamani si abia astept sa scap de senzatia de voma...
va multumesc anticipat
va pup
maria
fecian spune:
Buna fetelor ...
Offf imi pare tare rau sa aud asa ceva despre un bebic. De fapt orice copil bolnav e o durere pentru parinti. Ma
la Doamne Doamne sa ocroteasca botul de viatza si sa le dea parintilor multa multa putere sa invinga.
Haideti sa va spun fetelor ce am mai patit!!! Simt ca o sa iau razna in curand in tzara asta stupida. Va rog sa ma credeti ca in Romania nu am fost furata decat o singura data dar aici...deja am impresia ca nu stiu sa ma protejez impotrivahotilor. Se pare ca am un vizitator la domiciliu , care are si cheie!!! Ieri seara am gasit ca lipseau cateva lucruri marunte din casa si mai ales ca era dat drumul la caldura in baie desi noi nu incalzisem baia (doar veneam de la serviciu, nu?). Se pare ca e unul din pustii fostei familii care a locuit aici si care a "uitat" sa isi lase cheile de la casa. Asa ca a intrat frumos la noi , a folosit ce a avut de folosit a furat niste maruntisuri si a plecat. Si uite asa acum trebuie sa schimb si incuietorile si cred ca va trebui sa imi pun sistem de supraveghere la casa. Off,, sunt atat de nervoasa pe tema asta de nu mai pot.
Sincer ma gandeam ca daca il prind acolo ii rup picioarele. Hai ca nu mai vrea sa ma enervez pe tema asta. Desi stiu cine e nu am nici o modalitate sa imi sustin afirmatiile, asa ca singura masura e sa imi securizez casa si sa schimb toate incuietorile.
Hai sa las subiectul...
Ce vreau sa va intreb fetelor? La voi burtica cand a inceput sa se vada cat de cat??? Ca la mine a slabit si nu se mai vede nici atat cat era inainte da' apai sa ma si creasca... Si ma gandesc ca deja sunt a 9-a saptamana ar trebui sa se vada vreo modificare ceva nu?
Eu sunt asa de ingrijorata ca nu stiu nika de bebe ca visez numai ori ca bebe nu papa si nu respira, ca e bolnavior... Numai prostii visez si ma trezesc tot timpul de teama. Aveti si voi asa vise ciudate???
Felicia
8+ viitoare mami de peanut