Mamici de Martie-Aprilie 2008 (32)
Raspunsuri - Pagina 20
ralucaspm spune:
Clau, eu ii pun Ioannei pantofiori de casa, in loc de papuci si nu si-i scoate. La noi e gresie in toata casa, doar pe o bucata mica avem covor.
Raluca
16+ si
Ioanna (5.07.2006)
GianiD spune:
ariel 7000 am si eu o intrebare. Cum te poate afecta o zi sau doua de concediu fara plata la plata indemnizatiei de maternitate? Eu am fost nevoita sa-mi iau zile fara plata pentru ca nu mai aveam zile de concediu legal si aveam nevoie. Afecteaza aceste zile libere in vreun fel?
Adela, ma bucur ca sunt binevenita si ca orasul meu e apreciat;)
Exista in Sibiu un ONG, Ascensium, si tin cursuri de puericultura pentru mamici si tatici (legea permite ca tatal care a obtinut diploma de absolvire a unor cursuri de puericultura sa primeasca 10 zile in plus, libere platite, la nasterea copilului. Acest drept se obtine o singura data)si de asemenea au si cursuri de gimnastica pentru burtici. E foarte util, pacat ca incep la ora 5 si eu abia atunci termin serviciul.
Giani
sovietica spune:
Delfi, super fain parchetul, sper sa iasa frumos si la noi. Si buna ideea si cu patratelele din camera copilului.
Ariel, ce mai zi ai avut!! nu stiu daca ai citit ce am scris azi la inceputul zilei, dar azi a fost maxim de luna plina, si e bine sa fim atenti/precauti in aceste zile, care sunt cele mai pline de evenimente intense din luna (in special la sectiile de politie) Eu de obicei, daca pot sa evit sa fac ceva important de luna plina, evit. Las, vezi si tu partile bune, aveti un ingeras de fetita sanatoasa si indragostita
si un logan stralucitor la usa. Te pup, si la cat mai putine zile de rahat!
Cory, o sa prind cu scoci degetele incrucisate, ca sa nu le desfac din greseala pana afli rezultatele!
Si voi face la fel cu degetele de la mana cealalta pentru Ririan!
Si degetele de la picioare le voi tine incrucisate pentru prietenii Elei!
Va pup! si vise placute, probabil ca sunt codasha la capitoul vise pe noaptea asta, da ma duc sa recuperez.
sovi
14+ saptamani cu
Sasha (de la Alexandru)
pozici
delphin spune:
Sovi ai grija sa nu cazi de la atatea incrucisaturi mai ales ca-i luna plina. Da' ma alatur si eu cu niste degete incrucisate, numai sa fie bine!
Apropos, si eu cred in luna plina si in influenta ei "binefacatoare".
Asta seara am mai tras o supa spre bucuria lui Seb si i-am ascultat discursul despre el si femeia lui, cand va fii mare.
Deja ii cumpara cercei mai frumosi de cat mi-a cumparat tac'su mie, in forma de inimioara, ca ai mei nu's. Si cand m-am prefacut suparata a zis ca oricum ai mei sunt mai frumosi pana se face el mare, iar lu' tac'su ia spus ca data viitoare sa-mi cumpere cercei in forma de inimioara
.
Gasesc ca-i cam devreme sa avem astfel de discutii.
Sa nu mai pomenesc de semintele de facut copii. Ca se duce si el, cand va fii mare, cu "ma femme" sa caute ca sa aiba un baietel
.
Asta ca tot pomenea ariel de colturi si pupaceli si imbratiseli la gradi.
edit: Ma duc la culcush ca ma doare capatana la cat m-am lovit in acest mesaj.
my self sa treaca!
ca sa fiu cioara cu adevarat:
http://family.webshots.com/photo/2334689200089135164KOTEgo
pozici
bb2
burticutza
sovietica spune:
Mai, ce precoci sunt copilasii din secolul asta! Delfi, ce am ras cand mi-am dat in sfarsit cum te-ai lovit in mesaj. si abia cand am tras o privire de ansamblu, m-am prins! Uite asa va face ordine in casa seb, a inceput sa programeze ce sa iti ofere randunoiul. Al mic a inceput sa iti/va faca,,,, cadouri?
sovi
14+ saptamani cu
Sasha (de la Alexandru)
pozici
ririan spune:
Buna dimineata randunici!Multe felicitari BLANKAR pt.scumpa printesa;bine ai venit GEANI!DANA_SINGH,eu i-ti recomand OPS este un gel pe baza de apa de la dr.MULER nu este contraindicat in sarcina am intrebat la farma si la medic este cu diferite arome dar cred ca gasesti si simplu.CORY ,si astazi ma rog pt. tine sa fie totul bine!
MAIA tu inca nu ai primit rezultatul?PUPICI la toata lumea!
http://good-times.webshots.com/album/560414507QMNnrC?vhost=good-times mamica de 3 fetite...si poate si de baietel?!
gbutucica spune:
Neatza , ne-ar cam trebui capitol nou !
nu va scriu mai mult ca mie frica de urecheala!!!!!
atat ve urez o zi usoara si fara batai de cap1
Si la multi ani pt Dumitrei si Dumitritze! daca aveto pe acasa
pupici
Giani
21+
ca am dovada
o fi chiar baiat?
Gherman_in spune:
Buna dimineata randunici,desi la mine nu este buna..tocmai mi s-a comunicat ca se inchide firma de luni,asa ca raman pe dinafara!si nu ma mai pot opri din 

si ma dore capul,si ma doare si burta,cred ca de suparare.Cine mai angajeaza o graviduta in 5 luni?Nimeni.
La multi ani sarbatoritelor,dupa nume,daca sunt.
Felicitari Blankar pentru printesa,sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea.
Va pup pe toate,cred ca o sa mai fiu cu voi pana pe la ora 11,apoi nu stiu cand,ca nu am net acasa!
kitzy spune:
Giani si eu am vrut sa-mi iau o zi de concediu fara plata si contabila a zis ca nu-i ok deloc, ca atunci cand intru in prenatal ea trebuie sa completeze niste hartii unde intreaba si daca ai avut zile de concediu fara plata si daca ai avut asa ceva, nu-ti mai plateste statul concediu de ingrijire pt copil asa ca am renuntat si mi-am luat o zi de concediu de odihna. Eventual mai intereseaza-te, dar mie asa mi-a zis contabila.
14 cu posibil 
nicol_conte spune:
Neata la randunici!! 

Rox_dox -am luat melodia aseara,ii innebunesc p-astia azi la birou cu ea..
GianiD -bine ai venit in stol!sa ai o sedere placuta si sa ne tii la curent cu tot ce misca despre tine si despre bebe
Mami_papatot -Slava Domnului ca n-ai cazut mai rau,sa pateasca ceva bebe mic!
Dana_Singh -imi pare rau de problema pe care o ai,si iti inteleg ingrijorarea pt saracul "pasaroi" al tau.Mie ,una,nu mi s-a intamplat asa cu dureri cum spui tu,eu am o usoara durere dupa contact,insa eu am alta problema din cauza careia il compatimesc pe randunoiul meu: nu am pofta deloc,facem asaaaa..o data la 10 zile- doua saptamani si atunci ca mi se face mila de el, da el nu zice ninic saracu',asteapta sa ma dau eu la el, nu vrea sa ma streseze.
Delphin -multumesc pentru sfaturi.Si eu sunt de parere ca ar trebui sa-i spuna adevarul,dar daca ei nu sunt pregatiti...eu nu pot face nimic. In ceea ce priveste relatia mea cu ea, la inceput a fost una foarte buna,numai ca un rol foarte important in toate astea il are mamaia ei care o creste(din partea maicasii) si cu care sta cea mai mare a timpului,si care ii spune ca eu sunt ca o mama rea pt ea, ca nu trebuie sa se joace cu Alexia din cauza ca are o mama rea...si toate astea si multe altele care i le baga in cap zi de zi o influenteaza destul de mult.Atat de mult ca nu mai vrea deloc sa se joace cu Alexia(si asta plange dupa ea si mie mi se rupe sufletul),ba chiar o loveste si o impinge de cate ori nu suntem pe faza.Oricum ne-am hotarat ca o perioada de timp,de cate ori o aduce taicasu la noi acasa,sa plec cu Alexia la bloc la maicamea,ca nu murim 2-3 ore cat sta ea acolo. Asa poate se mai linisteste ca il simte pe taicasu doar al ei...
..scuze daca v-am facut capu mare cu subiectul asta...
Elara felicitari pentru cele 18 saptamani si sa dea D-zeu si restul sa fie la fel de usoare si de placute ca pana acum.
Blankar felicitari pentru printesa!
Cory te asteptam diseara cu vesti bune!
Tatiana imi pare tare rau de situatia ta. Asta inseamna ca daca ramai acasa pierzi si indemnizatia? S-au va da in somaj?Cum se face?Nu se poate sa ramaneti pe dinafara pur si simplu!
Uau cat am mai scris!
ZOZEEEE tu unde esti de nu mai dai nici un semn?
SIMONETTEEEEE ?????!!!!!!nici un semn mic-mic?
Poop toate randunicile si cele nenominalizate

BURTICA
mami,tati si Alexia
bebe2
Nicol
13+ si Alexia(24aug2005)