Mamici de Martie-Aprilie 2008 (32)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adela achim spune:

Buna rindunici,am venit si eu un pic pe creanga...

Nicol la multi ani,multa sanatate,si sa-ti dea Dumnezeu un bebe sanatos si mincacios...

Giani bun venit la noi,scrie repede 10 mesaje ca sa scapi de moderare.Tu unde mergi la cursuri,ma bucur ca am si eu o rindunica din capitala culturala europeana...

blankar felicitari pentru fetita,sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea...

Va pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

GAGICI VA MULTUMESC DIN SUFLET!

blankar19+cu ANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela achim spune:

Buna rindunici,am venit si eu un pic pe creanga...

Nicol La multi ani,multa sanatate si un bebe sanatos si mincacios sa va dea Dumnezeu..

Giani bine ai venit alaturi de noi si o sarcina usoara iti doresc,ma bucur ca am si eu pe cineva din capitala culturala europeana.Tu la ce cursuri mergi?

Blankar felicitari,sa va traiasca fetita si sa va bucurati de ea...

VA pe toate

ADELA 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

BLANKAR, sa-ti traiasaca PRINTESA!
NICOL,La multi si fericiti ani,alaturi de toti cei dragi tie!
vise placute,dragilor randunici

Simo,mamica lui David, 20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Tine sovi pt. covor de "cauciuc" in camera copilului:

http://www.priceminister.com/offer/buy/49189259/Tapis-Puzzle-Dalles-En-Mousse-32-X-32-Autre.html

Apoi bine'nteles e chestie de alegere si cum se simte omul mai bine.Ar mai fii variante de parchet colorat. Din lemn.

uite, ultimele doua poze de pe pagina, chiar sympa.

http://www.saint-maclou.com/html/produits/prod_parquets.php?bi_tracked=1

pozici
bb2
burticutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Blankar, felicitari!

Oana 13+ si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory3maz spune:

Dragele mele dragi,
din respect si drag de voi va spun ca INCA NU AM AFLAT REZULTATELE LA TT! Abia maine seara pun mana pe ele! Cum le am, cum va spun!
Abia acum am gasit ragaz sa scriu pe fuga randurile astea!
La serviciu e inca harababura si nu am cum sa intru pe Forum!
Nu am acum timp sa-mi fac "temele", dar in WE sper sa ma relaxez alaturi de voi!

Draga Blankar, te imbratisez suroreste de felicitare!

Chiar mi-e dor de voi! De Delphin, Naty, Sovi, Simonette, Raluk din Greece, Monik din Toronto, Clauclau, Olgutzik, Mihutz, de Exploziva Giani, de suguiala lui Mami-Papacios, de Bubu, de draga Zozelina, de Cami-din-Bacau, de Roxana-Claudia, de Gudinde, de Clabuc!

Ririan, te salut!

Toate cele bune intregului TRIB!
Va pupez pe toate suroreste!

cory3maz, mamik de Larisik si de bb2

Varsta "chiriasului":
http://bd.lilypie.com/1KFFp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Natynic, pe mine ma dureau incheieturile de la coapse cand eram insarcinata cu Ioanna, dar parca ceva mai tarziu. Ma dureau noaptea, cand dormeam si dupa ce ma ridicam din pat imi trecea. Pe la sfarsitul sarcinii deabea ma mai intorceam de pe o parte pe alta, ca trebuia sa intorc si picioarele si ma dureau. Eu imi puneam o perna intre genunchi si asta ma ajuta destul de mult. De fapt nici nu mai puteam dormi fara perna intre genunchi. Atunci dormeam singura ca sotul era in armata, dar acum mai imi pun piciorul de deasupra peste el.

Raluca 16+ si Ioanna (5.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Ma bucur ca ai scris Cory. Si sa stii ca maine vom fii si mai si....cu gandul la tine.

Bine ca avem vesti, in rest, ai grija de voi si incearca sa te menajezi cat de cat!

pozici
bb2
burticutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

buna buna! azi am avut o zi de tot.....rahatul!!! ufff, m-a auzit si alexutza cand ii ziceam mamei mele asta si toata seara m-a innebunit cu "rahat" in sus si-n jos...
totul a inceput aseara cand butonam la "legislative" si am dat de nist evesti care m-au pus in fund!!! ca din cauza serviciului de financiar de la mine era sa pierd indemnizatia de maternitate.uffff.
uitati aici link-uri cu povestea:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=101157&whichpage=11

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=101157&whichpage=12

numai ca ingerasul meu pazitor, m-a ajutat si de data asta si am rezovat.ufffff, dar nervii mei care si asa sunt intinsi, s-au facut prastie azi, asta apropos de "ora sexuala de la servici" de care vorbea sovi.
dupa amiaza m-am distrat cu piticutza mea, pe care s-a mdus mama sa o ia de la gradi si a gasit-o inghesuita pe la coltzuri de catre un pushti, cu care era imbratzisata si o pupa d ezor, spunandu-i ca o iubeste :)))) si era altul decat cel de acum 2 sapt. care imi zicea ca o place, numai ca acum ma place pe mine mai mult:)))
si fata mea cea dulce, mi-a declarat in seara asta ca s-a indragostit:))) mi-am adus aminte de prima mea dragoste, mariusica, tot la gradi. ne jucam de-a "Dallas"-ul...eu eram pamela, iar el bobby .
ca cireasa de pe tort, a venit tata acasa necajit ca s-a dus la circa financiara sa inmatriculeze loganul pe care abia l-a luat si ca i-au furat acolo din geanta portofelul cu 12 mil lei, talonul de la oltcitul paraginit si carnetul de sofer.....
uffff, traim in romania si mai rau e ste ca aici ne petrecem toto timpul!!!

asa ca, acum ma bucur ca am scapat de aceasta minunata zi!!! bleah! abia astept ziua de maine, dupa care, dulcea libertate!!!! 2 sapt de concediu!!!! uraaaaaaaaa! dar le stau acasa....numai eu si alexutza, ca marcel nu mai are zile de CO. dar o sa dorm si o sa ma rasfat, o sa ma plimb in parc!!! apropos mamica papacioasa, si eu stau in cartierul pantelimon...poate ne zarim prin morarilor.
va pup si ma duca sa dorm la un film:)))

alexutza 4 ani si 15+
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev103pf_.png
Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!

Mergi la inceput