Mamici de Martie-Aprilie 2008 (32)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Delfinuta, vreau ca sa scap de covoare, mi s-a pus o mare pata pe ele, vreau cel mult un covor din fibra naturala pe langa paturi, a.i. sa il pot spala mai usor, fiind mai mic. stiu, ca o sa trebuiasca sa dau cu mopul la 2-3 zile pe la colturi, ca o sa se vada praful, da poate ca e mai bine pt copilasi. Poate ca gasesc si eu o noua pasiune cu matura, ca tine :)) Da tie cum iti place? sau cum ai propune?
Si sa iti traiasca matura mov! cam tarziu ti-ai luat-o...
cu lucrusoare de bb, ce sa zic... poate il aburesc pe randunoi sa mergem in ungaria sau austria, da tre sa il scot dator rau pt asta, ca nu ii place sa conduca in afara tarii.
Elara, bine sa iti fie in continuare! noi lu bb ii mai zicem bilutza, asta din cauza ca eu il "alint" pe tac-su "bila" sau "biloi"

sovi 14+ saptamani cu Sasha (de la Alexandru)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

La multi ani Nicol!!!!
Olgutza casa de piatra!!!

13+
http://bd.lilypie.com/yq3Fp3.png

http://community.webshots.com/user/ursuleata14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Bubu, dar ce harnicuta esti tu draguta, ma bucur ca esti plina de energie. Bravo, tine-o tot asa!

Nicol, fetita este geloasa, vrea ca totul sa fie ca inainte cu parintii ei, dar prin niste discutii bine plasate sigur problema o sa se rezolve. Mult succes!

GianiD, bine ai venit. Mai ai putin pana scapi de moderare si apoi vorbim live! Si intr-adevar randunicile sunt pline de energie!

Dana, bine ai revenit si pofta buna cu sotiorul tau in oras. Nici eu nu cred ca trebuie sa doara in momentele alea, mai bine mergi la doctor cum au spus fetele, sa nu fie vreo pacatoasa de inflamatie. Cu un tratament bine dat se rezolva problemuta!

Mami, bine ca ti-ai varsat oful, sper sa te simti mai bine acum. Nici eu nu suport cainii de pe langa blocuri care incep sa latre aiurea!!!! Mereu stau cu teama cand mai trec pe langa vreunul, desi n-am avut nici-un episod aiurea, tot mi-e frica!

Elara, si eu ii zic buburuza fetitei mele, imi place cum suna . Iar Razvanel ii zice bebeu.

Fetelor, si eu ma simt foarte bine in perioada asta ( nu d-ati cu rosii! ). Sunt plina de energie, am tenul luminos, colegele imi zic ca radiez ( si nu cu cine stie ce machiaj), psihicul e foarte bun. Ce mai, ma simt fain de tot si se vede totul pe fata mea! Sper sa va simtiti si voi asa cat de curand, este asa de bine!

Cory, da un semn, please!!!!!

CLAU 21 + cu Rebecca

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

AVEM FETITA!!!!!!!!
am ajuns si noi ,suntem foarte fericiti
va multumesc pentru galerie,in legatura cu sondajul cum ca daca ovulezi pe partea dreapta iese fetita,la mine s-a adeverit
cum se pune caruciorul roz la semnatura?

va pup blankar19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

blankar - felicitari pt fetita, sa dea D-zeu sa fie sanatoasa si sa te bucuri de ea pana la adanci batraneti, iar la semnatura treci [ fetita ] (fara spatiile lasate de mine in paranteza

19+
Lucas sau Cristina?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Blankar, felicitari pentru printesa! Te cred ca esti fericita, cunosc sentimentul, eu inca mai am zambetul ala mare pe fata pe care il ai si tu acum . Bravo, sa va traiasca fetita si sa aiba o viata frumoasa!

Fetelor, eu ma duc sa ma epilez la pasa ca prea s-a impadurit pe acolo!

Revin dupa operatiune...

CLAU 21 + cu Rebecca

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput

Iuhuuuu Blankar, sa va traiasca zanutza!
asha randunici, ma bucur sa aud ca mai apar si zanutze, ca ce ar fi lumea fara ele?

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Felicitari pt. cosanzeana, blanky!

Sovi, eu vad gresie framoasa, fara covoare, la fel ici colo niste carpetutze in dreptul patului si gata. In camera la bb cat e mic covor cauciuc...e mult zis, am sa caut o poza sa-ti arat ca sa se poata intinde pe jos si sa se joace fara probl. Si cam atat. Bdw, matura am achizitionat-o de muuult, dar am uitat sa ma laud ca era min faza aia nashpa.

Rabdare cu trim. doi, vin ele si zilele bune!

Si nu ma las: CORYYYYYYY!

pozici
bb2
burticutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

natynic ma bucur mult pentru rezultatele bune pe care le ai la analize si sa dea D-zeu sa fie bine pana vei naste si sunt convinsa ca asa va fi.
Giani bun venit alaturi de noi!
blankar multe felicitari pentru fetita ce o sa o aveti.O seara placuta si somn usor pasarele va cu drag Mihaela

Mihaela, mamica Andreei 13+ si 20+ cu Vlad

Mergi la inceput

naaaah gresia la noi are voie numai in bucatarie si in bai. in rest, amandoi zodii de pamant, suntem ahtiati sa simtim lemnul la talpa. vrem lemn natural nu plastic numit parchet. pt placerea ochiului, sunt convinsa ca nuantele gresiei depasesc in frumusete pe cele care le putem noi alege in lemn, dar asta e...

pozici

Mergi la inceput